Βιασμός 19χρονης ΑMEA: Τι υποστηρίζει ο 21χρονος Αλβανός

16:17 - 04/06/2020

Συνεχίζεται στο δικαστικό μέγαρο της Κω η δίκη για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού 19χρονης ΑμεΑ στη Ρόδο, τον Νοέμβριο του 2018. Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος, ο ίδιος που καταδικάσθηκε πρωτόδικα για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, απολογείται αύριο. Ο δικηγόρος του μιλά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αναφέρει τι ισχυρίζεται ο εντολέας του. Την ίδια ώρα, σημαντική είναι η μαρτυρία της αδελφής της 19χρονης, η οποία κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο.  Η δημοσιογράφος του Star Ρούλα Κουσκούρη, η οποία  βρίσκεται στην Κω, μετέδωσε...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βιασμός 13χρονης-Στον ανακριτή ο 45χρονος Ρουμάνος

Στις 5.30 το απόγευμα ανέβηκε τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου στην οδό Καποδιστρίου ο 45χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται από την 13χρονη ανηψιά της πρώην γυναίκας του για βιασμό. Δείτε βίντεο και φωτο από την προσαγωγή του στα δικαστήρια5 Θυμίζουμε πως η ιατρική εξέταση του κοριτσιού νωρίτερα στο νοσοκομείο Λαμίας δεν έδειξε ρίξη του παρθενικού υμένα,παραμένουν […] The post Βιασμός 13χρονης-Στον ανακριτή ο 45χρονος Ρουμάνος appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει