Σκούφα ΣΥΡΙΖΑ: «Τα αγγλικά μπαίνουν στα νηπιαγωγεία για να εξυπηρετήσουν αμερικανικά συμφέροντα»

09:00 - 05/06/2020

Την απίστευτη θέση, ότι η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στα νηπιαγωγεία εξυπηρετεί αμερικανικά συμφέροντα, εξέφρασε στη Βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελισάβετ Σκούφα, κατά τη διάρκεια ερώτησης που κατέθεσε στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Πιο συγκεκριμένα η κα. Σκούφα δήλωσε τα ακόλουθα πρωτάκουστα: «Θέλω να πω, παρόλο που θα φανεί σκληρό, ότι με κάνετε να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απίθανη δήλωση βουλευτή: Τα αγγλικά στο νηπιαγωγείο εξυπηρετούν αμερικανικά συμφέροντα

Μπορεί η Ελισσάβετ (κατά κόσμο Μπέττυ) Σκούφα να αξίωσε χθες μέσα από τη Βουλή να μην πέσουν από μικρά τα παιδιά στα...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή