Ρούλα Κορομηλά: Έξαλλη με αυτούς που στέλνουν τους γονείς τους σε γηροκομεία! «Εγώ και ψωμί να μην είχα να φάω»…

12:30 - 05/06/2020

Εγώ και ψωμί να μην είχα να φάω τους γονείς μου θα τους είχα κοντά μου. Άλλωστε κάνουν παιδιά και για να τους φροντίσουν όταν είναι ανήμποροι! Αυτό"! The post Ρούλα Κορομηλά: Έξαλλη με αυτούς που στέλνουν τους γονείς τους σε γηροκομεία! «Εγώ και ψωμί να μην είχα να φάω»… appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Κορομηλά: Έξαλλη με αυτούς που στέλνουν τους γονείς τους σε γηροκομεία (εικόνα)

«Εγώ και ψωμί να μην είχα να φάω»…

Διαβάστε το στο

Έξαλλη η Ρούλα Κορομηλά, με όσους στέλνουν τους γονείς τους σε γηροκομεία! «Εγώ και ψωμί να μην είχα να φάω»…

Ένα μεγάλο θέμα και πολύ ευαίσθητο έθιξε σήμερα μέσα από το προσωπικό της προφίλ η Ρούλα Κορομηλά!  Η αγαπημένη παρουσιάστρια απάντησε σε όλους αυτούς που της ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Έξαλλη η Ρούλα Κορομηλά, με όσους στέλνουν τους γονείς τους σε γηροκομεία! «Εγώ και ψωμί να μην είχα να φάω»… δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ρούλα Κορομηλά: Έξαλλη με αυτούς που στέλνουν τους γονείς τους σε γηροκομεία!

Ένα μεγάλο θέμα και πολύ ευαίσθητο έθιξε σήμερα μέσα από το προσωπικό της προφίλ η Ρούλα Κορομηλά! Η αγαπημένη παρουσιάστρια απάντησε σε όλους αυτούς που της στέλνουν μηνύματα σχετικά με τους γονείς τους που για τους δικούς τους λόγους τους έχουν βάλει στο γηροκομείο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ρούλα Κορομηλά: Ξεσπά για όσους στέλνουν τους γονείς τους σε γηροκομεία – «Εγώ και ψωμί να μην είχα να φάω»…

H Ρούλα Κορομηλά με ανάρτησή της στα social media αναφέρθηκε σε ένα ευαίσθητο για πολλούς θέμα και εξέφρασε την άποψη της σχετικά με την επιλογή ανθρώπων να στείλουν τους γονείς τους στο γηροκομείο. The post Ρούλα Κορομηλά: Ξεσπά για όσους στέλνουν τους γονείς τους σε γηροκομεία – «Εγώ και ψωμί να μην είχα να φάω»… appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ρούλα Κορομηλά: Έξαλλη με αυτούς που στέλνουν τους γονείς τους σε γηροκομεία! «Εγώ και ψωμί να μην είχα να φάω»…

Ένα μεγάλο θέμα και πολύ ευαίσθητο έθιξε σήμερα μέσα από το προσωπικό της προφίλ η Ρούλα Κορομηλά! Η αγαπημένη παρουσιάστρια απάντησε σε όλους αυτούς που της στέλνουν μηνύματα σχετικά με τους γονείς τους που για τους δικούς τους λόγους τους έχουν βάλει στο γηροκομείο. Η Ρούλα ήταν αυστηρή στο μήνυμά της λέγοντας: Ήρεμα σας λέω. Όταν […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της