Ο Διονύσης Σχοινάς μιλάει πρώτη φορά για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του

12:53 - 05/06/2020

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε πρώτη φορά για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του. Καλεσμένος της εκπομπής After Dark που θα προβληθεί απόψε μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με την οικογένειά του. Η εκπομπή Happy Day εξασφάλισε απόσπασμα από τη συνέντευξη. Έγινε το σκηνικό αυτό που ήταν Χόλιγουντ. Ήταν ένα πολύ δύσκολο δωδεκάλεπτο τη ζωή μας, γιατί δώδεκα λεπτά κράτησε. Το παλτό το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μέσα στο σπίτι και πριν κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα και της λένε ανέβασε μας επάνω. Επάνω ήμασταν και ο Δημήτρης και εγώ. Ο Δημήτρης κοιμόταν εγώ ήμουν ξύπνιος. Ο Δημήτρης ξύπνησε επειδή άκουσε την φασαρία. Όλη η φάση ήταν κουκουρούκου. Μας δέσανε, μ

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διονύσης Σχοινάς: Μιλάει πρώτη φορά την για ένοπλη ληστεία στο σπίτι του (βίντεο)

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή έζησαν τραγικές στιγμές μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, όταν άγνωστοι μπήκαν μέσα για να τους ληστέψουν.

Διαβάστε το στο

Διονύσης Σχοινάς: Μιλάει πρώτη φορά την για ένοπλη ληστεία στο σπίτι του (βίντεο)

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή έζησαν τραγικές στιγμές μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, όταν άγνωστοι μπήκαν μέσα για να τους ληστέψουν. Οι τέσσερις κουκουλοφόροι περίμεναν την γνωστή τραγουδίστρια να επιστρέψει στο σπίτι της μετά την βραδινή της εμφάνιση στο Acro, μπήκαν στο γκαράζ μαζί της και την απείλησαν να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σχοινάς: Μιλάει πρώτη φορά την για ένοπλη ληστεία στο σπίτι του

Περιγράφει τον τρόμο που έζησε

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη