Τουλουπάκη: Είμαι θύμα συντονισμένης προσπάθειας υπηρεσιακής και ηθικής εξόντωσης

13:09 - 05/06/2020

«Θύμα συντονισμένες προσπάθειας υπηρεσιακής και ηθικής εξόντωσης με προφανή πολιτικά και οικονομικά κίνητρα» υποστηρίζει ότι είναι η Εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, στις γραπτές εξηγήσεις που δίνει προς τον Άρειο Πάγο και τους Εισαγγελείς Σοφουλάκη και Ζαχαρή. The post Τουλουπάκη: Είμαι θύμα συντονισμένης προσπάθειας υπηρεσιακής και ηθικής εξόντωσης appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Novartis-Ε.Τουλουπάκη: «Είμαστε θύματα μιας προσπάθειας για ηθική μας εξόντωση με προφανή πολιτικά κίνητρα»

Η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, προχώρησε σε έγγραφε εξηγήσεις προς τους Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου που ελέγχουν τους χειρισμούς της στην υπόθεση Novartis. «Η προσωπική ηθική μου εξόντωση είναι ίσως η λιγότερο σημαντική συνέπεια αυτής της αήθους προσπάθειας. Η σημαντικότερη είναι η ανεπανόρθωτη θεσμική βλάβη που προκαλείται όχι μόνο στην Εισαγγελία Διαφθοράς, αλλά στην ελληνική δικαιοσύνη γενικότερα» ενώ οι εξηγήσεις της, διαβιβάστηκαν στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πηγές της προανακριτικής εκτιμούν ότι μετά την εξέταση όσων αναφέρει η κα. Τουλουπάκ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας