Υπόθεση Τοπαλούδη: «Δεν βιάστηκε ποτέ, ήρθε με τη θέλησή της», επιμένει ο καταδικασθείς 21χρονος

16:06 - 05/06/2020

ΕΛΛAΔΑ  Για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια, αλλά και για τη νέα υπόθεση με τον ομαδικό βιασμό 19χρονης ΑμεΑ για την οποία κατηγορείται μίλησε στο Star ο 21χρονος Αλβανός.   «Η κοπέλα ήρθε με τη θέλησή της, δεν βιάστηκε ποτέ η Ελένη», είπε ο 21χρονος Αλβανός και πρόσθεσε: «Δεν της αφαίρεσα τη ζωή, σας το ορκίζομαι στη δική μου τη ζωή. Έχω μια αδελφή, δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Δεν μπόρεσα να την προστατεύσω. Την πηγαίναμε στο νοσοκομείο, εκείνος την τελευταία στιγμή, άλλαξε την πορεία του αυτοκινήτου».   «Όλα είναι ένα φιάσκο», υποστήριξε για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης και προσθέτει: «Δεν γ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπόθεση Τοπαλούδη: "Η Ελένη δεν βιάστηκε ποτέ, ήρθε με τη θέλησή της" επιμένει ο 21χρονος (VIDEO)

Για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια, αλλά και για τη νέα υπόθεση με τον ομαδικό βιασμό 19χρονης ΑμεΑ για την οποία κατηγορείται μίλησε στο Star ο 21χρονος Αλβανός. «Η κοπέλα ήρθε με τη θέλησή της, δεν βιάστηκε ποτέ η Ελένη», είπε ο 21χρονος Αλβανός και πρόσθεσε: «Δεν της αφαίρεσα τη ζωή, σας το ορκίζομαι στη δική μου τη ζωή. Έχω μια αδελφή, δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Δεν μπόρεσα να την προστατεύσω. Την πηγαίναμε στο νοσοκομείο, εκείνος την τελευταία στιγμή, άλλαξε την πορεία του αυτοκινήτου». «Όλα είναι ένα φιάσκο», υποστήριξε για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης και προσθέτει: «Δεν γίνεται να

Διαβάστε το στο thestival.gr

Υπόθεση Τοπαλούδη: «Η Ελένη δεν βιάστηκε ποτέ, ήρθε με τη θέλησή της» επιμένει ο 21χρονος Αλβανός - ΒΙΝΤΕΟ

Για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια, αλλά και για τη νέα υπόθεση με τον ομαδικό βιασμό 19χρονης ΑμεΑ για την οποία κατηγορείται μίλησε στο Star ο 21χρονος Αλβανός. ...

Διαβάστε το στο real.gr

Υπόθεση Τοπαλούδη: “Η Ελένη δεν βιάστηκε ποτέ, ήρθε με τη θέλησή της” επιμένει ο 21χρονος Αλβανός

Για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια, αλλά και για τη νέα υπόθεση με τον ομαδικό βιασμό 19χρονης ΑμεΑ για την οποία κατηγορείται μίλησε στο Star ο 21χρονος Αλβανός. «Η κοπέλα ήρθε με τη θέλησή της, δεν βιάστηκε ποτέ η Ελένη», είπε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Υπόθεση Τοπαλούδη: "Η Ελένη δεν βιάστηκε ποτέ, ήρθε με τη θέλησή της" επιμένει ο 21χρονος Αλβανός - ΒΙΝΤΕΟ

Για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια, αλλά και για τη νέα υπόθεση με τον ομαδικό βιασμό 19χρονης ΑμεΑ για την οποία κατηγορείται μίλησε στο Star ο 21χρονος Αλβανός. «Η κοπέλα ήρθε με τη θέλησή της, δεν βιάστηκε ποτέ η Ελένη», είπε ο 21χρονος Αλβανός και πρόσθεσε: «Δεν της αφαίρεσα τη ζωή, σας το ορκίζομαι στη δική μου τη ζωή. Έχω μια αδελφή, δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Δεν μπόρεσα να την προστατεύσω. Την πηγαίναμε στο νοσοκομείο, εκείνος την τελευταία στιγμή, άλλαξε την πορεία του αυτοκινήτου». «Όλα είναι ένα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)