Ο 23χρονος που κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης ΑΜΕΑ: Τη μέρα που με συνέλαβαν οι αστυνομικοί...

17:21 - 05/06/2020

Απολογούνται  σήμερα για τον βιασμό της 19χρονης ΑΜΕΑ, ο Αλβανικής καταγωγής νεαρός που καταδικάστηκε για το φόνο της Ελένης Τοπαλούδη και ένας 23χρονος από την Ρόδο. Λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου ο 23χρονος που κατηγορείται πως βίασε την 19χρονη κοπέλα ΑΜΕΑ, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Ρούλα Κουσκουρή. "Ότι έγινε, έγινε με τη θέληση της. Δεν αντιστάθηκε καθόλου,  μα καθόλου. Με τον Αλβανό δεν ήμασταν φίλοι, μόνο ένα γεια είχαμε. Δεν την βιάσαμε την 19χρονη. Κανένας μας δεν την χτύπησε. Όταν με πιάσανε οι αστυνομικοί και με...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει