Συγκλονίζει ο Διονύσης Σχοινάς για τη ληστεία στο σπίτι του – «Ήταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας»

08:09 - 06/06/2020

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» του ΣΚΑΪ. Ο γνωστός τραγουδιστής […] The post Συγκλονίζει ο Διονύσης Σχοινάς για τη ληστεία στο σπίτι του – «Ήταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διονύσης Σχοινάς: Η ληστεία ήταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας

Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της ληστείας στο σπίτι του μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Διονύσης Σχοινάς μιλάει για τη ληστεία στο σπίτι του: «Ήταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας»

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» του ΣΚΑΪ. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Διονύσης Σχοινάς για τη ληστεία στο σπίτι του: Ήταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας (VIDEO)

Ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» του ΣΚΑΪ και μίλησε για την ληστεία που συνέβη πριν λίγους μήνες στο σπίτι όπου διαμένει μαζί με την Καίτη Γαρμπή και τον γιο τους, Δημήτρη. «Έφυγε πριν πέντε χρόνια ο αδελφός μου και μου έφυγε το κεφάλι! Τον Αύγουστο έφυγε ο μπαμπάς μου και τον Ιανουάριο έγινε αυτό το σκηνικό με το σπίτι που μπήκαν μέσα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σχετικά με τα όσα έζησαν εκείνη τη νύχτα, είπε: «Hollywood τελείως. Σκέφτεσαι πως μπορεί να σου τύχει αυτό το πράγμα αλλά ποτέ δεν περιμένεις ότι μπορεί να σου τύχει πραγματικά» πρόσθεσε ο τραγουδιστής. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας. Το παλτό το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Συγκλονίζει ο Διονύσης Σχοινάς: Η ληστεία ήταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας

Βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο "After Dark" του ΣΚΑΪ το βράδυ της Παρασκευής.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Διονύσης Σχοινάς: «Η ληστεία ήταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας» (video)

Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξη

Διαβάστε το στο mononews.gr

Ο Διονύσης Σχοινάς μιλάει για τη ληστεία του σπιτιού του: «Το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας» (βίντεο)

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε με όμορφη διάθεση για πολλά ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην ληστεία που συνέβη πριν λίγους μήνες στην οικία όπου διαμένει μαζί με την Καίτη Γαρμπή και τον γιο τους, Δημήτρη. Ειδικότερα, ο Διονύσης Σχοινάς σημείωσε χαρακτηριστικά στη βραδινή εκπομπή πως «τα τελευταία πέντε χρόνια έχει γίνει σκηνικό. Έφυγε πριν πέντε χρόνια ο αδελφός μου και μου έφυγε το κεφάλι! Τον Αύγουστο έφυγε ο μπαμπάς μου και τον Ιανουάριο έγινε αυτό το σκηνικό με το σπίτι που μπήκαν μέσα». «Hollywood τελείως. Σκέφτεσαι πως μπορεί να σου τύχει αυτό το πράγμα αλλά ποτέ δεν πε

Διαβάστε το στο pronews.gr

Συγκλονίζει ο Διονύσης Σχοινάς για τη ληστεία στο σπίτι του: «Ήταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας»

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» του ΣΚΑΪ. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε με όμορφη διάθεση για πολλά ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην ληστεία που συνέβη πριν λίγους μήνες στην οικία όπου διαμένει μαζί με την Καίτη Γαρμπή και τον γιο τους, Δημήτρη. Ειδικότερα, ο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο