Ο Διονύσης Σχοινάς μιλάει για τη ληστεία στο σπίτι του: «Ήταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας»

02:33 - 07/06/2020

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» του ΣΚΑΪ. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Διονύσης Σχοινάς για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του: «Ηταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε ο ίδιος και η σύζυγός του Καίτη Γαρμπή τον Ιανουάριο, όταν ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους, μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark», η οποία επέστρεψε ξανά στις οθόνες μας και περιέγραψε τα πιο δύσκολα 12 λεπτά της ζωής […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Διονύσης Σχοινάς για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του: «Ηταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας» (φωτό)

Για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε ο ίδιος και η σύζυγός του Καίτη Γαρμπή τον Ιανουάριο, όταν ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους, μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark», η οποία επέστρεψε ξανά στις οθόνες μας και περιέγραψε τα πιο δύσκολα 12 λεπτά της ζωής του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος. «Hollywood τελείως. Σκέφτεσαι πως μπορεί να σου τύχει αυτό το πράγμα αλλά ποτέ δεν περιμένεις ότι μπορεί να σου τύχει πραγματικά.Ήταν ένα πολύ δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας», είπε συγκεκριμένα ο Διονύσης Σχοινάς. «Το “παλτό” το έφαγε η Καίτη (Γαρμπή) στην αρχή, γιατί μπήκε μες στο σπίτι και με το που πήγε να κλείσει η γκαραζ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Συγκλονίζει ο Διονύσης Σχοινάς για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του: Ηταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας

Για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε ο ίδιος και η σύζυγός του Καίτη Γαρμπή τον Ιανουάριο, όταν ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους, μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά After Dark, η οποία επέστρεψε ξανά στις οθόνες μας και περιέγραψε τα πιο δύσκολα 12 λεπτά της ζωής του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος. Το παλτό το έφαγε η Καίτη (Γαρμπή) στην αρχή, γιατί μπήκε μες στο σπίτι και με το που πήγε να κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα. Της λένε, ανέβασε μας πάνω, όπου πάνω ήταν ο Δημήτρης και εγώ. Εγώ ήμουν ξύπνιος, ο Δημήτρης κοιμόταν αλλά ξύπνησε γιατί άκουσε την φασαρία. Τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο