Κυριάκος – Μαρέβα Μητσοτάκη: Η κόρη τους Σοφία έγινε 23 – Οι τρυφερές δημόσιες ευχές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Μητσοτάκη : Γενέθλια για την κόρη του πρωθυπουργού – Οι τρυφερές ευχές
Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία γίνεται 23 χρονών
Διαβάστε το στο Κυριάκος – Μαρέβα Μητσοτάκη: Η κόρη τους Σοφία έγινε 23 ετών – Οι τρυφερές ευχές
Tα 23 της χρόνια έκλεισε σήμερα η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβα Γκραμπόφκσι, Σοφία.
Οι γονείς της, της ευχήθηκαν και… μέσω Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες της “Χρόνια πολλά Σοφάκι μου. Να είσαι γερή και ευτυχισμένη”, έγραψε ο Πρωθυπουργός, ενώ ανάλογη ανάρτηση έκανε και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. “Το κοριτσάκι μου έγινε 23! Χρόνια πολλά φως της ζωής μου!”, έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Διαβάστε το στο thestival.grΚυριάκος - Μαρέβα Μητσοτάκη: Η κόρη τους Σοφία έγινε 23 ετών – Οι τρυφερές ευχές
Γενέθλια έχει σήμερα η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβα Γκραμπόφκσι, Σοφία.
Διαβάστε το στο real.grΣοφία Μητσοτάκη : Γενέθλια για την κόρη του πρωθυπουργού – Οι τρυφερές ευχές
Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία, η οποία γίνεται 23 χρονών
Διαβάστε το στο vita.gr