Συγκλονίζει ο Πύρρος Δήμας για την απώλεια της γυναίκας του – «Κάθε βράδυ έκλαιγε, μου έλεγε “θα πεθάνω”»
19:09 - 07/06/2020
Ο χρυσός ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, άνοιξε την καρδιά του στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή “Προσωπικά” και περιέγραψε μια ζωή […]
The post Συγκλονίζει ο Πύρρος Δήμας για την απώλεια της γυναίκας του – «Κάθε βράδυ έκλαιγε, μου έλεγε “θα πεθάνω”» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινημένος ο Πύρρος Δήμας μιλάει για την απώλεια της γυναίκας του! Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του…
«Κάθε βράδυ έκλαιγε, μου έλεγε “θα πεθάνω”». Ο χρυσός ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, άνοιξε την καρδιά του στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή “Προσωπικά” και περιέγραψε ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Συγκινημένος ο Πύρρος Δήμας μιλάει για την απώλεια της γυναίκας του! Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του… δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει ο Πύρρος Δήμας για την απώλεια της γυναίκας του: «Κάθε βράδυ έκλαιγε, μου έλεγε “θα πεθάνω”»
Ο χρυσός ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, άνοιξε την καρδιά του στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή “Προσωπικά” και περιέγραψε...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλονίζει ο Πύρρος Δήμας για την απώλεια της γυναίκας του: Κάθε βράδυ έκλαιγε, μου έλεγε "θα πεθάνω"
Ο χρυσός ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, άνοιξε την καρδιά του στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή “Προσωπικά” και περιέγραψε μια ζωή γεμάτη θριάμβους, επιτυχίες, αποθέωση αλλά και αγωνίες, απογοητεύσεις και μεγάλες απώλειες. Ειλικρινής, αυθόρμητος και συναισθηματικός, ξαναζεί εικόνες που ξεχώρισε, στιγμές που τον καθόρισαν και μιλά για τους ανθρώπους χάρη στους οποίους έγινε αυτό που είναι σήμερα.
Θυμάται τον πατέρα του, Βίκτωρα, που τον στήριζε σε κάθε του απόφαση: «Ήταν πάντα δίπλα μου. Μου έστελνε το γραμματάκι του κάθε μήνα, τη σοκολάτα του, γλυκά, καραμέλες… Είχα αγώνα στην Κορυτσά; Ερχόταν και προσπαθούσε να βρει το καλύτερο κρέας, την καλύτερη μπριζόλα. Να φάει το παιδί που κάνει πρωταθλητι
Διαβάστε το στο thestival.gr