Εργασίες συντήρησης στην Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου και στην Θεσσαλονίκης - Πανοράματος σήμερα και αύριο
05:33 - 09/06/2020
Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης –Πολυγύρου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από σήμερα, Τρίτη 9 Ιουνίου έως την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020.
Επίσης, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 3 Θεσσαλονίκης-Πανοράματος, από σήμερα, Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 έως και την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020.
Πιο αναλυτικά:
α) Θα συνεχιστούν οι εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, στο ύψος της γέφυρας Θέρμης, με κατεύθυνση κυκλοφορίας από Θέρμη προς Θεσσαλονίκη, από την Τρίτη 9 Ιουνίου έως την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 .
β) Έχουν προγραμματιστεί εργασ
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr