Ανδρέας Μικρούτσικος: Γενέθλιά του με τη σύντροφό του και τη Σοφία Βόσσου

08:56 - 09/06/2020

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Ανδρέας Μικρούτσικος  ο οποίος τα γιόρτασε με  την σύντροφο του,  λίγους φίλους και την Σοφία Βόσσου, στη Σαλαμίνα. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της η  φίλη της Σοφίας Βόσσου και φωτογράφος Δήμητρα Παπαευαγγελίου, η μικρή παρέα πέρασε πολύ ωραία και όλοι μαζί ευχήθηκαν στον αγαπημένο παρουσιαστή.    

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πάρτι γενεθλίων με τη σύντροφό του και τη Σοφία Βόσσου

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του Έλενα Μαστραγγελή...

Διαβάστε το στο Zougla

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πάρτι γενεθλίων με τη σύντροφό του και τη Σοφία Βόσσου

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του Έλενα Μαστραγγελή και τη Σοφία Βόσσου. Με δυο τούρτες που έγραφαν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη σύντροφό του και τη Σοφία Βόσσου

Πόσο χρονών έγινε ο αγαπημένος παρουσιαστής;

Διαβάστε το στο mononews.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πέρασε τα γενέθλια του με την Σοφία Βόσσου και την σύντροφό του

Τα γενέθλιά του είχε στις 6 Ιουνίου ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής έκλεισε τα 69 του χρόνια και το γιόρτασε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μήνες μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε και αρκετά αδυνατισμένος, απόλαυσε τη γιορτή που στήθηκε σε φιλικό του σπίτι στην Σαλαμίνα. Στο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει