Ο Γιώργος Τσαλίκης σχολιάζει την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα: «Θίχτηκε»

10:03 - 31/10/2019

Ο Γιώργος Τσαλίκης λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεών του στο 4711 μίλησε στην κάμερα του Happy Day και μεταξύ άλλων σχολίασε την ξαφνική αποχώρηση...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Τσαλίκης: Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε από το σχήμα για τη μαρκίζα (βίντεο)

«Την πήρα τηλέφωνο, αλλά το είχε κλειστό. Αποφάσισε να αποχωρήσει και η ζωή συνεχίζεται», είπε ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο

Ο Γιώργος Τσαλίκης σχολιάζει την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα: «Θίχτηκε»

Ο Γιώργος Τσαλίκης λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεών του στο 4711 μίλησε στην κάμερα του Happy Day και μεταξύ άλλων σχολίασε την ξαφνική...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιώργος Τσαλίκης : Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε για την μαρκίζα

«Όταν η Άντζελα αποχώρησε από το σχήμα όλα ήταν έτοιμα. Δεν είχα ιδέα. Ήταν όλα τέλεια» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.

Διαβάστε το στο

Γιώργος Τσαλίκης: «Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε, η ζωή συνεχίζεται»

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Τσαλίκης ετοίμαζαν την κοινή τους εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο, ώσπου ξαφνικά, η Άντζελα αποχώρησε. […] The post Γιώργος Τσαλίκης: «Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε, η ζωή συνεχίζεται» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γιώργος Τσαλίκης: Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε από το σχήμα για τη…

Ο Γιώργος Τσαλίκης λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεων του μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την ξαφνική αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα. Όπως είπε ο τραγουδιστής, η Άντζελα Δημητρίου βλέποντας το προσχέδιο της αφίσας – μια εκ των δύο είχε τον Γιώργο Τσαλίκη μπροστά – θίχτηκε και αποχώρησε…. «Όταν η Άντζελα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιώργος Τσαλίκης: Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε γιατί θίχτηκε επειδή....

Ο Γιώργος Τσαλίκης  σε συνέντευξη που έδωσε στη  «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε για τη νέα του καθημερινότητα ως   αντιδημάρχος Περιστερίου,αποκάλυψε τι έκανε στο παρελθόν και πλέον δεν το κάνει και αποκάλυωε για ποιον λόγο   η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζονταν μαζί. "Όλα ήταν έτοιμα, κάναμε φωτογράφιση, βίντεο γέλια… δεν είχα ιδέα. Ήταν όλα τέλεια. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μια μέρα και μου είπαν ότι αποχώρησε η Άντζελα από το σχήμα. Λέω «γιατί;» και μου λένε: «Της στείλαμε προσχέδιο της αφίσας έξω από το...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Γιώργος Τσαλίκης: "Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε" (video)

"H ζωή συνεχίζεται"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»