Ξεκινά ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας – Ανοιχτό για όλους το κέντρο της πόλης

00:01 - 10/06/2020

Με διαγραμμίσεις κεντρικών δρόμων της πόλης που έγιναν από τον Δήμο Αθηναίων αξιοποιώντας την μειωμένη κίνηση του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος ξεκίνησαν οι πιλοτικές παρεμβάσεις στο πλαίσιο των έργων για τον «Μεγάλο Περίπατο». Κατά τη διάρκεια τους, το κέντρο της Αθήνας παραμένει ανοιχτό για όλους και διευκρινίζεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων ρυθμίζεται με ασφάλεια, σε συγκεκριμένα σημεία. […] The post Ξεκινά ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας – Ανοιχτό για όλους το κέντρο της πόλης appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-dimosio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεκινάει ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

32 Ερωτήσεις και Απαντήσεις για τον Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ξεκινάει ο «Μεγάλος Περίπατος» της Αθήνας – Ανοιχτό για όλους το κέντρο

Τα έργα πιλοτικής εφαρμογής ξεκινούν από αύριο Πέμπτη 11 Ιουνίου στην Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας και στην οδό Ηρώδου Αττικού The post Ξεκινάει ο «Μεγάλος Περίπατος» της Αθήνας – Ανοιχτό για όλους το κέντρο appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Ξεκινάει ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ξεκινάει από αύριο, Πέμπτη, το έργο του Μεγάλου Περιπάτου στο κέντρο της Αθήνας. Το μεγάλο έργο θα ξεκινάει από την Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας στο σύνολο της και την οδό Ηρώδου Αττικού επίσης στο σύνολο της με στόχο να αυξηθεί σημαντικά ο ελεύθερος χώρος για την κυκλοφορία των πεζών αλλά και των ποδηλάτων. Τι πρέπει να […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ξεκινά ο «Μεγάλος Περίπατος»: Ανοιχτό για όλους το κέντρο της Αθήνας

Από την Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας στο σύνολο της και την Ηρώδου Αττικού, ξεκινά την Πέμπτη, πιλοτικά, ο «Μεγάλος Περίπατος» και δημιουργούνται οι πρώτες ζώνες προτεραιότητας για πεζούς και ποδήλατα. Αξιοποιώντας ο δήμος Αθηναίων το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος πραγματοποίησε τις διαγραμμίσεις, χωροθέτησής του, σ΄αυτές τις κεντρικές οδούς. Κατά τη διάρκεια της πιλοτικής εφαρμογής του, το […] Ξεκινά ο «Μεγάλος Περίπατος»: Ανοιχτό για όλους το κέντρο της Αθήνας on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας: 32 ερωτήσεις και απαντήσεις για το έργο

Όσα θέλεις να ξέρεις για το νέο έργο του Δήμου Αθηναίων "Ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας"?.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας: Ποιοι δρόμοι κλείνουν | Μόνο με sms η μετακίνηση

Ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας παίρνει σάρκα και οστά και για την υλοποίηση του σχεδίου κλείνουν σταδιακά δρόμοι του κέντρου. Η εφαρμογή του σχεδίου ξεκινάει τα ξημερώματα της Πέμπτης 11/6 και αρκετοί δρόμοι θα κλείσουν για τα οχήματα. Η πιλοτική εφαρμογή του Μεγάλου Περιπάτου ης Αθήνας ξεκινά από τον Δήμο Αθηναίων από την Ηρώδου Αττικού […] Το άρθρο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας: Ποιοι δρόμοι κλείνουν | Μόνο με sms η μετακίνηση εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr

Μεγάλος Περίπατος: Ανοιχτό από τις 11 Ιουνίου για τους πεζούς το κέντρο της Αθήνας

Μεγάλος Περίπατος: Το μεγάλο πρότζεκτ του Δήμου Αθηναίων για την αναβίωση και ενοποίηση της Αθήνας παίρνει "σάρκα και οστά" από αύριο.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ξεκινά την Πέμπτη ο «Μεγάλος Περίπατος» της Αθήνας - Ανοιχτό κέντρο για πεζούς

Από τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας στο σύνολό της και την Ηρώδου Αττικού, ξεκινά την Πέμπτη, πιλοτικά, ο «Μεγάλος Περίπατος» και δημιουργούνται οι πρώτες ζώνες προτεραιότητας για πεζούς και ποδήλατα. Αξιοποιώντας ο δήμος Αθηναίων το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πραγματοποίησε τις διαγραμμίσεις, χωροθέτησής του, σ΄αυτές τις κεντρικές οδούς. Κατά τη διάρκεια της πιλοτικής εφαρμογής του, το κέντρο της Αθήνας θα παραμένει ανοιχτό για όλους και η κυκλοφορία των οχημάτων θα ρυθμίζεται με ασφάλεια, σε συγκεκριμένα σημεία. Ειδικότερα, στους δύο αυτούς δρόμους, από την Πέμπτη και έπειτα θα μπορούν να κυκλοφορούν, μέσα μαζικής μεταφοράς, οχήματα ατόμων με αναπηρία, τροφοδοσίας, έκτακτης ανάγκης, Οργανισμών Δ

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-dimosio.gr

Οριστικά αποτελέσματα για την εισαγωγή καταρτιζομένων στη Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ

Μνημόνιο Συνεργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Κοινωφελής εργασία: Ολη η πρόσκληση και οι θέσεις για 2.260 θέσεις σε 2 υπουργεία

Fulbright: Υποτροφίες για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες

Εξοικονομώ για επιχειρήσεις: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 500.000 ευρώ

Επιστρέφει ο Δακτύλιος – Ποια αυτοκίνητα κυκλοφορούν ελεύθερα – Πώς εκδίδω αδεια κυκλοφορίας