Ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τη μάχη του με τον καρκίνο – Η συγκινητική εξομολόγησή του

08:24 - 10/06/2020

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη, στα “Μεσάνυχτα”, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής […] The post Ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τη μάχη του με τον καρκίνο – Η συγκινητική εξομολόγησή του appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Χαρδαβέλλας για τη μάχη του με τον καρκίνο: Η γυναίκα μου κρυβόταν για να μην τη βλέπω να κλαίει (βίντεο)

«Αναθεώρησα πολλά όταν διαγνώστηκα με καρκίνο το 2009 στους λεμφαδένες. Είναι σκληρό πράγμα», λέει ο δημοσιογράφος

Διαβάστε το στο

Συγκινεί ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τη μάχη του με τον καρκίνο! «Όταν ρώτησα το γιατρό πόσο χρόνο έχω…»

Δείτε όλα όσα είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη, στα “Μεσάνυχτα”, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Συγκινεί ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τη μάχη του με τον καρκίνο! «Όταν ρώτησα το γιατρό πόσο χρόνο έχω…» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κώστας Χαρδαβέλλας: Η συγκινητική εξομολόγηση για την μάχη του με τον καρκίνο

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη, στα «Μεσάνυχτα», ήταν το βράδυ...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η εξομολόγηση του Κώστα Χαρδαβέλλα για τη μάχη του με τον καρκίνο

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μάχη που έδωσε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: Τι αποκάλυψε για τη μάχη του με τον καρκίνο – «Ρώτησα τον γιατρό “πόσο χρόνο έχω;”»

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για την εποχή που διαγνώστηκε με καρκίνο, και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μόλις το έμαθε. The post Κώστας Χαρδαβέλλας: Τι αποκάλυψε για τη μάχη του με τον καρκίνο – «Ρώτησα τον γιατρό “πόσο χρόνο έχω;”» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας για τη μάχη με τον καρκίνο: «Ζαλιζόμουν και φοβόμουν ότι θα καταρρεύσω»

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας… The post Κώστας Χαρδαβέλλας για τη μάχη με τον καρκίνο: «Ζαλιζόμουν και φοβόμουν ότι θα καταρρεύσω» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τη μάχη του με τον καρκίνο - «Επέστρεψα στη δουλειά μου μείον 40 κιλά» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”, ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εποχή που διαγνώστηκε με καρκίνο, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που κατάφερε να αντιμετωπίσει το σοβαρό αυτό πρόβλημα με την υγεία του. «Αναθεώρησα πολλά όταν διαγνώστηκα με καρκίνο το 2009 στους λεμφαδένες. Είναι σκληρό πράγμα. Το ανακάλυψα τυχαία. Μου είχε βγει στον ουρανίσκο ένα εξόγκωμα και νόμιζα ότι ήταν από το δόντι μου. Πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είναι καρκίνος. Εγώ τότε έκανα στο Alter τον “Αθέατο Κόσμο” και τις “Πύλες του ανεξήγητου”. Όταν ρώτησα τον γιατρό “πόσο χρόνο έχω;” μου έδειξε τον ουρανό, ότι

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Συγκινεί ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τη μάχη του με τον καρκίνο! «Όταν ρώτησα το γιατρό πόσο χρόνο έχω…»

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη, στα “Μεσάνυχτα”, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την εποχή που διαγνώστηκε με καρκίνο, αλλά και πώς αντιμετώπισε αυτό το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. «Αναθεώρησα πολλά όταν διαγνώστηκα με καρκίνο το 2009 στους λεμφαδένες. Είναι σκληρό […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο (video)

"Αναθεώρησα πολλά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο