Ν. Θεοδωρίδου: Η διάψευση για το πάρτι της κόρης της
17:40 - 10/06/2020
Με ανακοίνωση του δικηγόρου, Τέλλο Αγαπηνού, διέψευσε η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο πρώην σύζυγός της, γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης, ότι η κόρη τους διέσπειρε τον κορονοϊό, σε πάρτι στο Πανόραμα. Δημοσιεύουμε αναλυτικά την ανακοίνωση, παρόλο που το politic.gr δεν ανέφερε ποτέ τα ονόματα των εμπλεκομένων: «Αναφορικά με τα αναληθή δημοσιεύματα με τίτλο «Η κόρη της […]
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Νατάσσα Θεοδωρίδου διαψεύδει την είδηση για το φημολογούμενο πάρτι της κόρη της
Το πρωί της Τρίτης κυκλοφόρησε μία είδηση η οποία ήθελε την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστίνα, να διοργάνωσε πάρτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝατάσα Θεοδωρίδου για το «πάρτι» της κόρης της: Ήταν όλα ψέματα
Θέση για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στον Τύπο και υποστηρίζουν ότι η κόρη της διέσπειρε τον κορονοϊό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη παίρνει η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε «πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές». Αναλυτικά, σε δήλωσή της ανέφερε: «Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε […]
Διαβάστε το στο mononews.grΗ απάντηση της Θεοδωρίδου για το πάρτι της κόρης της: Σας μιλώ ως μητέρα…
Την απάντησή της στα όσα έχουν ακουστεί για την κόρη της, νεαρή φοιτήτρια που επέστρεψε από το Λονδίνο όπου φοιτούσε, και που φερόταν να έχει διασπείρει τον κορονοϊό μετά από πάρτι στη Θεσσαλονίκη, έδωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου στο LIVE NEWS. Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου και μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους, όπως είναι καλά και το δικό μου παιδί, ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Θεοδωρίδου. Πληροφορίες από το mega (πληροφορίες από το nassosblog)
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδ
Διαβάστε το στο spoilersΝ. Θεοδωρίδου: «Ψευδή όσα γράφτηκαν για την κόρη μου»
Η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρει δημόσια ότι όσα γράφονται για την κόρης της είναι ψέματα και ανυπόστατα. Συγκεκριμένα, απαντά: «Το παιδί...
The post Ν. Θεοδωρίδου: «Ψευδή όσα γράφτηκαν για την κόρη μου» appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr