Ν. Θεοδωρίδου: «Το παιδί μου δεν θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου - Ότι γράφτηκε είναι ψευδές» (βίντεο)

18:47 - 10/06/2020

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μίλησε σε εκπομπή για τις φήμες που θέλουν την κόρη της να διοργάνωσε πάρτι στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο πιθανότατα υπήρξε διασπορά του κορωνοϊού.  Η κα Θεοδωρίδου στη δήλωσή της αναφέρει επί λέξει: «Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους όπως και το δικό μου».

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοδωρίδου: Το παιδί μου ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου

Διαβάστε το στο

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το παιδί μου ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός

Τη δική της απάντηση μέσω δήλωσης που έστειλε στην εκπομπή «Live News» του Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο, έδωσε η...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το παιδί μου ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου (VIDEO)

Την δική της απάντηση έδωσε η πασίγνωστη τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου, σχετικά με το πάρτυ που φέρεται να έκανε η κόρη της σε βίλα στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, από το οποίο πιθανόν να προέκυψε διασπορά του κορωνοϊού. Η αγαπημένη τραγουδίστρια διαψεύδει όλα όσα αναφέρονται για την κόρη της τις τελευταίες ώρες και μιλώντας στο LiveNews του Mega, τόνισε πως το παιδί της «ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου». Αναλυτικά η δήλωση της Νατάσας Θεοδωρίδου: «Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το παιδί μου ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μιλώντας στο Mega, αναφέρθηκε στην εμπλοκή του ονόματος της κόρης της σε ενδεχόμενη διασπορά του κορωνοϊού. Η τραγουδίστρια υπογράμμισε πως ό,τι γράφτηκε σήμερα είναι ψευδές. «Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου... The post Νατάσα Θεοδωρίδου: Το παιδί μου ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου για την κόρη της: «Το παιδί μου δεν θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου» – Ολόκληρη η δήλωση (vid)

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με παρέμβασή της στην εκπομπή LiveNews και στο Νίκο Ευαγγελάτο διαψεύδει όλα όσα αναφέρονται για την κόρη της. The post Νατάσα Θεοδωρίδου για την κόρη της: «Το παιδί μου δεν θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου» – Ολόκληρη η δήλωση (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου «Το παιδί μου ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε αποκλειστικά στο LiveNews του Mega και το Νίκο Ευαγγελάτο αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματος της κόρης της σε πάρτι αλλά και σε ενδεχόμενη διασπορά κορονοϊού. Η κα Θεοδωρίδου στη δήλωσή της αναφέρει επί λέξει: «Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε...

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Θεοδωρίδου: «Το παιδί μου ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία ανθρώπων» (βίντεο)

Με παρέμβασή της στην εκπομπή LiveNews και στο Νίκο Ευαγγελάτο η αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου διαψεύδει όλα όσα αναφέρονται για την κόρη της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε αποκλειστικά στο LiveNews του Mega και το Νίκο Ευαγγελάτο αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματος της κόρης της σε πάρτι αλλά και σε ενδεχόμενη διασπορά κορονοϊού. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το παιδί μου ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός

Τη δική της απάντηση μέσω δήλωσης που έστειλε στην εκπομπή «Live News» του Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο, έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου για τα όσα «χρεώνουν» στην κόρη της. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια θέλησε να δώσει την απάντησή της στα όσα έχουν ακουστεί για την κόρη της, νεαρή φοιτήτρια που επέστρεψε από το Λονδίνο όπου φοιτούσε, και που φερόταν να έχει διασπείρει τον κορονοϊό μετά από πάρτι στη Θεσσαλονίκη. «Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου και μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου: "Το παιδί μου ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου"

Κάνει λόγο για ψευδή δημοσιεύματα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις