Συγκλονίζουν οι αντιδράσεις των παιδιών της 37χρονης μετά την εκτέλεση της μητέρας τους

10:08 - 11/06/2020

Η Ζάκυνθος παραμένει ανάστατη από τη μαφιόζικη εκτέλεση της 37χρονης ξενοδόχου. Ο σύζυγός της έδωσε την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς… Η μητέρα της 37χρονης μίλησε στο Star σε φορτισμένη κατάσταση, λέγοντας: «Ήταν ένας άγγελος, βοηθούσε τον κόσμο συνέχεια. Έξυπνη, καλό παιδί, ψυχούλα. Τρία παιδάκια αγάπη μου, θρήνος. Τα παιδιά ζητούν τη μανούλα τους. Το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζάκυνθος: Συγκλονίζουν οι αντιδράσεις των παιδιών της 37χρονης μετά την εκτέλεση της μητέρας τους

Lamianow.gr Ζάκυνθος: Συγκλονίζουν οι αντιδράσεις των παιδιών της 37χρονης μετά την εκτέλεση της μητέρας τους Η μητέρα της 37χρονης μίλησε στο Star σε φορτισμένη κατάσταση, λέγοντας: «Ήταν ένας άγγελος, βοηθούσε τον κόσμο συνέχεια. Έξυπνη, καλό παιδί, ψυχούλα. Τρία παιδάκια αγάπη μου, θρήνος. Τα παιδιά ζητούν τη μανούλα τους. Το μάθανε αγάπη μου. Μέσα στην αγκαλιά μου αγάπη μου τα παιδάκια». Σε ερώτηση για το αν οι δράστες της μαφιόζικης επίθεσης […] Ζάκυνθος: Συγκλονίζουν οι αντιδράσεις των παιδιών της 37χρονης μετά την εκτέλεση της μητέρας τους Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ζάκυνθος: Συγκλονίζουν οι αντιδράσεις των παιδιών της 37χρονης μετά την εκτέλεση της μητέρας τους

Η Ζάκυνθος παραμένει ανάστατη από τη μαφιόζικη εκτέλεση της 37χρονης ξενοδόχου. Ο σύζυγός της έδωσε την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς… Η μητέρα της 37χρονης μίλησε στο Star σε φορτισμένη κατάσταση, λέγοντας: «Ήταν ένας άγγελος, βοηθούσε τον κόσμο συνέχεια. Έξυπνη, καλό παιδί, ψυχούλα. Τρία παιδάκια αγάπη μου, θρήνος. Τα παιδιά ζητούν τη μανούλα τους. Το μάθανε αγάπη μου. Μέσα στην αγκαλιά μου αγάπη μου τα παιδάκια». Σε ερώτηση για το αν οι δράστες της μαφιόζικης επίθεσης φορούσαν τελικά στολές αστυνομικών όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, η μητέρα της 37χρονης είπε...

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”