Τσιτσιπάς: «Το μεγαλύτερο comeback μου»

15:22 - 11/10/2019

Σε αντίθεση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν λαλίστατος μετά τη νίκη του στα προημιτελικά του Shanghai Masters.Διαβάστε τι είπε ο νεαρός τενίστας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον θρίαμβό του επί του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο.Ερ.: Πώς κατάφερες να επιστρέψεις μετά από το πρώτο σετ;ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: Σέρβιρα καλά. Ήταν ένα χαζό μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ. Έχασα ένα βόλεϊ που δεν έπρεπε να χάσω. Δεν ξέρω γιατί μπήκε τόσο πολύ στο κεφάλι μου. Ναι, απλά ένα χαζό μπρέικ στο πρώτο σετ και δεν μπόρεσα να βρω το μομέντουμ για να το πάρω πίσω. Αυτό συνέβη τελικά στο δεύτερο σετ. Το ίδιο και στο τρίτο.Ένιωσα σαν να σέρβιρα καλύτερα και νομίζω ότι αυτό επηρέασε τον τρόπο που σκεφτόμουν στο γ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: Ήταν το μεγαλύτερο comeback που έκανα ποτέ

Φανερά ενθουσισμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του στα προημιτελικά του Shanghai Masters, τονίζοντας πως βίωσε το μεγαλύτερο αγωνιστικό του comeback

Διαβάστε το στο

Τσιτσιπάς: «Το καλύτερο comeback που έκανα ποτέ»

«Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη πνευματικά. Πραγματικά δεν σκέφτηκα ότι θα έπρεπε στο τέλος να κερδίσω δύο σετ. Απλά βγήκε βήμα προς βήμα. Συνέβη». Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα, ο πανευτυχής Στέφανος Τσιτσιπάς πήγε στη συνέντευξη Τύπου με φόρα από την εκπληκτική νίκη του στο τουρνουά της Σανγκάης επί του νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης Νόβακ Τζόκοβιτς και τα είπε όλα!

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Τσιτσιπάς: «Ήταν το μεγαλύτερο comeback που έκανα ποτέ»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Τσιτσιπάς: «Το μεγαλύτερο μου comeback. ονειρευόμουν να νικάω αυτούς τους παίκτες»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν τρισευτυχισμένος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Τζόκοβιτς , μιλώντας για το μεγαλύτερο comeback της καριέρας του.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)