Κορονοϊός: Τι απαντούν Νατάσα Θεοδωρίδου και Τάκης Μπέτας για την κόρη τους

12:42 - 11/06/2020

Σάλος προκλήθηκε την Τετάρτη (10/06) με δημοσιεύματα που ήθελαν την κόρη της γνωστής τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη…

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ενημέρωση για τον κορονοϊό: Τι απαντούν Νατάσα Θεοδωρίδου και Τάκης Μπέτας για την κόρη τους

Σάλος προκλήθηκε την Τετάρτη (10/06) με δημοσιεύματα που ήθελαν την κόρη της γνωστής τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα, να διέσπειρε τον κορονοϊό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Ο Τάκης Μπέτας μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Το Πρωινό ανέφερε: Είμαι εξοργισμένος. Σκοπός της ζωής μου πλέον είναι να αποκαταστήσω τη φήμη του παιδιού μου. Όσοι έγραψαν ψευδείς ειδήσεις θα μηνυθούν. Δεν υπάρχει ούτε ίχνος αλήθειας σε όσα έχουν γραφτεί για τη Χριστιάνα. Διαβάστε επίσης: Πληρωμή με χρεωστική κάρτα στα ΜΜΜ – Όλες οι εξαγγελίες Κεφαλογιάννη Με τη σειρά της η ερμηνεύτρια, Νατάσα Θεοδωρίδου μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram, διέψευσε τα δημοσιεύματα γράφοντα

Διαβάστε το στο spoilers

Τι απαντά ο Τάκης Μπέτας για την υπόθεση της κόρης του;

Μετά την απάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου, ήρθε και η απάντηση του επιχειρηματία

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες