Οργή Τσαβούσογλου για την συνεχιζόμενη απαγόρευση πτήσεων από την Γερμανία λόγω κορωνοϊού

17:41 - 12/06/2020

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δηλώνει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Spiegel» ότι η «Τουρκία είναι απογοητευμένη από την ταξιδιωτική οδηγία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, η οποία συμπεριλαμβάνει τη χώρα του» λόγω κορονοϊού και την καλεί «να την άρει το συντομότερο δυνατό». «Θέλω να εκφράσω την απογοήτευσή μου για τη στάση της Γερμανίας και την επιθυμία μου να μπορέσουν οι Γερμανοί παραθεριστές να ταξιδέψουν τελικά στην Τουρκία. Όλα είναι έτοιμα για ένα ασφαλές ταξίδι στη χώρα μου. Τα μέτρα που λάβαμε ελέγχθηκαν, μεταξύ άλλων, από τον Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV Süd. Οι επιστημονικοί λόγοι πίσω από την απόφαση είναι δύσκολα αντιληπτοί», είπε στο Spiegel. Και ο

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις