#Άγιος Βαλεντίνος

Άγιος Βαλεντίνος: Πώς γιόρτασαν οι επώνυμες – Λουλούδια και τρυφερές αφιερώσεις

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Ο φτερωτός θεός και ο Άγιος Βαλεντίνος φαίνεται ότι έχει χτυπήσει αρκετές από τις επώνυμες της εγχώριας σόομπιζ. Έτσι, σήμερα, το timeline στο Instagram κατακλύστηκε από φωτογραφίες που μαρτυρούσαν έρωτα και όμορφα συναισθήματα. Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον Ηλία Κρασσά, γράφοντας ότι είναι ο παντοτινός Βαλεντινός της. Το ζευγάρι, παρά τις φήμες […] Το άρθρο Άγιος Βαλεντίνος: Πώς γιόρτασαν οι επώνυμες – Λουλούδια και τρυφερές αφιερώσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:00 14/02/2024

Άγιος Βαλεντίνος: Οι Έλληνες celebrities γιορτάζουν τον έρωτα – Οι τρυφερές ευχές των ζευγαριών

tlife.gr
Κόκκινα μπαλόνια σε σχήμα, σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς, αρκουδάκια με κάποιο μήνυμα αγάπης, κόκκινα τριαντάφυλλα, και To άρθρο Άγιος Βαλεντίνος: Οι Έλληνες celebrities γιορτάζουν τον έρωτα – Οι τρυφερές ευχές των ζευγαριών δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 14/02/2024

Άγιος Βαλεντίνος: Ποια είναι η ιστορία της γιορτής των ερωτευμένων – Η ελληνορθόδοξη εκδοχή

empisteutiko.gr
Σήμερα, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου γιορτάζουν όλοι οι ερωτευμένοι. Ποιος όμως ήταν πραγματικά ο Άγιος Βαλεντίνος; Η ταύτιση του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Βαλεντίνου με την Ημέρα των Ερωτευμένων ξεκίνησε από την Αγγλία του ύστερου Μεσαίωνα, έχοντας παγανιστικές και χριστιανικές αναφορές. Στα χρόνια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου, γιόρταζαν τα Λουπερκάλια προς τιμή του θεού Φαύνου […] The post Άγιος Βαλεντίνος: Ποια είναι η ιστορία της γιορτής των ερωτευμένων – Η ελληνορθόδοξη εκδοχή appeared first on Empisteutiko.gr.
14:58 14/02/2024

Πώς γιορτάζεται ο Άγιος Βαλεντίνος σε όλο τον κόσμο – Οι μύθοι και οι θρύλοι

monopoli.gr
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η Χριστιανική εκκλησία αποφάσισε να εορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα μέσα Φεβρουαρίου για να «εκχριστιανίσει» την ειδωλολατρική γιορτή των Λουπερκάλια.
12:53 14/02/2024

Άγιος Βαλεντίνος: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που «κερδίζουν» στην αγάπη τις επόμενες μέρες

logiastarata.gr
Μπορεί να μην πιστεύουμε όλοι στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Υπάρχει ένα περίεργο είδος πίεσης για να εκφράσουμε τον έρωτα μας εκείνη την ημέρα είτε το θέλουμε είτε όχι. Υπάρχουν, όμως, 3 ζώδια που η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη αγάπη. Κάποιοι προετοιμάζονται όλη την εβδομάδα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κάνουν κρατήσεις για […] The post Άγιος Βαλεντίνος: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που «κερδίζουν» στην αγάπη τις επόμενες μέρες appeared first on Λόγια-Σταράτα.
20:00 13/02/2024

Μυτιλήνη – Άγιος Βαλεντίνος: Έφτιαξαν σοκολατένια καρδιά ύψους 2 μέτρων και 55 κιλών [Εικόνα]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Μυτιλήνη: Εντυπωσιάζει η σοκολατένια καρδιά η οποία δημιουργήθηκε ενόψει της γιορτής των ερωτευμένων Μια τεράστια σοκολατένια καρδιά ύψους δύο μέτρων για την οποία χρειάστηκαν 55 κιλά σοκολάτας και τουλάχιστον ένα μήνα για να την κατασκευάσουν και να την χτίσουν κομμάτι – κομμάτι, παρουσίασε στη Μυτιλήνη η ομάδα του ζαχαροπλαστείου “Πανταζή”. Ο ζαχαροπλάστης Παναγιώτης Ρίζος εκμεταλλεύτηκε […] Το άρθρο Μυτιλήνη – Άγιος Βαλεντίνος: Έφτιαξαν σοκολατένια καρδιά ύψους 2 μέτρων και 55 κιλών [Εικόνα] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 13/02/2024

Άγιος Βαλεντίνος: Μαθηματικός αποκαλύπτει την «συνταγή» για την τέλεια πρόταση γάμου

iatropedia.gr
Τι να προσέξετε και τι να αποφύγετε για να αυξήστε στο μέγιστο δυνατό τις πιθανότητες καταφατικής απάντησης.   The post Άγιος Βαλεντίνος: Μαθηματικός αποκαλύπτει την «συνταγή» για την τέλεια πρόταση γάμου appeared first on Iatropedia.
08:09 13/02/2024

Ο Άγιος Βαλεντίνος θα μάς βρει στο Louiza

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Ο έρωτας περνά από το στομάχι… και η ομάδα του Louiza  το γνωρίζει καλά! Ο σεφ Βασίλης Τζίμας, το team των επιχειρηματιών και το φιλόξενο προσωπικό, έχουν δημιουργήσει το τέλειο σκηνικό για ένα δείπνο με μεγάλες προσδοκίες! Στον πολυσύχναστο, πλέον, Νέο Κόσμο, σε ένα σημείο όμως που παραμένει κρυμμένο από την πολύβουη ζωή και χαρίζει […] Το άρθρο Ο Άγιος Βαλεντίνος θα μάς βρει στο Louiza εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
02:00 13/02/2024

Άγιος Βαλεντίνος: Πόσο χρόνο χρειάζεται η καρδιά μας για να ξεπεράσει έναν χωρισμό;

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει απειλητικά. Για κάποιους είναι αδιάφορη μέρα, για τους πολύ ερωτευμένους είναι μέρα γιορτής, ενώ οι πρόσφατα χωρισμένοι θα προτιμούσαν να την προσπεράσουν και να περάσουν απευθείας στη 15η Φεβρουαρίου. Όσοι έχουμε χωρίσει κοντά στις 14 Φλεβάρη, ξέρουμε – ξέρουμε τον εκνευρισμό με τα ζευγάρια που γιορτάζουν και τα stories γεμάτα καρδιές κι αγάπη στα […] Το άρθρο Άγιος Βαλεντίνος: Πόσο χρόνο χρειάζεται η καρδιά μας για να ξεπεράσει έναν χωρισμό; εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:00 12/02/2024

Love is in the air: 6 μακιγιάζ με πρωταγωνιστή το κόκκινο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

instyle.gr
Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και, είτε έχετε βρει το άλλο σας μισό, είτε όχι, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να γιορτάσετε την αγάπη σας φορώντας… κόκκινα. Γιατί αυτό το χρώμα, πέρα από το ότι είναι η επιλογή της ημέρας, αναδεικνύει το πάθος και τη φλόγα, ενώ παράλληλα απογειώνει κάθε τόνο επιδερμίδας. Επομένως, μήπως να κάνουμε […] The post Love is in the air: 6 μακιγιάζ με πρωταγωνιστή το κόκκινο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου appeared first on InStyle.
19:46 11/02/2024

Η Δανάη Λιβιεράτου δέχθηκε το πιο ωραίο δώρο από τον σύντροφό της και «χωράει» σε τρεις λέξεις

queen.gr
Μπορεί ο Άγιος Βαλεντίνος να πέρασε, αλλά ο έρωτας δεν κρύβεται και μένει. Και όλα αυτά φαίνονται με μόνο τρεις λέξεις και μια ανάρτηση στο Instagram.Περισσότερα...
17:04 22/02/2023

Φαίη Σκορδά: Οι δηλώσεις πριν την παρουσίαση του The Voice και ο… Άγιος Βαλεντίνος που γιόρτασε

tlife.gr
Τα live shows του The Voice of Greece ξεκινούν απόψε με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά! Η To άρθρο Φαίη Σκορδά: Οι δηλώσεις πριν την παρουσίαση του The Voice και ο… Άγιος Βαλεντίνος που γιόρτασε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:28 18/02/2023

Άγιος Βαλεντίνος: Οι celebrities είναι ερωτευμένοι – Οι τρυφερές ευχές και τα στιγμιότυπα γεμάτο… έρωτα

tlife.gr
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και φέτος έφερε πιο κοντά τα ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, To άρθρο Άγιος Βαλεντίνος: Οι celebrities είναι ερωτευμένοι – Οι τρυφερές ευχές και τα στιγμιότυπα γεμάτο… έρωτα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:00 14/02/2023

11+1 από τις πιο ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο των Ελλήνων celebrities!

okmag.gr
14 Φεβρουαρίου. Άγιος Βαλεντίνος. Ο Άγιος της αγάπης και του έρωτα. Για κάποιους η 14η του Φλεβάρη είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες. Για κάποιους άλλους είναι η μέρα για να εκφράσουν πιο έντονα τον έρωτά τους για το άλλο τους μισό. Και για κάποιους άλλους, μια μέρα ενοχλητική, μια γιορτή πιεστική που κάνει […] The post 11+1 από τις πιο ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο των Ελλήνων celebrities! appeared first on OK! Magazine.
17:28 14/02/2023

Άγιος Βαλεντίνος: H Paris Ηilton βρήκε το τέλειο φόρεμα για την αποψινή βραδιά

tlife.gr
Η Paris Hilton γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο χθες το βράδυ σε ένα ρομαντικό δείπνο, μαζί με To άρθρο Άγιος Βαλεντίνος: H Paris Ηilton βρήκε το τέλειο φόρεμα για την αποψινή βραδιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:10 14/02/2023

Άγιος Βαλεντίνος: Το ιδανικό makeup look, όπως κι αν γιορτάσεις

monopoli.gr
Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι η μέρα που γιορτάζουμε τον έρωτα και την αγάπη και εμείς σας έχουμε τις ωραιότερες προτάσεις για το μακιγιάζ σας που θα σας κάνουν να λάμψετε.
14:02 14/02/2023

Δεύτερη αποχώρηση από το Πρωινό: «Από αύριο δεν θα είμαι εδώ» – Η ανακοίνωση της Μαρίας Κορινθίου

eleftherostypos.gr
H Mαρία Κορινθίου ήταν μια από τις προσθήκες στο Πρωινό του ΑΝΤ1 λίγο μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή, με την ομάδα να εμπλουτίζεται πολύ γρήγορα από την μελαχρινή ηθοποιό… Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Βασιλιάς Κάρολος: Viral η τρύπια του κάλτσα από επίσκεψη σε τζαμί Ζώδια & Άγιος Βαλεντίνος: Ώρα […] Το άρθρο Δεύτερη αποχώρηση από το Πρωινό: «Από αύριο δεν θα είμαι εδώ» – Η ανακοίνωση της Μαρίας Κορινθίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:56 14/02/2023

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη ανταλλάζουν φιλιά και αγκαλιές στο μετρό

govastileto.gr
Η 14η Φεβρουαρίου είναι η μέρα που γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος και έχει καθιερωθεί ως η μέρα των ερωτευμένων, αφού σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση, ο συγκεκριμένος άγιος είναι ο προστάτης των ζευγαριών. Από το πρωί οι celebrities της showbiz, γιορτάζουν την ημέρα των ερωτευμένων ανταλλάζοντας ευχές στα social media, μιλώντας με τρυφερά λόγια για […]
13:04 14/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load