#Ουαλία

Πώς ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον άλλαξε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Newsit
Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ διανύουν μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή τους λόγω της διάγνωσης της πριγκίπισσας της Ουαλίας με καρκίνο. Τόσο η Κέιτ Μίντλετον όσο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν αλλάξει κατά πολύ την καθημερινότητά του, όμως προτεραιότητά τους παραμένουν πάντα τα τρία τους παιδιά, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις. Μιλώντας στο ... Περισσότερα To άρθρο Πώς ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον άλλαξε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:01 23/04/2024

Καλοφαγάδες τζαμπατζήδες: Το κόλπο για να απολαμβάνουν το δείπνο τους και να γίνονται... καπνός χωρίς να πλρώσουν

thetoc.gr
Ένα απλό σχέδιο που πιάνει πάντα - Οι τζαμπατζήδες της νότιας Ουαλίας έχουν αφήσει φέσι σε τουλάχιστον επτά εστιατόρια της περιοχής τους
19:11 23/04/2024

Ο πρίγκιπας Λούις γιορτάζει τα 6α γενέθλιά του και η Κέιτ Μίντλετον ανέβασε νέα φωτογραφία του λόγω της ημέρας

Newsit
«Χαρούμενα 6α γενέθλια πρίγκιπα Λούις!» έγραψε η Κέιτ Μίνλετον στην ανάρτησή της, την οποία συνοδεύει μία νέα φωτογραφία του γιου της, την οποία μάλιστα, έχει τραβήξει η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας! Η Κέιτ Μίντλετον αγαπάει πολύ τη φωτογραφία, μια αγάπη που την έχει βάλει και σε περιπέτειες (με την πρόσφατα «πειραγμένη» φωτογραφία της που ... Περισσότερα To άρθρο Ο πρίγκιπας Λούις γιορτάζει τα 6α γενέθλιά του και η Κέιτ Μίντλετον ανέβασε νέα φωτογραφία του λόγω της ημέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:01 23/04/2024

Κέιτ Μίντλετον: Οι ενδείξεις ότι η ανάρρωσή της βαίνει καλώς

tanea.gr
Βασιλικός εμπειρογνώμονας εξηγεί πώς η «σκόπιμη» στάση του Παλατιού δρα καθησυχαστικά για όσους ανησυχούν για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας
01:00 21/04/2024

H Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε τον… 15χρονο Γάλλο Γουίσκερ

pressaris.gr
Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε μια ακόμη σημαντική επένδυση για το μέλλον, καθώς ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για την απόκτηση του 15χρονου Γάλλου μέσου, Τιμέο Γουίσκερ, από την Κάρντιφ, σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «Athletic». Ο νεαρός άσος έχει εντυπωσιάσει στις πρώτες του εμφανίσεις με την ομάδα της Ουαλίας φέτος στο πρωτάθλημα της Championship και η πρωταθλήτρια […] The post H Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε τον… 15χρονο Γάλλο Γουίσκερ appeared first on pressaris.gr.
00:09 21/04/2024

Τι δείχνουν οι εμφανίσεις του πρίγκιπα Ουίλιαμ για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Newsbeast.gr
Η ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον, μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο, «εξελίσσεται καλά» εκτιμά ειδικός επί των βασιλικών θεμάτων, σχολιάζοντας τις τελευταίες «πυκνές» εμφανίσεις του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Την περασμένη εβδομάδα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο μικρός Τζορτζ εθεάθησαν να χειροκροτούν την Άστον Βίλα στην πρώτη τους έξοδο μετά την ανακοίνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας ότι έχει καρκίνο. Την ίδια εβδομάδα ο Ουίλιαμ έδωσε το «παρών» και σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams δήλωσε στη Sun ότι οι εμφανίσεις του πρίγκιπα Ουίλιαμ δείχνουν ότι η οικογένεια είναι «στον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα». «Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ξέρουν ότι κά
20:00 20/04/2024

Πρίγκιπας William: Η υπόσχεσή του να προσέχει την Kate Middleton ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο

instyle.gr
Ο πρίγκιπας William επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα με την πρώτη του δημόσια υποχρέωση από τότε που η Kate Middleton μοιράστηκε τη σοκαριστική διαγνωση του καρκίνου της. O πρίγκιπας της Ουαλίας δέχθηκε με ευγνωμοσύνη ευχές για την Kate Middleton και τον βασιλιά Κάρολο ενώ και οι δυο υποβάλλονται σε θεραπεία για τον καρκίνο. Prince William […] The post Πρίγκιπας William: Η υπόσχεσή του να προσέχει την Kate Middleton ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο appeared first on InStyle.
13:46 19/04/2024

Πρίγκιπας William: Επιστρέφει στα καθήκοντά του μετά τη διάγνωση του καρκίνου της Kate

instyle.gr
Ο πρίγκιπας William ανακοίνωσε τις πρώτες δημόσιες υποχρεώσεις του μετά την είδηση της διάγνωσης του καρκίνου της Kate Middleton, πριν από σχεδόν τέσσερις εβδομάδες. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο οποίος πέρασε τις τελευταίες τρεισήμισι εβδομάδες με την Kate και τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, θα επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά του […] The post Πρίγκιπας William: Επιστρέφει στα καθήκοντά του μετά τη διάγνωση του καρκίνου της Kate appeared first on InStyle.
10:46 17/04/2024

Kate Middleton: Ετοιμάζεται να γιορτάσει τέσσερα ορόσημα καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο

instyle.gr
Η Kate Middleton ετοιμάζεται να γιορτάσει τέσσερα σημαντικά ορόσημα καθώς συνεχίζει τη θεραπεία της για τον καρκίνο. Η Kate αποκάλυψε ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία για μια αδιευκρίνιστη μορφή καρκίνου τον περασμένο μήνα, με τη διάγνωσή της να σοκάρει όλους γύρω της. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει μπροστά της μερικά ορόσημα που σίγουρα θα τη χαροποιήσουν […] The post Kate Middleton: Ετοιμάζεται να γιορτάσει τέσσερα ορόσημα καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο appeared first on InStyle.
16:46 16/04/2024

Ιστορία για τη Ρέξαμ: Η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς πανηγύρισε back-to-back άνοδο στην Αγγλία! (video)

pressaris.gr
Την… αναρρίχησή της στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου συνεχίζει ακάθεκτη η Ρέξαμ! Η ομάδα του Αμερικανού ηθοποιού, Ράιαν Ρέινολντς, πανηγύρισε απόψε το βράδυ τη δεύτερη διαδοχική της άνοδο, εξασφαλίζοντας δύο στροφές πριν το φινάλε τη μαθηματική της παρουσία στη League One (3η κατηγορία)! Επικρατώντας με το εμφατικό 6-0 επί της Φόρεστ Γκριν, ο σύλλογος της Ουαλίας «κλείδωσε» την […] The post Ιστορία για τη Ρέξαμ: Η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς πανηγύρισε back-to-back άνοδο στην Αγγλία! (video) appeared first on pressaris.gr.
23:09 13/04/2024

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο μήνυμα στα social media από τη στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο – «Είμαστε σοκαρισμένοι»

eleftherostypos.gr
Σοκαρισμένη δηλώνει με το μακελειό στο Σίδνεϊ η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, μοιράστηκε το πρώτο της δημόσιο μήνυμα αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο, λέγοντας ότι είναι «σοκαρισμένη και λυπημένη» από τις επιθέσεις στο Σίδνεϊ. Η Κέιτ Μίντλετον, 42 ετών, είπε σε ένα μήνυμα στο X, πρώην Twitter: «Είμαστε συγκλονισμένοι […] Το άρθρο Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο μήνυμα στα social media από τη στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο – «Είμαστε σοκαρισμένοι» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:00 13/04/2024

Επίθεση στο Σίδνεϊ: «Είμαστε συγκλονισμένοι» - Το μήνυμα του Ουίλιαμ και της Κέιτ

ProtoThema.gr
Τι έγραψαν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας για το τραγικό περιστατικό στο εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ
16:00 13/04/2024

Πρίγκιπας William: Η έξοδος του με τη μητέρα της Kate Middleton, σε παμπ

instyle.gr
Σε μια έξοδο με την πεθερά του απαθανάτισαν οι paparazzi τον πρίγκιπα William. Συγκεκριμένα, εθεάθη σε παμπ με την Carole Middleton, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. «Ο πρίγκιπας William πέρασε από μια παμπ στο Βόρειο Norfolk το Σαββατοκύριακο με την πεθερά του. Λέγεται πως η Carole Middleton έμεινε με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας για […] The post Πρίγκιπας William: Η έξοδος του με τη μητέρα της Kate Middleton, σε παμπ appeared first on InStyle.
11:46 13/04/2024

Πρίγκιπας William: Έσπασε τη διαδικτυακή του σιωπή

instyle.gr
Ο πρίγκιπας William έσπασε τη διαδικτυακή του σιωπή αφού έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά το βίντεο της Kate Middleton, η οποία ανακοίνωσε τη σοκαριστική διάγνωσή της με καρκίνο. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, με Insta Story ευχαρίστησε την ποδοσφαιρίστρια της Εθνικής Αγγλίας, Rachel Daly, για την “αξέχαστη” καριέρα στη διεθνή σκηνή. Thank you for so […] The post Πρίγκιπας William: Έσπασε τη διαδικτυακή του σιωπή appeared first on InStyle.
17:46 11/04/2024

Φρεγάτες Belharra: Τo ραντάρ «SEA FIRE» που «χτύπησε» Ουαλία, οι δοκιμές και η εξέλιξη της ναυπήγησης των 3 ελληνικών FDI

onalert.gr
Οι δοκιμές στη θάλασσα για την πρώτη ελληνική «Belharra» FDI, την φρεγάτα «F-601 «ΚΙΜΩΝ», αναμένεται να αρχίσουν τον προσεχή Οκτώβριο. The post Φρεγάτες Belharra: Τo ραντάρ «SEA FIRE» που «χτύπησε» Ουαλία, οι δοκιμές και η εξέλιξη της ναυπήγησης των 3 ελληνικών FDI appeared first on OnAlert.
05:28 11/04/2024

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ ζηλεύει απίστευτα την Κέιτ Μίντλετον

in.gr
Η σχέση ανάμεσα στη Μέγκαν Μαρκλ και την Κέιτ Μίντλετον έχει υπάρξει προβληματική, με τη δούκισσα του Σάσεξ να φέρεται να ζηλεύει την πριγκίπισσα της Ουαλίας.
20:00 10/04/2024

Kate Middleton: Έλιωσε καρδιές με την έκπληξη που έκανε στους ακολούθους της

instyle.gr
Η Kate Middleton επεφύλασσε μια έκπληξη σε ακολούθους της, κάνοντας τις καρδιές τους να λιώσουν. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία έχει αποσυρθεί από τα πριγκιπικά της καθήκοντα, καθώς υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, εξέπλησε μια θαυμάστριά της που της είχε στείλει μήνυμα για “ταχεία ανάρρωση”. Η Kate θέλησε να ανταποδώσει τις ευχές στέλνοντας ευχαριστήρια κάρτα […] The post Kate Middleton: Έλιωσε καρδιές με την έκπληξη που έκανε στους ακολούθους της appeared first on InStyle.
21:46 08/04/2024

Πλημμύρες στην Αυστραλία: Πάνω από 150 άνθρωποι διασώθηκαν στη Ν. Ουαλία

blueskytv.gr
Οι αυστραλιανές αρχές ανακοίνωσαν χθες ότι 152 άνθρωποι διασώθηκαν από πλημμυρισμένες περιοχές στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας, όπου πολλοί κάτοικοι υποχρεώθηκαν να μετακινηθούν αναζητώντας ασφαλή καταφύγια. Επικίνδυνα πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν μεταξύ άλλων στο Σίδνεϊ (πρωτεύουσα της Νέας Νότιας Ουαλίας), όπου καταγράφηκαν 72 διασώσεις πολιτών. Δεκαπέντε εντολές εκκένωσης εκδόθηκαν για διάφορα σημεία της πολιτείας, ενώ […] Πλημμύρες στην Αυστραλία: Πάνω από 150 άνθρωποι διασώθηκαν στη Ν. Ουαλία on BLUE SKY.
22:46 07/04/2024

Κέιτ Μίντλετον: «Υπερβολική & αναίσθητη»-Το BBC απαντά στις καταγγελίες για την κάλυψη του καρκίνου

gossip-tv.gr
Πριν από κάποιες εβδομάδες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο και ακολουθεί θεραπείες για την αντιμετώπισή του.Περισσότερα...
17:37 06/04/2024

«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον: Μεγάλες χαρές 2 μήνες μετά την διάγνωση με καρκίνο – ΦΩΤΟ

newsitamea.gr
Η Κέιτ Μίντλετον, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, προετοιμάζει το πάρτι για τα γενέθλια του μικρότερου γιου της, Λούις. Ειδικότερα, αυτός ο μήνας είναι πολύ σημαντικός για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, καθώς ο μικρότερος γιος της θα γίνει έξι ετών, στις 23 Απριλίου. Το 2019, η Κέιτ Μίντλετον παραδέχθηκε...
14:09 06/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load