#Αγρότες

Αγρότες: Με ποιες δράσεις στηρίζει το ΥΠΑΑΤ αμπελουργούς και οινοποιούς

Newsit
Μέσω προγραμμάτων και συντονισμένων δράσεων το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) προωθεί και υποστηρίζει το σύνολο των αμπελουργών και των οινοποιών, μεταξύ άλλων κατηγοριών αγροτών, με στόχο να αντιμετωπισθεί η δύσκολη χρονιά του 2023, τόνισε ο υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΥπΑΑΤ μέσω του προγράμματος της Αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων μπορούν να ... Περισσότερα To άρθρο Αγρότες: Με ποιες δράσεις στηρίζει το ΥΠΑΑΤ αμπελουργούς και οινοποιούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:01 22/04/2024

Αγρότες: Πώς ο Αυγενάκης ξεσκέπασε… τα παιχνιδάκια της αντιπολίτευσης

eleftherostypos.gr
Η πρόσφατη συζήτηση στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για την Κοινή Αγροτική Πολιτική έφερε στην επιφάνεια όχι μόνο την προχειρότητα με την οποία τα κόμματα της αντιπολίτευσης αντιλαμβάνονται και χειρίζονται την αγροτική πολιτική της Ελλάδας, αλλά και τον εμπαιγμό τους απέναντι στον Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο. Αυτό φάνηκε στη συζήτηση που προκάλεσε […] Το άρθρο Αγρότες: Πώς ο Αυγενάκης ξεσκέπασε… τα παιχνιδάκια της αντιπολίτευσης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 13/04/2024

Σταμενίτης: Η Νέα Δημοκρατία είναι η κατεξοχήν παράταξη που διαχρονικά στήριζε τους Έλληνες Αγρότες

paraskhnio.gr
Στη διαχρονική στήριξη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στον πρωτογενή τομέα, με επίκεντρο τον Έλληνα παραγωγό, στάθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Ο υφυπουργός, τόνισε ότι η παράταξη που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, στη μακρά ιστορική της διαδρομή πορεύτηκε Το άρθρο Σταμενίτης: Η Νέα Δημοκρατία είναι η κατεξοχήν παράταξη που διαχρονικά στήριζε τους Έλληνες Αγρότες εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
21:28 06/04/2024

Αγρότες: Έρχονται πληρωμές 700 εκατ. ευρώ μέχρι το Πάσχα

Newsit
Σε πληρωμές πάνω από 700 εκατ. ευρώ σε αγρότες, θα προχωρήσει η κυβέρνηση πριν το Πάσχα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ. Όπως ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης σχετικά με τις πληρωμές των αγροτών, υπάρχει συνέπεια ως προς τις ημερομηνίες που έχουν τεθεί και σημείωσε: ... Περισσότερα To άρθρο Αγρότες: Έρχονται πληρωμές 700 εκατ. ευρώ μέχρι το Πάσχα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 05/04/2024

Αγρότες: Οι 4 προτάσεις της κυβέρνησης στην σύνοδο των ευρωπαίων υπουργών γεωργίας

Newsit
Πρόταση να γίνει συνεδρίαση των υπουργών γεωργίας και αλιείας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στην Ελλάδα, πριν από τις ευρωεκλογές, προκειμένου να συντονισθεί η δράση τους, εν όψει των αλλαγών στην ΚΑΠ, κατέθεσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης στη συνεδρίαση των αρμοδίων υπουργών του ΕΛΚ που έγινε σήμερα το πρωί (26.3.2024) στις ... Περισσότερα To άρθρο Αγρότες: Οι 4 προτάσεις της κυβέρνησης στην σύνοδο των ευρωπαίων υπουργών γεωργίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 26/03/2024

Ξεκίνησαν ενέργειες για ίδρυση Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου

tilegrafimanews.gr
Μυλοπόταμος Ρεθύμνου: Ξεκίνησαν ενέργειες για ίδρυση Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Κλάδου, η οποία σηματοδοτεί, όπως αναφέρει, τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη και την ενίσχυση των εκπαιδευτικών δομών στον Μυλοπόταμο. Ο δήμαρχος διεκδικεί από το Υπουργείο Παιδείας την ίδρυση Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) στον Μυλοπόταμο με έδρα το Πέραμα, δεδομένης της ευκαιρίας που τα συγκεκριμένα σχολεία παρέχουν σε ενήλικες οι οποίοι, για διάφορους λόγους, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την υποχρεωτική τους εκπαίδευση στο παρελθόν. Ο δήμαρχος, με τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Δημήτρη Μιχόπουλο και τον διευθυντή ΣΔΕ Ρεθύμνου, Ιωάννη
18:46 08/03/2024

Αγρότες: Συναντιούνται με τον Μητσοτάκη στις 11 Μαρτίου – Παρόντες και θεσμικοί εκπρόσωποι της Θεσσαλίας

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Συναντήσεις με εκπροσώπους της Θεσσαλίας για τα ζητήματα αποκατάστασης της περιοχής θα έχει τη Δευτέρα 11 Μαρτίου ο πρωθυπουργός όπως δήλωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Όπως είπε ο κύριος Μαρινάκης ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί διαδοχικά στο Μαξίμου με θεσμικούς εκπροσώπους της Θεσσαλίας για τα ζητήματα αποκατάστασης της περιοχής μετά τη θεομηνία, καθώς και με τους […] Το άρθρο Αγρότες: Συναντιούνται με τον Μητσοτάκη στις 11 Μαρτίου – Παρόντες και θεσμικοί εκπρόσωποι της Θεσσαλίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 04/03/2024

Αγρότες με τρακτέρ απέκλεισαν την Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Το γαλλικό συνδικάτο Αγροτικός Συντονισμός πραγματοποιεί σήμερα το πρωί μια δράση γύρω από την Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι αποκλείοντας το επάνω τμήμα των Σανζ Ελιζέ με μπάλες από άχυρο και τρακτέρ, διαπίστωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου. Ο Αξέλ Μασόν, κτηνοτρόφος στην περιφέρεια Λουάρ-ε-Σερ στην κεντρική Γαλλία, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως περίπου εκατό αγρότες […] Το άρθρο Αγρότες με τρακτέρ απέκλεισαν την Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:00 01/03/2024

Οι αγρότες διαδηλώνουν στη Βαρσοβία εναντίον των πολιτικών της ΕΕ

matrix24.gr
Χιλιάδες Πολωνοί αγρότες κατέβηκαν σήμερα στους δρόμους της Πολωνίας κρατώντας πολωνικές σημαίες και φυσώντας επιπαλάμιους αυλούς, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν στις αρχές Φεβρουαρίου εναντίον των εισαγωγών τροφίμων από την Ουκρανία και των πράσινων κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αγρότες σε [...]
17:46 27/02/2024

Μεσολόγγι: Αγρότες διαμαρτυρήθηκαν με... κοπριά- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

thebest.gr
Κοπριά έριξαν στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας οι αγρότες που είχαν συγκεντρωθεί εκεί από χθες το μεσημέρι στο πλαίσιο του αγώνα τους για την διεκδίκηση των αιτημάτων τους.
14:00 27/02/2024

Αγρότες: Δεν υποχωρούν – Νέο ραντεβού μία μέρα πριν τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη

sinidisi.gr
Ανυποχώρητοι παραμένουν οι αγρότες, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας, οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Αγρότες: Δεν υποχωρούν – Νέο ραντεβού μία μέρα πριν τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη
11:09 27/02/2024

Λάρισα: Αγρότες απέκλεισαν το Τελωνείο και καταλαμβάνουν με τρακτέρ την πλατεία (βίντεο)

logiastarata.gr
Στο Τελωνείο Λάρισας, προκειμένου να προχωρήσουν σε τρίωρο αποκλεισμό του, κατέφθασαν το πρωί της Δευτέρας, διαμαρτυρόμενοι αγρότες με αφορμή την συνεδρίαση του συμβουλίου υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διερχόμενοι από την οδό Φαρσάλων με κορναρίσματα παρέταξαν τα τρακτέρ τους έξω από το κτίριο, ενώ αργότερα εισήλθαν στο εσωτερικό του και σκόρπισαν μπάλες με άχυρο. «Κλείνουμε […] The post Λάρισα: Αγρότες απέκλεισαν το Τελωνείο και καταλαμβάνουν με τρακτέρ την πλατεία (βίντεο) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
17:00 26/02/2024

Αγρότες: Στον κλοιό των τρακτέρ όλη η Ευρώπη – Επεισόδια και χημικά στις Βρυξέλλες, χαμός και στη Μαδρίτη [βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά Χιλιάδες αγρότες διαδηλώνουν στο κέντρο της Μαδρίτης, όπου κατέβηκαν εκ νέου με τρακτέρ, διαμαρτυρόμενοι για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο γεωργικός τομέας στην Ευρώπη. Με μια συγχορδία κλάξον και κουδουνιών, δεκάδες τρακτέρ έφθασαν το μεσημέρι στο υπουργείο Γεωργίας μπροστά από το οποίο χιλιάδες αγρότες διαδήλωναν κρατώντας πανό με συνθήματα όπως “η ύπαιθρος στην άβυσσο και […] Το άρθρο Αγρότες: Στον κλοιό των τρακτέρ όλη η Ευρώπη – Επεισόδια και χημικά στις Βρυξέλλες, χαμός και στη Μαδρίτη [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:00 26/02/2024

Αιτωλοακαρνανία: Αγρότες και κτηνοτρόφοι έκλεισαν την Ιόνια Οδό – Συγκέντρωση αύριο στο Μεσολόγγι (pics&vids)

eretikos.gr
Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι το μεσημέρι της Κυριακής (25/2/2024) προχώρησαν για μια ώρα περίπου σε αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου της Ιονιας Οδού, στο ύψος του κόμβου Χαλικίου. Με σταθμό και την πανελλαδική πανεργατική απεργία της Τετάρτης 28 Φλεβάρη, και την συμμετοχή τους στη συγκέντρωση στο Αγρίνιο στις […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
17:58 25/02/2024

Καστοριά: Αγρότες έριξαν κοπριά στο πολιτικό γραφείο βουλευτή της ΝΔ (Video)

documentonews.gr
Σε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία προχώρησαν αγρότες στην Καστοριά εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για τα ελλιπή μέτρα της κυβέρνησης. Ομάδα αγροτών… Το άρθρο Καστοριά: Αγρότες έριξαν κοπριά στο πολιτικό γραφείο βουλευτή της ΝΔ (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
18:09 23/02/2024

Αγρότες: Ποιοι παραμένουν στα μπλόκα – Τι είπε ο Βορίδης για συνάντηση Μητσοτάκη με Θεσσαλούς

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Οι αγρότες Καρδίτσας και Φαρσάλων αποφάσισαν να παραμείνουν στο μπλόκο στον κόμβο του αυτοκινητόδρομου Ε-65, το οποίο το Σαββατοκύριακο αναμένεται να ενισχυθεί και με άλλα τρακτέρ. Τη Δευτέρα, ημέρα της Συνόδου Κορυφής των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ για τη νέα ΚΑΠ, θα πραγματοποιήσουν, στις 6.30 το απόγευμα, συλλαλητήριο με τρακτέρ στην πόλη της Καρδίτσας. Κατά τη […] Το άρθρο Αγρότες: Ποιοι παραμένουν στα μπλόκα – Τι είπε ο Βορίδης για συνάντηση Μητσοτάκη με Θεσσαλούς εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:00 22/02/2024

Αγρότες απέκλεισαν το τελωνείο των Ευζώνων για όλα τα οχήματα – Δείτε φωτογραφίες

Skai.gr
Αγρότες από το Κιλκίς έκλεισαν με τα τρακτέρ τους το τελωνείο των Ευζώνων για φορτηγά οχήματα αλλά και για Ι.Χ. αυτοκίνητα από τις 18:30 το απόγευμα
19:37 21/02/2024

Αγρότες: Την Πέμπτη κρίνεται το μέλλον των μπλόκων – Αναχωρούν από το Σύνταγμα τα τρακτέρ

paraskhnio.gr
Την ικανοποίηση των βασικών τους αιτημάτων ζητούν από την κυβέρνηση οι αγρότες που βρέθηκαν στο Σύνταγμα στο πλαίσιο του πανελλαδικού αγροτικού συλλαλητηρίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν σύμφωνα με εκτιμήσεις 6.500 διαδηλωτές, αλλά και περισσότερα από 160 τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα. Επιπλέον, αγρότες από όλη τη χώρα μεταφέρθηκαν στην Αθήνα με 112 λεωφορεία. Ζήτησαν από Το άρθρο Αγρότες: Την Πέμπτη κρίνεται το μέλλον των μπλόκων – Αναχωρούν από το Σύνταγμα τα τρακτέρ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
21:28 20/02/2024

Κασσελάκης από συλλαλητήριο στο Σύνταγμα: Αγρότες και καταναλωτές αγκομαχούν

Cnn.gr
Στη συγκέντρωση των αγροτών στο Σύνταγμα έδωσε το "παρών" ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε πως υποστηρίζει «τα δικαια αιτήματά τους»Περισσότερα...
19:37 20/02/2024

Αγρότες: Τι ώρα θα φτάσουν στο κέντρο της Αθήνας, ποιοι δρόμοι θα κλείσουν – Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

empisteutiko.gr
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, περισσότερα από 150 τρακτέρ θα κάνουν «απόβαση» στην Αθήνα, στην πλατεία Συντάγματος, μαζί με χιλιάδες αγρότες που καταφθάνουν με λεωφορεία και αυτοκίνητα, από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Οι αγρότες, έχουν έρθει σε συνεννόηση με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για συντεταγμένη κάθοδο, ωστόσο […] The post Αγρότες: Τι ώρα θα φτάσουν στο κέντρο της Αθήνας, ποιοι δρόμοι θα κλείσουν – Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις appeared first on Empisteutiko.gr.
10:58 20/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load