#Πάκου

Εντυπωσιάζει η νέα μίνι σειρά «White House Plumbers» με τον Γούντι Χάρελσον και τον Τζάστιν Θερού

thebest.gr
Το πολιτικό σκάνδαλο που συντάραξε την Αμερική και όλο τον κόσμο τη δεκαετία του ’70, Watergate που έριξε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον, και που σχεδόν αμέσως έγινε κινηματογραφική ταινία σε σκηνοθεσία του Άλαν Τζέι Πάκουλα με τίτλο "Όλοι οι Άνθρωποι του Προέδρου" & πρωταγωνιστές τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και τον Ντάστιν Χόφμαν, είναι και πάλι στο επίκεντρο, μέσω της μίνι σειρά του HBO, που στη χώρα μας μπορεί να δει κάποιος αποκλειστικά στο Vodafone TV.
21:18 08/05/2023

Εκτέθηκε η Σακοράφα, δεν πληρώνει τα σωματεία, αδύναμη να διοικήσει

sportsfeed.gr
Για φιέστα πήγαινε σε φιάσκο κατέληξε τελικά. Μία άτυπη γενική συνέλευση θέλησε να στήσει χθες στα Τρίκαλα η Σοφία Σακοράφα πιστεύοντας πως έχει να πει σπουδαία πράγματα, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και τη νέα τεχνική ηγεσία Παπακώστα – Μελέτογλου – Πομάσκι – Σιώμου – Παπαδόπουλου – Πάκου – Θεοδωρίδη – Ματάκη, αλλά δεν της βγήκε τίποτε και […] The post Εκτέθηκε η Σακοράφα, δεν πληρώνει τα σωματεία, αδύναμη να διοικήσει appeared first on SPORTSFEED.
10:56 31/10/2021

Τίτλοι τέλους για δύο αθλήτριες της Εθνικής;

sportsfeed.gr
Μετά τον Κώστα Μπανιώτη άλλες δύο αθλήτριες της Εθνικής ομάδας στίβου που πρόσφεραν πολλά οδηγούνται πρός την αποχώρηση από την ενεργό δράση όπως προκύπτει από την εισήγηση του Εθνικού προπονητή του ΣΕΓΑΣ και των πέντε τομεαρχών του (Σιώμου, Θεοδωρίδη Δ., Πομάσκι, Παπαδόπουλου Χρ., Πάκου) Μαρία Μπελιμπασάκη και Σοφία Υφαντίδου δεν είναι σε καμία από τις […] The post Τίτλοι τέλους για δύο αθλήτριες της Εθνικής; appeared first on SPORTSFEED.
11:38 23/10/2021

Μάιος στην COSMOTE TV με το θρίλερ «42°C» και το «Pursuit of Love»

pagenews.gr
Η νέα παραγωγή της COSMOTE TV «42°C» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 14/5 στις 20.00 με όλα τα επεισόδια back-2-back. Σε Α’ προβολή έρχεται η δραμεντί «Flack» με την βραβευμένη με Όσκαρ Άννα Πάκουιν.
10:18 29/04/2021

Αντίο στον ηθοποιό Χαλ Χόλμπρουκ - Ήταν το "Βαθύ Λαρύγγι" στο "Όλοι οι Άνθρωποι του Προέδρου"

thebest.gr
Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στους σινεφίλ η είδηση που έγινε γνωστή πριν λίγες μέρες ότι έσβησε στις 23 Ιανουαρίου 2021 στα 95 του χρόνια ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Χαλ Χόλμπρουκ - Ηal holbrook, ο οποίος ενσάρκωσε τον συγγραφέα Μαρκ Τουέν πολλές φορές στην καριέρα του ενώ σήμα κατατεθέν έμεινε και ο ρόλος κλειδί του μυστικού κυβερνητικού Deep Throat (βαθύ λαρύγγι) που υποδύθηκε στο εμβληματικό πολιτικοκοινωνικό φιλμ του Άλαν Τζέι Πάκουλα «Όλοι οι Άνθρωποι του Προέδρου» το 1976.
15:45 05/02/2021

Είσοδος σε 30.000 φιλάθλους ημερησίως

analitis.gr
Στο Όπεν Αυστραλίας θα επιτρέπεται η είσοδος σε 30.000 φιλάθλους την ημέρα, αριθμός που είναι περίπου το 50% της συνήθους προσέλευσης, όταν αρχίσει το πρώτο τουρνουά γκραν σλαμ της χρονιάς στις 8 Φεβρουαρίου, όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Αθλητισμού της πολιτείας της Βικτόρια, Μάρτιν Πάκουλα. Το όριο αυτό θα περιοριστεί στις 25.000 για τις τελευταίες πέντε ημέρες του τουρνουά, όταν θα διεξάγονται λιγότεροι αγώνες, αλλά ο Πάκουλα τόνισε ότι η ανακοίνωση αυτή διασφαλίζει την προσέλευση ενός από τα μεγαλύτερα πλήθη για αθλητική διοργάνωση από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού. «Αυτό θα σημαίνει ότι στις 14 ημέρες θα έχουμε περίπου 390.000 ανθρώπους εδώ, στο "Melbourne Park", και αυτό ε
10:29 30/01/2021

Τα κυριότερα ζητήματα που έθεσε η Ε.ΑΣ.Υ.Α. στον Αρχηγό του Σώματος

tromaktiko.gr
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αθηνών κ. Πάκου Δημοσθένη και του Γενικού Γραμματέα κ. Χύτα Κωνσταντίνου με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, για ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των αστυνομικών που υπηρετούν στις Διευθύνσεις – Υπηρεσίες αρμοδιότητας της Ε.ΑΣ.Υ.Α., μεταφέροντας παράλληλα το κλίμα ανησυχίας και ανασφάλειας που επικρατεί στους υπηρετούντες αρκετών […] The post Τα κυριότερα ζητήματα που έθεσε η Ε.ΑΣ.Υ.Α. στον Αρχηγό του Σώματος appeared first on tromaktiko.
22:00 01/07/2020

Στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ο Τρικαλινός γραμματέας των Αστυνομικών της Αθήνας

trikalavoice.gr
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αθηνών κ. Πάκου Δημοσθένη και του Γενικού Γραμματέα κ. Χύτα Κωνσταντίνου με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, για ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των αστυνομικών που υπηρετούν στις Διευθύνσεις – Υπηρεσίες αρμοδιότητας της Ε.ΑΣ.Υ.Α., μεταφέροντας παράλληλα το κλίμα ανησυχίας και ανασφάλειας που επικρατεί στους υπηρετούντες αρκετών … Συνεχίστε την ανάγνωση του "Στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ο Τρικαλινός γραμματέας των Αστυνομικών της Αθήνας"
20:45 01/07/2020

Σε μία ζέστη και οικογενειακή ατμόσφαιρα οι σπουδαστές του Τμήματος» Βοηθών Φαρμακείου» του Δημόσιου ΙΕΚ Πτολεμαΐδας έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα

e-ptolemeos.gr
Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα , έκοψαν οι σπουδαστές του Τμήματος Βοηθοί Φαρμακείου του Δημόσιου ΙΕΚ Πτολεμαΐδας, παρουσία της Διευθύντριας Σοφίας Μπέση και των Καθηγητών τους Αμαλίας Παππά , Αλεξίας Παπαστεργίου και Τάνιας Πάκου. Η Διευθύντρια του ΙΕΚ κόβοντας την πίτα ευχαρίστησε τους καταρτιζόμενους και τους καθηγητές, για την εποικοδομητική συνεργασία και τη συμβολή τους στην ... The post Σε μία ζέστη και οικογενειακή ατμόσφαιρα οι σπουδαστές του Τμήματος» Βοηθών Φαρμακείου» του Δημόσιου ΙΕΚ Πτολεμαΐδας έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα appeared first on e-ptolemeos.gr.
17:51 15/01/2020

Αντίδραση των ΜΑΤ στην εντολή του Αρχηγείου να φέρουν διακριτικά

ieidiseis.gr
Συνδικαλιστής των ΜΑΤ απαντά στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για την εντολή να φέρουν διακριτικά - Ποια άλλη αλλαγή ετοιμάζει το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ.Την αντίδραση του Δημοσθένου Πάκου, ο οποίος υπηρετεί στα ΜΑΤ και είναι πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Με ανακοίνωσή του τη Δευτέρα, το αρχηγείο «υπενθύμισε» στους αστυνομικούς των ΜΑΤ πως πρέπει να φέρουν διακριτικά: «Με πρόσφατη διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας υπενθυμίζεται η πάγια υποχρέωση όλων των αστυνομικών να φέρουν στη στολή τους τα ειδικά διακριτικά, δηλωτικά της ταυτότητάς τους. Ειδικότερα για τις μονάδες αποκατάστασης τάξης, δηλαδή τους υπηρετούντες στις Υποδ
18:50 24/12/2019

«Εμφύλιος» στην αστυνομία για τα διακριτικά των ΜΑΤ: «Είναι υποχρεωτικά», λέει το αρχηγείο, «στοχοποιούμαστε» απαντά συνδικαλιστής

topontiki.gr
ΕΛΛAΔΑ  Σε έναν ιδιότυπο «εμφύλιο» οδηγείται η ΕΛΑΣ μετά την ανακοίνωση του αρχηγείου της, ότι οι άνδρες των ΜΑΤ οφείλουν να φέρουν τα ειδικά διακριτικά στη στολή τους, μετά τις καταγγελίες πολλών πολιτών για ανεξέλεγκτη βία από τις δυνάμεις καταστολής. Στην ανακοίνωσή του το αρχηγείο της αστυνομίας υπογράμμισε ότι «ειδικότερα για τις μονάδες αποκατάστασης τάξης, δηλαδή τους υπηρετούντες στις Υποδιευθύνσεις Αποκατάστασης Τάξης (Υ.Α.Τ.), προβλέπεται επιπλέον ειδικός αριθμός, ο οποίος αποτυπώνεται στο κράνος τους και αποτελεί συνδυασμό του αριθμού της διμοιρίας στην οποία ανήκουν και του αύξοντος αριθμού που αντιστοιχεί σε κάθε αστυνομικό της διμοιρίας». Η ανακοίνωση προκάλεσε την αντίδραση του πρ
16:51 24/12/2019

Εορταστικό κλίμα των σπουδαστών του Δημόσιου ΙΕΚ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

e-ptolemeos.gr
Εορταστική έξοδος των σπουδαστών των 2 Τμημάτων «Βοηθού Φαρμακείου» του Δημοσίου ΙΕΚ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ , οι οποίοι συνοδευόμενοι από τις εκπαιδεύτριές τους Αμαλία Παππά , Αλεξία Παπαστεργίου και Τάνια Πάκου , βρέθηκαν μετά το μάθημα σε καφέ της Πόλης , λίγο πριν τις επικείμενες εξετάσεις του εξαμήνου. Μέσα σε μία όμορφη ατμόσφαιρα σπουδαστές και εκπαιδευτές αντάλλαξαν ... The post Εορταστικό κλίμα των σπουδαστών του Δημόσιου ΙΕΚ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ appeared first on e-ptolemeos.gr.
17:34 18/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load