#Παναγιώτης Ταχτσίδης

«Αποχωρεί από την Κλουζ ο Ταχτσίδης λόγω κόκκινης κάρτας και Βέρτη»

aek1924.gr
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αναμένεται να πληρώσει το «μάρμαρο» του ταπεινωτικού αποκλεισμού της Έκομαξ Κλουζ στο Κύπελλο Ρουμανίας (4-0) από την Κορβινούλ ομάδα Β΄ κατηγορίας. Ρουμανικό δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει δυσαρέσκεια για την κόκκινη κάρτα του 33χρονου χαφ στο 11΄ της αναμέτρησης, ενώ γίνεται αναφορά και σε συναυλία του Νίκου Βέρτη Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μπορεί να […] The post «Αποχωρεί από την Κλουζ ο Ταχτσίδης λόγω κόκκινης κάρτας και Βέρτη» appeared first on AEK1924.gr.
12:37 04/04/2024

Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδης: Φήμες χωρισμού: «Ας μην τρώμε χρόνο τώρα» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Το τελευταίο διάστημα, όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. «Γίνεται κάποιος λόγος για τα προσωπικά μου, να τα ξεκαθαρίσω κι αυτά. Λένε διάφορα, θα με ρωτήσουν, θα απαντήσω…» «Στάσου ρε παιδί μου. Γιατί να πας αλλού; Τι λένε για τα προσωπικά σου και θα […] Το άρθρο Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδης: Φήμες χωρισμού: «Ας μην τρώμε χρόνο τώρα» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 01/04/2024

Ο Ταχτσίδης μπήκε αλλαγή και σκόραρε για την Κλουζ

aek1924.gr
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης σκόραρε όμως το γκολ του δεν ήταν αρκετό για την Κλουζ, η οποία ισοφαρίστηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων κι έχασε έδαφος στην κούρσα τίτλου στη Ρουμανία. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μπήκε αλλαγή και παραλίγο να δώσει στην Κλουζ τη νίκη με το γκολ που σημείωσε, όμως η Οτσελούλ κατάφερε να ισοφαρίσει σε […] The post Ο Ταχτσίδης μπήκε αλλαγή και σκόραρε για την Κλουζ appeared first on AEK1924.gr.
00:37 28/02/2024

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Aποκάλυψε πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Παναγιώτης Ταχτσίδης

govastileto.gr
H Ζέτα Θεοδωροπούλου αποκάλυψε πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στο χθεσινό επεισόδιο τουMy Style Rocks. Το χθεσινό θέμα της εκπομπής μόδας ήταν το Valentine’s Day και η Ζέτα Θεοδωροπούλου με αφορμή αυτό το κόνσεπτ είπε: «Είμαστε μαζί με τον άντρα μου 9 χρόνια. Σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Αθήνα είχε κλείσει σουίτα γεμάτη με λουλούδια, […]
00:00 14/02/2024

Το επόμενο βήμα του Ταχτσίδη – Ποιος ήταν ο άνθρωπος «κλειδί»

sportime.gr
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κλουζ. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
15:46 22/07/2023

Συνεχίζει στα ΗΑΕ και την Κορ Φακάν ο Ταχτσίδης

Gazzetta
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης καθώς θα φοράει τη φανέλα της Κορ Φακάν από τα ΗΑΕ.
19:16 30/09/2022

Ο Ταχτσίδης θα αποχωρήσει από την Αλ Φαϊχά

Gazzetta
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δεν αναμένεται να συνεχίσει στην Αλ Φαϊχά της Σαουδικής Αραβίας, ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας του στο club.
22:12 07/09/2022

Παναγιώτη Ταχτσίδης: Η φωτογραφία της Ζέτας Θεοδωροπούλου με το μαγιό που τον έκανε να τη βουτήξει

koolnews.gr
Φιλιά και αγκαλιά με θέα το ηλιοβασίλεμα! Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και χαίρονται τις διακοπές τους και τις όμορφες οικογενειακές στιγμές στην Πάρο! Μαζί με τα τρία τους παιδιά απολαμβάνουν τη θάλασσα και το καλό φαγητό! Παίζουν σαν οικογένεια με τα παιδιά τους αλλά όταν το τοπίο […] The post Παναγιώτη Ταχτσίδης: Η φωτογραφία της Ζέτας Θεοδωροπούλου με το μαγιό που τον έκανε να τη βουτήξει appeared first on Koolnews.gr.
18:40 24/07/2022

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Φιλιά και αγκαλιές σε βραδινή έξοδο για το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια To άρθρο Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Φιλιά και αγκαλιές σε βραδινή έξοδο για το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:10 21/03/2022

Ζέτα Θεοδωροπούλου Παναγιώτης Ταχτσίδης: Γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με φωτογραφία από τον Αύγουστο

koolnews.gr
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης προσφέρει στην οικογένειά του μία πάρα πολύ άνετη ζωή και για το λόγο αυτό βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία όπου παίζει ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Αλ-Φαϊχά και αμείβεται πλουσιοπάροχα. Οπότε έχει κενό ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ταξιδεύει στην Ελλάδα για να συναντήσει τη γυναίκα και τα τρία τους παιδιά αλλά και η Ζέτα Θεοδωροπούλου […] The post Ζέτα Θεοδωροπούλου Παναγιώτης Ταχτσίδης: Γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με φωτογραφία από τον Αύγουστο appeared first on Koolnews.gr.
21:32 14/02/2022

Σκόραρε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στο Κύπελλο Σαουδικής Αραβίας

Newsit
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αγωνίζεται φέτος στη Σαουδική Αραβία μετά από μία διετία στη Ιταλία με τη Λέτσε και στο παιχνίδι της Αλ Φάιχα επί της Αμπχά ήταν εκ των πρωταγωνιστών. Ο άλλοτε διεθνής Έλληνας μέσος ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για το τελικό 4-0, που χάρισε μία πανηγυρική πρόκριση ... Περισσότερα To άρθρο Σκόραρε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στο Κύπελλο Σαουδικής Αραβίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:16 21/12/2021

Ταχτσίδης: Σκόραρε στη πρόκριση της Αλ Φάιχα στους «16» του Κυπέλλου

Gazzetta
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ στον αγώνα Κυπέλλου Σαουδικής Αραβίας της Αλ Φάιχα με την Αμπχά.
20:08 21/12/2021

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Καψούρα με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. 2 σουίτες της έκλεισε για να..

koolnews.gr
Γενέθλια είχε η Ζέτα Θεοδωροπούλου πριν από κάποιες μέρες όμως τα γιόρτασε το Σάββατο και ο λόγος είναι ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ο άντρας της λείπει στο εξωτερικό αφού αγωνίζεται στην Σαουδική Αραβία και επέστρεψε το Σάββατο. Μάλιστα όπως σχολίασε η Ζέτα Θεοδωροπούλου της έκλεισε τις δύο σουίτες για να μπορεί να καλέσει όποιον θέλει […] The post Ζέτα Θεοδωροπούλου: Καψούρα με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. 2 σουίτες της έκλεισε για να.. appeared first on Koolnews.gr.
17:48 30/11/2021

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αποβλήθηκε και «ξέσπασε» σε καρέκλες αποχωρώντας

Newsit
Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στο ματς της Αλ Φαγιά με την Νταμάκ για το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας και την… πλήρωσαν οι καρέκλες που βρήκε μπροστά του αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο. Ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Χαφάι της Νταμάκ, κόστισε στον Παναγιώτη Ταχτσίδη την απευθείας αποβολή του μόλις στο 21ο λεπτό του ματς. ... Περισσότερα To άρθρο Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αποβλήθηκε και «ξέσπασε» σε καρέκλες αποχωρώντας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 20/11/2021

ΒΙΝΤΕΟ: Πρωταγωνιστής ο Ταχτσίδης στη νίκη της Αλ Φάιχα

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Πρωταγωνιστής ο Ταχτσίδης στη νίκη της Αλ Φάιχα 16/10/2021 Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης συνέχισε την εξαιρετική πορεία του με την Αλ Φάιχα. Ο Έλληνας άσος ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές στη νίκη της Αλ Φάιχα με 1-0 επί της Αλ Ραέντ για για την 8η αγωνιστική της Pro League στη Σαουδική Αραβία. Ήταν αυτός που με γέμισμα στη μεγάλη περιοχή βρήκε τον Ραμόν Λόπες, που άνοιξε το σκορ με όμορφη κεφαλιά. Το γκολ αυτό ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους, που πέρυσι αγωνίζονταν στη 2η κατηγορία, όμως φέτος έχουν κάνει εξαιρετική εκκίνηση στη σεζόν και φιγουράρουν στην τρίτη θέση.
22:54 16/10/2021

Ο Ταχτσίδης μοίρασε τέταρτη ασίστ σε οκτώ αγώνες της Αλ Φάιχα

aek1924.gr
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έβγαλε ασίστ για το νικητήριο γκολ της Αλ Φάιχα κόντρα στην Αλ Ραέντ στη Σαουδική Αραβία, φτάνοντας τις τέσσερις στη σεζόν. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης συνέχισε την εξαιρετική πορεία του με την Αλ Φάιχα, βγάζοντας την ασίστ για τη νίκη 1-0 επί της Αλ Ραέντ για την 8η αγωνιστική της Pro League στη Σαουδική Αραβία. […] The post Ο Ταχτσίδης μοίρασε τέταρτη ασίστ σε οκτώ αγώνες της Αλ Φάιχα appeared first on AEK1924.gr.
22:22 16/10/2021

Ζέτα Θεοδωροπούλου προβάρει μπούργκα για Σαουδική Αραβία στο πλευρό του Παναγιώτη Ταχτσίδη

koolnews.gr
Μετά από σχεδόν τρία χρόνια που αγωνίστηκε στην Ιταλία και τη Λέτσε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης πήρε μεταγραφή με αμοιβή 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο για τη Σαουδική Αραβία και την ποδοσφαιρική ομάδα Al-Fayha! Δίπλα του πάντα η γυναίκα του Ζέτα Θεοδωροπούλου και τα τρία τους παιδιά Και αν στην Ιταλία η αγαπημένη Ζέτα είχε δραστηριότητα […] The post Ζέτα Θεοδωροπούλου προβάρει μπούργκα για Σαουδική Αραβία στο πλευρό του Παναγιώτη Ταχτσίδη appeared first on Koolnews.gr.
16:58 20/08/2021

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Γκολάρα στην πρεμιέρα της Αλ Φέιχα! (vid)

sportime.gr
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την καριέρα του στην Αλ Φέιχα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ στην πρεμιέρα. Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
23:06 11/08/2021

ΒΙΝΤΕΟ: Ντεμπούτο με γκολάρα για τον Ταχτσίδη στην Αλ Φέιχα - Μπήκε αλλαγή ο Παπαδόπουλος

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Ντεμπούτο με γκολάρα για τον Ταχτσίδη στην Αλ Φέιχα - Μπήκε αλλαγή ο Παπαδόπουλος 11/08/2021 To ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αλ Φέιχα έκανε σήμερα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Η ομάδα του επικράτησε με 1-0 της Αλ Ιτιχάντ χάρh σε ένα πανέμορφο γκολ που σημείωσε ο 31χρονος Έλληνας μέσος στο 35′, με «συστημένο» σουτ λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή. Έτσι, στο «King Salman Bin Abdulaziz Sport City Stadium» ξεκίνησαν με το… δεξί τη σεζόν, ενώ για την Αλ Φέιχα πέρασε ως αλλαγή και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο 74′ της αναμέτρησης.
22:40 11/08/2021

Φούντωσε το Ναύπλιο με τη γυναίκα του ποδοσφαιριστή (pic)

to10.gr
Η Ζέτα Θεοδωρόπουλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μετά από τις διακοπές τους στην Πάρο επέστρεψαν στο Ναύπλιο.
17:54 27/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load