#Πάνος Καλίδης

Καλίδης για Σάττι: «Το Ζάρι δεν είναι στα ακούσματα μου, όμως είναι έξυπνο κομμάτι»

thecaller.gr
Ο Πάνος Καλίδης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού.Ο Πάνος Καλίδης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού.Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, τόσο στη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision όσο και «Το Ζάρι δεν είναι στα ακούσματα μου, όμως είναι έξυπνο κομμάτι. Έχει κάτι που σου κινεί το ενδιαφέρον να το ακούσεις. Έχει μια τσαχπινιά. Κάποιος […]
21:00 22/03/2024

Πάνος Καλίδης: Διαφωνώ με τη τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

empisteutiko.gr
Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, το φλερτ από άντρες, αλλά και το σεξ. «Λογικό δεν είναι να έχω βγει ραντεβού με θαυμάστρια; Διαφωνώ με τη τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, δεν ξέρω τι απάντηση να σου […] The post Πάνος Καλίδης: Διαφωνώ με τη τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια appeared first on Empisteutiko.gr.
17:58 05/03/2024

Πάνος Καλίδης: «Το σ..ξ είναι απαραίτητο μετά το φαγητό»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο παραχώρησε ο Πάνος Καλίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, για […] The post Πάνος Καλίδης: «Το σ..ξ είναι απαραίτητο μετά το φαγητό» appeared first on Zappit.
10:00 05/03/2024

Πάνος Καλίδης: Sold out διήμερο πρεμιέρας με Θανάση Βασιλάκο στο «Bodega» και με επώνυμες παρουσίες

happytv.gr
Με τεράστια επιτυχία, ξεκίνησε το ανανεωμένο πρόγραμμα του Bodega, με τον Πάνο Καλίδη, στα ηνία της διασκέδασης, και μαζί του τον Θανάση Βασιλάκο, αλλά και ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτριών, που ανέβασαν ψηλά το θερμόμετρο της διασκέδασης, από το πρώτο κιόλας διήμερο της πρεμιέρας τους. Τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο, προκλήθηκε το αδιαχώρητο, με […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Πάνος Καλίδης: Sold out διήμερο πρεμιέρας με Θανάση Βασιλάκο στο «Bodega» και με επώνυμες παρουσίες
13:37 12/02/2024

Πάνος Καλίδης: Επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα- Μαζί του ο Θανάσης Βασιλάκος

gossip-tv.gr
Ο Πάνος Καλίδης επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα με ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα. Περισσότερα...
17:37 07/02/2024

Πάνος Καλίδης για Celebrity: «Δεν θα το ξανάκανα, τα ριάλιτι πρέπει να έχουν ένα τέλος»

zappit.gr
Εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας ξεκινάει ο Πάνος Καλίδης και με αυτή την αφορμή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής […] The post Πάνος Καλίδης για Celebrity: «Δεν θα το ξανάκανα, τα ριάλιτι πρέπει να έχουν ένα τέλος» appeared first on Zappit.
21:00 04/02/2024

Πάνος Καλίδης: Είμαι παραδοσιακός – Εάν δεν κάνεις θρησκευτικό γάμο, για μένα δεν είσαι παντρεμένος

empisteutiko.gr
Όσα είπε ο Πάνος Καλίδης για τη σχέση του, το επόμενό τους βήμα αλλά και τη συμμετοχή του στο Survivor. Για την προσωπική του ζωή, αλλά και την επαγγελματική πορεία μίλησε ο Πάνος Καλίδης στην κάμερα του «Breakfast@Star». Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στα σχέση του, αλλά και στα επόμενα βήματα, λέγοντας «η πρόταση γάμου ήταν μια έκπληξη, πριν φύγω […] The post Πάνος Καλίδης: Είμαι παραδοσιακός – Εάν δεν κάνεις θρησκευτικό γάμο, για μένα δεν είσαι παντρεμένος appeared first on Empisteutiko.gr.
18:58 05/01/2024

Πάνος Καλίδης για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Η μόνη κρίση του που μπορώ να εμπιστευτώ είναι η κρίση ηλικίας»

tlife.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και τη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου έκανε ο Πάνος Καλίδης. Ο To άρθρο Πάνος Καλίδης για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Η μόνη κρίση του που μπορώ να εμπιστευτώ είναι η κρίση ηλικίας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 05/01/2024

Celebrity τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

queen.gr
Στον μεγάλο τελικό του I’m Celebrity get me out of here βρέθηκαν o Πάνος Καλίδης και ο Τάσος Ξιαρχό!  Ποιος όμως κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 85.000 ευρώ;Περισσότερα...
09:09 15/12/2023

Celebrity: Ανατροπή ανάμεσα σε φίλους στη νέα αποχώρηση

zappit.gr
Για πρώτη φορά αντιμέτωποι, σε δοκιμασία αποχώρησης στο Celebrity, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Πάνος Καλίδης, ο Νίκος Αναδιώτης και […] The post Celebrity: Ανατροπή ανάμεσα σε φίλους στη νέα αποχώρηση appeared first on Zappit.
01:00 24/11/2023

Celebrity – Μύλος έγιναν Αγγελική Ηλιάδη και Πάνος Καλίδης: «Εσύ γαμ…σαι, γλύψε τον Χειμωνέτο από πάνω μέχρι κάτω»

zappit.gr
Μπάχαλο για μια ακόμα φορά έγιναν στο Celebrity του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Πέμπτης, ο Πάνος Καλίδης από την μία και […] The post Celebrity – Μύλος έγιναν Αγγελική Ηλιάδη και Πάνος Καλίδης: «Εσύ γαμ…σαι, γλύψε τον Χειμωνέτο από πάνω μέχρι κάτω» appeared first on Zappit.
00:00 03/11/2023

Συναυλία με τον Πάνο Καλίδη στην πλατεία Παπαγιανοπούλου

patrasevents.gr
Κάτω ΑχαΐαΠέμπτη, 22 Ιούν 2023 22:00Μια ακόμα μοναδική συναυλία διοργανώνει το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων ΦΛΟΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 10:00 το βράδυ, όπου υποδέχεται με ελεύθερη όπως πάντα είσοδο στην πλατεία Παπαγιανοπούλου στην Κάτω Αχαΐα τον αγαπημένο τραγουδιστή,Πάνο Καλίδη.Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, ο Πάνος Καλίδης μαζί με την εξαιρετική ορχήστρα του που τα μέλη της διακρίνονται για το ήθος τους κα...
15:53 20/06/2023

Τριαντάφυλλος: Έριξε ιστορικό «καρφί» στον φίλο του

NewsBomb
Τη δική του απάντηση έδωσε ο Τριαντάφυλλος το βράδυ του Σαββάτου μέσω του J2US, στα όσα είπε ο Πάνος Καλίδης…Περισσότερα...
15:40 08/05/2023

Πάνος Καλίδης: «Υπάρχει σκηνοθέτης στο Survivor που φτιάχνει ιστορίες»

zappit.gr
Στην κάμερα του Open Weekend μίλησε ο Πάνος Καλίδης. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε η ρεπόρτερ Βίκυ Δέτσικα, συζητώντας για τη […] The post Πάνος Καλίδης: «Υπάρχει σκηνοθέτης στο Survivor που φτιάχνει ιστορίες» appeared first on Zappit.
11:28 07/05/2023

Πάνος Καλίδης για Survivor: Εμένα με ενοχλεί αυτό

Newsit
«Τρώνε, είναι αφρατούληδες και παίρνουν και το βδομαδιάτικο», λέει ο Πάνος Καλίδης. Το παρών στα βραβεία μοντέλων και influencers έδωσαν ο Πάνος Καλίδης και η Λεάννα Μάρκογλου και φυσικά μίλησαν στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν εκεί. «Εγώ δεν είμαι influencer, είμαι απλώς… φλου! Η γυναίκα μου είναι καλή influencer, το κάνει πολύ καλά ... Περισσότερα To άρθρο Πάνος Καλίδης για Survivor: Εμένα με ενοχλεί αυτό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:48 25/04/2023

Πάνος Καλίδης για Survivor: «Τρώνε, είναι αφρατούληδες και παίρνουν και το βδομαδιάτικο»

zappit.gr
Ο Πάνος Καλίδης και η Λεάννα Μάρκογλου έδωσαν το παρών στα βραβεία μοντέλων και influencers και φυσικά μίλησαν στους ρεπόρτερ […] The post Πάνος Καλίδης για Survivor: «Τρώνε, είναι αφρατούληδες και παίρνουν και το βδομαδιάτικο» appeared first on Zappit.
09:04 25/04/2023

Nαυσικά Παναγιωτακοπούλου: Mε διχτυωτό cropped τοπ Prada σε βραδινή έξοδο – Πόσο κοστίζει

okmag.gr
Μια νέα βραδινή έξοδο έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης. Το ζευγάρι επέλεξε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο πολύ καλός τους φίλος Αντώνης Ρέμος. Στην ίδια παρέα βρέθηκε και ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης με τη σύζυγό του, Λεάνα Μάρκογλου. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μάλιστα έκανε μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση. […] The post Nαυσικά Παναγιωτακοπούλου: Mε διχτυωτό cropped τοπ Prada σε βραδινή έξοδο – Πόσο κοστίζει appeared first on OK! Magazine.
11:26 11/04/2023

Πάνος Καλίδης: «Στο J2US πάμε για να τρελάνουμε τον εαυτό μας. Να ζήσουμε μια εμπειρία λαμπερή»

okmag.gr
«Χτυπάει τηλέφωνο ένα απόγευμα από την παραγωγή του J2US. Μου λένε “θα σε ενδιέφερε να είσαι ως coach στο 2US. Μου είπαν πως θα είμαι ζευγάρι με την κυρία Στέλλα Σολωμίδου. Ψάχνω στο διαδίκτυο και βλέπω στο YouTibe μια όμορφή κυρία μεγάλη σε ηλικία. με ωραία αύρα να φοράει κράνος στη βέσπα και είπα “Με […] The post Πάνος Καλίδης: «Στο J2US πάμε για να τρελάνουμε τον εαυτό μας. Να ζήσουμε μια εμπειρία λαμπερή» appeared first on OK! Magazine.
08:48 10/04/2023

Πάνος Καλίδης: «Αν η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν σε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο, ήταν για ενάμιση μήνα»

zappit.gr
Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Πάνος Καλίδης, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό του After Dark στο OPEN. Μέσα σε […] The post Πάνος Καλίδης: «Αν η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν σε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο, ήταν για ενάμιση μήνα» appeared first on Zappit.
01:06 10/04/2023

Καλίδης-Δήμας-Evgenia: Το πρόμο-υπερπαραγωγή του «North America Tour 2023» τους στην Αμερική

happytv.gr
Mε ένα κινηματογραφικό-fashion βίντεο, και με την υπογραφή του Steven Airth, ανακοίνωσαν και επίσημα, το «North America Tour Μay-June 2023» τους, o Πάνος Καλίδης, ο Βασίλης Δήμας, και η Evgenia! Οι τρεις καλλιτέχνες, μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό τους, για την καλλιτεχνική τους αυτή συνύπαρξη, παράλληλα, μετέφεραν και όλη τους την ενέργεια, μέσα από τα φωτογραφικά […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Καλίδης-Δήμας-Evgenia: Το πρόμο-υπερπαραγωγή του «North America Tour 2023» τους στην Αμερική
14:50 27/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load