#Παπούτσια

Κόκκινα Flat Παπούτσια: Η Νέα Μόδα που Ξεχωρίζει

koolnews.gr
Ψάχνετε για ένα κομμάτι που θα απογειώσει το στυλ σας και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε; Τα κόκκινα flat παπούτσια είναι η τέλεια επιλογή! Φέτος, το κόκκινο χρώμα κυριαρχεί στις τάσεις της μόδας και τα κόκκινα flat παπούτσια έχουν γίνει το αγαπημένο κομμάτι των fashionistas. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε: Τους λόγους για […] The post Κόκκινα Flat Παπούτσια: Η Νέα Μόδα που Ξεχωρίζει appeared first on Koolnews.gr.
21:58 26/03/2024

Παπούτσια Άνοιξη 2024: Τάσεις και Σχεδιασμός

koolnews.gr
Η άνοιξη έρχεται και φέρνει μαζί της ζεστό καιρό, ανθισμένα λουλούδια και την ανάγκη για ανανέωση! Εάν ψάχνετε για νέα παπούτσια για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, αυτό το άρθρο είναι για εσάς! Εδώ θα βρείτε τις πιο hot τάσεις της άνοιξης σε παπούτσια, καθώς και συμβουλές για να επιλέξετε τα κατάλληλα για εσάς. Η […] The post Παπούτσια Άνοιξη 2024: Τάσεις και Σχεδιασμός appeared first on Koolnews.gr.
13:58 21/03/2024

Quiz Ημέρας: Για ποιες δημιουργίες της είναι διάσημη η σχεδιάστρια μόδας Vera Wang;

instyle.gr
Κάθε ημέρα, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, στις 8.30 το πρωί θα έχουμε ένα κουίζ για να ‘παίζουμε’ και να ‘μαθαίνουμε’ παρέα. Σήμερα η ερώτησή μας αφορά στη σχεδιάστρια μόδας Vera Wang. Και συγκεκριμένα τις δημιουργίες της. Ας δούμε λοιπόν… Για ποιες δημιουργίες της είναι διάσημη η σχεδιάστρια μόδας Vera Wang; α) Παπούτσια β) Τσάντες γ) […] The post Quiz Ημέρας: Για ποιες δημιουργίες της είναι διάσημη η σχεδιάστρια μόδας Vera Wang; appeared first on InStyle.
08:46 13/11/2023

Παπούτσια στο Τετράγωνο: Φέτος οι τάσεις θέλουν τόλμη και μύτη τετραγωνισμένη

instyle.gr
Στον τρελό κόσμο της μόδας, οι τάσεις πάνε κι έρχονται με τόση ταχύτητα που μερικές φορές μπορεί μας μπερδεύουν μη ξέροντας τι είναι τελικά στη μόδα! Από slingbacks και μπαλαρίνες μέχρι mess shoes και άσχημα παπούτσια, το λεξιλόγιο της μόδας φαίνεται να επεκτείνεται συνεχώς, αφήνοντάς μας να αναρωτιόμαστε τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά τα περίεργα […] The post Παπούτσια στο Τετράγωνο: Φέτος οι τάσεις θέλουν τόλμη και μύτη τετραγωνισμένη appeared first on InStyle.
08:46 15/09/2023

Μπλε Καστόρινα Παπούτσια: Η παράσταση της Ομάδας 4Frontal επιστρέφει στο Θέατρο Μπέλλος

monopoli.gr
Η παράσταση της Ομάδας 4Frontal «Μπλέ Καστόρινα Παπούτσια», θεατρική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Θανάση Σκρουμπέλου, επιστρέφει τον Οκτώβριο στο Θέατρο Μπέλλος, σε σκηνοθεσία Θανάση Ζερίτη και διασκευή Νεφέλης Μαϊστράλη.
15:53 30/08/2023

Αόρατα Παπούτσια: Πώς να φορέσετε την τάση που πρωταγωνιστεί στο street style από το 2019

instyle.gr
Μέχρι και σήμερα τα αόρατα παπούτσια συνεχίζουν να μας γοητεύουν με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους και πρωταγωνιστούν με μια σέξι διάθεση στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Βέβαια, δεν είναι μια τάση που λατρεύεται από όλες, αφού υπάρχουν και οι γυναίκες που τα θεωρούν κιτς, κακόγουστα και εξαιρετικά άβολα -ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού. Εμείς ωστόσο, […] The post Αόρατα Παπούτσια: Πώς να φορέσετε την τάση που πρωταγωνιστεί στο street style από το 2019 appeared first on InStyle.
13:04 28/05/2023

Πηγαίνουμε για brunch φορώντας την plazacore τάση- Πώς θα την υιοθετήσετε

instyle.gr
Κορίτσια ντυμένα από την κορυφή ως τα νύχια με τα πιο θηλυκά, girly αξεσουάρ. Πέρλες φιογκάκια και οι μεγαλύτεροι γιακάδες να φιγουράρουν πάνω σε κατάλευκα πουκάμισα. Παπούτσια σε στιλ Mary-Janes, άπειρο tweed και τα κοσμήματα στην υπερβολή τους. Στιλάτες παρουσίες που παίρνουν το κυριακάτικο brunch τους στην υπερπολυτελή αίθουσα του ξενοδοχείου Plaza. Σας θυμίζει κάτι […] The post Πηγαίνουμε για brunch φορώντας την plazacore τάση- Πώς θα την υιοθετήσετε appeared first on InStyle.
08:16 24/05/2023

Παπούτσια: Αυτά είναι τα σχέδια που μπορείς να φορέσεις όλη μέρα

tlife.gr
Το τακούνι είναι ένα στοιχείο στα παπούτσια που τονίζει την  θηλυκότητα και όλες λατρεύουμε να φοράμε.Παρόλα To άρθρο Παπούτσια: Αυτά είναι τα σχέδια που μπορείς να φορέσεις όλη μέρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:58 23/05/2023

Τα “Παπούτσια της Αγάπης” / Μια ακόμη επιτυχημένη παρουσίαση στον Δομοκό (φώτο – βίντεο)

lamianow.gr
Μια ακόμη επιτυχημένη παρουσίαση του παιδικού βιβλίου τα “Παπούτσια της Αγάπης” πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Απριλίου στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δ. Δομοκού. Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Δήμου Δομοκού σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Δομοκού, υποδέχτηκαν την Βάσια Λέντρα με μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στην διαδραστική παρουσίαση […]
22:12 02/05/2023

Μπλε Καστόρινα Παπούτσια, από την Ομάδα 4Frontal στο Θέατρο Μπέλλος

monopoli.gr
Η παράσταση «Μπλε Καστόρινα Παπούτσια», βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Θανάση Σκρουμπέλου, παρουσιάζεται, στο Θέατρο Μπέλλος, σε σκηνοθεσία Θανάση Ζερίτη.
16:18 21/02/2023

Παπούτσια υπερπαραγωγές που είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά

Newside.gr
Tα διαμάντια λένε πως είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας αλλά…και τα παπούτσια δεν πάνε πίσω. Ποια γυναίκα μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν λατρεύει έστω και λίγο τα παπούτσια; Καμία! Και κυρίως όταν μερικά φέρνουν περισσότερο σε έργα τέχνης παρά σε αληθινά παπούτσια, μας δημιουργούν την ανάγκη να τα προσθέσουμε στη συλλογή μας σαν ιδιαίτερα […] The post Παπούτσια υπερπαραγωγές που είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά appeared first on NewSide.gr.
10:16 21/02/2023

Wedges: Οι πλατφόρμες είναι ξανά στο προσκήνιο κι εμείς ξέρουμε πώς θα τις φορέσετε

instyle.gr
Λατρεύουμε τα παπούτσια και πραγματικά πιστεύουμε ότι τα διάφορα στιλ τους μπορούν να αλλάξουν εξολοκλήρου την τελική εικόνα ένος outfit. Παπούτσια κλασικά όπως οι αγαπημένες μας go-to μαύρες μπότες, παπούτσια άνετα, ugly shoes και παπούτσια αμφιλεγόμενα. Σε αυτήν την τελευταία κατηγορία ανήκουν και οι πλατφόρμες, τις οποίες είτε τις αγαπάμε, είτε τις μισούμε -δεν υπάρχει […] The post Wedges: Οι πλατφόρμες είναι ξανά στο προσκήνιο κι εμείς ξέρουμε πώς θα τις φορέσετε appeared first on InStyle.
19:52 15/01/2023

Παπούτσια McLaren για τρέξιμο επιπέδου supercar

autogreeknews.gr
Η McLaren συνεργάζεται με την εταιρία αθλητικών ειδών APL (Athletic Propulsion Lab) για τη δημιουργία του παπουτσιού HySpeed, που θέλει να μεταφέρει τις επιδόσεις supercar στα πόδια των αθλούμενων. Οι δυο εταιρίες παρουσίασαν τη νέα σειρά του αθλητικού παπουτσιού, η οποία χαρακτηρίζεται από τους τρεις νέους διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Η πιο απλή συνδυάζει άσπρο και […] The post Παπούτσια McLaren για τρέξιμο επιπέδου supercar appeared first on AutoGreekNews.
10:58 11/01/2023

Παπούτσια από μπαλόνια: Θα αποτελέσουν τη νέα τάση της άνοιξης;

instyle.gr
Κι αν ναι, θα τη φορέσετε; Πριν σπεύσετε να απαντήσετε αρνητικά, σκεφτείτε ότι λίγα χρόνια πριν συνοδεύαμε τα beachwear outfits με σαγιονάρες γεμάτες μπουγελόφουσκες. Ναι, αυτές τις πολύχρωμες και έξτρα υπερβολικές που απέπνεαν μια fun κιτς αισθητική εννοούμε. Οι «παλαιότερες» ίσως και να θυμούνται το συγκεκριμένο trend που είχε προκαλέσει ενθουσιασμό κι αν δεν ανήκετε […] The post Παπούτσια από μπαλόνια: Θα αποτελέσουν τη νέα τάση της άνοιξης; appeared first on InStyle.
09:40 05/10/2022

Μπες στα Παπούτσια μου, από τη θεατρική ομάδα Ονειρόδραμα στο Θέατρο Σταθμός

monopoli.gr
Η θεατρική παράσταση - βιωματικό εργαστήρι για παιδιά, «Μπες στα Παπούτσια μου», μια ιστορία για την ενσυναίσθηση, τη διαφορετικότητα και το σχολικό εκφοβισμό, παρουσιάζεται από την ομάδα Ονειρόδραμα, στο Θέατρο Σταθμός.
13:36 19/09/2022

Το «ευχαριστώ» του Λ. Αυγενάκη στον CEO WRC Promoter για το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (ΦΩΤΟ)

grtimes.gr
“Με τις θερμές ευχαριστίες του CEO WRC Promoter, Jona Siebel, για τη φετινή άψογη διοργάνωση”, τονίζει στην ανάρτησή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δίνοντας «θερμές ευχαριστίες» στον CEO WRC Promoter, Jona Siebel, για τη φετινή διοργάνωση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022. Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του υφυπουργού αναφέρει: “Κράνος Φόρμα Παπούτσια Με τις θερμές ευχαριστίες του CEO WRC Promoter, Jona Siebel, για τη φετινή άψογη διοργάνωση, ξεκινάμε σήμερα κιόλας για το ΕΚΟ Ακρόπολις Ράλλυ 2023″. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνταξιούχος εκπαιδευτικός συνελήφθη και προφυλακίστηκε για παιδική πορνο
13:38 12/09/2022

Παπούτσια: Oι μεγαλύτερες τάσεις για τον φετινό χειμώνα

tlife.gr
Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας τα σανδάλια και τα slides και να κοιτάξουμε τις To άρθρο Παπούτσια: Oι μεγαλύτερες τάσεις για τον φετινό χειμώνα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:04 07/09/2022

Παπούτσια με… ερωτικό backround – Φτιάχνται από σεξουαλικά βοηθήματα

Newsbeast.gr
Αν είστε λάτρεις των παπουτσιών αλλά και των ερωτικών βοηθημάτων, τότε σίγουρα αυτή είναι η μάρκα σας. Μια μικρή εταιρεία δημιουργίας παπουτσιών ένωσε τις δυνάμεις της με μεγάλη μάρκα κατασκευής ερωτικών βοηθημάτων και το αποτέλεσμα είναι αξιοθαύμαστο. Παπούτσια κατασκευασμένα από ελαττωματικά σεξουαλικά παιχνίδια, τα οποία αντί να βρεθούν σε κάποια χωματερή, παίρνουν ξανά… ζωή. Τα «παιχνίδια» τα οποία κρίνονται από τη μάρκα ως ακατάλληλα ή ελαττωματικά και βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής διατίθενται στην μικρή εταιρία δημιουργίας υποδημάτων και με λίγη φαντασία κατασκευάζονται τα νέα παπούτσια. Η έμπνευση, όπως αναφέρει το nypost.com ανήκει στους David Teitelbaum, ιδρυτή της Rose in Goo
16:14 23/08/2022

Λαμία : Η Βασιλική Λέντα παρουσιάζει τα “Παπούτσια της Αγάπης” στο “PlayPark”

lamianow.gr
Οι "Xρονος εκδόσεις" και η Βασιλική Λέντα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «τα παπούτσια της αγάπης» τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 19:00 στον παιδότοπο "Playpark" στη Λαμία. "Τα παπούτσια της αγάπης και ο Άρτσι" που έχουν ήδη κατακτήσει τις καρδιές των μικρών αναγνωστών, προχωρώντας σε δεύτερη έκδοση , σας προσκαλούν να μοιραστείτε μαζί τις αξίες της προσφοράς και της αγάπης! Λίγα λόγια για την συγγραφέα Η Βασιλική Λέντα είναι εκπαιδευτικός. Γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στην Λαμία. Είναι μητέρα δύο παιδιών, του Γιώργου και του Δημήτρη. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Βόλου και έχει μεταπτυχιακό στις επιστήμες της Αγωγής από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τα τελευταί
12:30 16/07/2022

ΚΕΣΟ και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» προσέφεραν παπούτσια σε παιδιά – Συνέδραμαν και Ολυμπιονίκες

ekklisiaonline.gr
Επώνυμα Παπούτσια (TOMS), σε παιδιά ωφελουμένων οικογενειών του Κέντρου Στήριξης Οικογενείας(ΚΕΣΟ) – Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, μοίρασε σήμερα το πρωί το ΚΕΣΟ έχοντας ως συμπαραστάτες την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας με προεξέχουσα την υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου κα Ντόρα Πάλλη και με συμπαραστάτες, τους Ολυμπιονίκες Βούλα Ζυγούρη Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Ολυμπιονίκη και βραβευμένη αθλήτρια σε Ολυμπιακούς, Μεσογειακούς και Παγκόσμιους Αγώνες Πάλης στην κατηγορία των 67 κιλών και το Γρηγόρη Χατσατουριάν Ολυμπιονίκη του 2004 και μέλος της Εθνικής Ομάδας τ
16:52 05/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load