#Πάρις Κασιδόκωστας

Δέσποινα Βανδή: Η sexy εμφάνιση στο Panic Concert 2023 και το ντουέτο έκπληξη με τη Josephine

govastileto.gr
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3/10 το Panik Concert, το μουσικό γεγονός της χρονιάς που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και έχει γίνει θεσμός. Το Panik Concert 2023 by opaponline.gr διεξήχθη στο κατάμεστο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», όπου οι ιδρυτές της Panik, Πάρις Κασιδόκωστας Λάτσης και Γιώργος Αρσενάκος, καθώς και όλο το team της […]
21:00 03/10/2023

Panik Concert 2023 by opaponline.gr - Με μεγάλη επιτυχία το μουσικό γεγονός της χρονιάς!

filathlos.gr
Panik Concert 2023 by opaponline.gr - Με μεγάλη επιτυχία το μουσικό γεγονός της χρονιάς! 03/10/2023 Το Panik Concert, το μουσικό γεγονός της χρονιάς που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και έχει γίνει θεσμός, επέστρεψε για δεύτερη φορά, μέσα από μία επική και φαντασμαγορική συναυλία στην οποία παρουσιάστηκαν οι μεγάλες επιτυχίες της φετινής χρονιάς που έχουν την υπογραφή της Panik Entertainment Group.     Το Panik Concert 2023 by opaponline.gr διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας, 2 Οκτωβρίου, στο κατάμεστο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», όπου οι ιδρυτές της Panik, Πάρις Κασιδόκωστας Λάτσης και Γιώργος Αρσενάκος, καθώς και όλο το team της εταιρείας, υποδέχθηκ
15:46 03/10/2023

Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Νέα επίσημη εμφάνιση δίπλα στη Μαριάννα Λάτση – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Στη μεγάλη μουσική βραδιά που διοργάνωσε η Panik Records βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου, To άρθρο Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Νέα επίσημη εμφάνιση δίπλα στη Μαριάννα Λάτση – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 03/10/2023

Τάμτα: Στο Los Angeles με τον Πάρι Κασιδόκωστα – Απόλαυσε την Beyonce on stage

govastileto.gr
Η Τάμτα και ο επί χρόνια σύντροφός της Πάρις Κασιδόκωστας μετά τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά αποφάσισαν να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο CEO της Panik Records σχεδόν κάθε χρόνο ταξιδεύουν στο Los Angeles, όπου περνούν ένα μέρος των διακοπών τους. Η Τάμτα που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα […]
21:00 03/09/2023

Τάμτα: Ο Πάρις Κασιδόκωστας καμάρωσε την αγαπημένη του στη σκηνή – Φωτογραφίες

tlife.gr
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Τάμτα με τον Good Job Nicky στην Τεχνόπολη το βράδυ To άρθρο Τάμτα: Ο Πάρις Κασιδόκωστας καμάρωσε την αγαπημένη του στη σκηνή – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 30/06/2023

Τάμτα: «Ο Πάρις είναι δίπλα μου και με στηρίζει ακόμη και στα πιο μικρά πράγματα»

okmag.gr
Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφό της Πάρι. Η Τάμτα αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια των lockdown με τον σύντροφό της έχουν γυρίσει στο σπίτι τους βίντεο […] The post Τάμτα: «Ο Πάρις είναι δίπλα μου και με στηρίζει ακόμη και στα πιο μικρά πράγματα» appeared first on OK! Magazine.
13:58 24/04/2023

Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Η grunge εμφάνιση του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας

govastileto.gr
Η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας είναι το πιο it ζευγάρι της πόλης και κάθε τους εμφάνιση έχει ιδιαίτερο στυλιστικό ενδιαφέρον. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο, οι κοινές τους εμφανίσεις παραμένουν λιγοστές. Πρόσφατα η γνωστή τραγουδίστρια κι ο επιχειρηματίας βρέθηκαν στην οδό Βουκουρεστίου κι όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξαν την προσοχή […]
07:02 12/04/2023

Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Κοινή δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

tlife.gr
Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Τάμτα μαζί To άρθρο Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Κοινή δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:04 10/04/2023

Τάμτα: Mε ombre μαλλιά και παντελόνι σε βόλτα με τον Πάρι Κασιδόκωστα

okmag.gr
Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας είναι ένα ζευγάρι που σπάνια δίνει αφορμή για σχόλια. Low profi;e και οι δυο, φροντίζουν να μην κάνουν… θόρυβο με τις δημόσιες κοινές τους εμφανίσεις. Ωστόσο dεν ισχύει το ίδιο για το στυλ τους. Σε κάθε τους εμφάνιση κάνουν το δικό τους ηχηρό fashion statement. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός […] The post Τάμτα: Mε ombre μαλλιά και παντελόνι σε βόλτα με τον Πάρι Κασιδόκωστα appeared first on OK! Magazine.
13:34 10/04/2023

Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Φωτογραφίες από το κοινό ταξίδι στην Αμερική

tlife.gr
Στην Αμερική ταξίδεψαν η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας, όπως αποκάλυψε η νέα τους ανάρτηση στα To άρθρο Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Φωτογραφίες από το κοινό ταξίδι στην Αμερική δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:04 12/12/2022

Σε θρίλερ του Στίβεν Κινγκ μεταμφιέστηκαν η Τάμτα, η κόρη της και ο Πάρις Κασιδόκωστας

thetoc.gr
Οι τρομακτικές μεταμφιέσεις της Τάμτα της κόρης της Άνι και του Πάρι Κασιδόκωστα βασισμένες σε ταινία θρίλερ.
18:36 31/10/2022

Αυτός με πράσινο μαλλί, εκείνη με τεράστιο σακάκι & γραβάτα: Έγιναν θέαμα Τάμτα – Κασιδόκωστας στην εκκλησία

tomati.gr
Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση, το Σάββατο, στη βάφτιση του γιου [...] The post Αυτός με πράσινο μαλλί, εκείνη με τεράστιο σακάκι & γραβάτα: Έγιναν θέαμα Τάμτα – Κασιδόκωστας στην εκκλησία appeared first on Το Μάτι.
11:20 18/10/2022

Τάμτα - Πάρις Κασιδόκωστας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

govastileto.gr
Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι σχεδόν 7 χρόνια μαζί,...
10:30 17/10/2022

Τάμτα-Πάρις Κασιδόκωστας-H σπάνια εμφάνση: «Ο Πάρις έχει έναν ανεξήγητο ενθουσιασμό, εγώ είμαι ξινή»

thecaller.gr
To Σάββατο η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας έκαναν μια σπάνια εμφάνιση. Το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το παρών στην βάφτιση του γιου του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη, τιμώντας τους έτσι με την παρουσία τους.To Σάββατο η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας έκαναν μια σπάνια εμφάνιση. Το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το παρών στην βάφτιση του γιου του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη, τιμώντας τους έτσι με την παρουσία τους.Η τραγουδίστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας είναι σχεδόν 7 χρόνια μαζί και παραμένουν φουλ ερωτευμένοι, ωστόσο προσπαθούν να ζουν τον […]
09:30 16/10/2022

Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Μαγνήτισαν τα βλέμματα σε σπάνια δημόσια εμφάνισή τους – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν χθες Σάββατο 15/10 η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας. Το ερωτευμένο To άρθρο Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Μαγνήτισαν τα βλέμματα σε σπάνια δημόσια εμφάνισή τους – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:00 16/10/2022

Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Στη βάφτιση του γιου του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη

okmag.gr
Σε μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής του Κώστα Σόμμερ και της Βαλιντίνης Παπαδάκη βρέθηκε η Τάμτα με τον Πάρι Κασιδόκωστα. Μια πολύ ιερή στιγμή έζησαν το μεσημέρι του Σαββάτου το ζευγάρι καθώς βάφτισε τον μονάκριβο γιο του. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Καβούρι σε στενό κύκλο. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Ιάσων και […] The post Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Στη βάφτιση του γιου του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη appeared first on OK.
13:24 15/10/2022

Πάρις Κασιδόκωστας - Τάμτα: Stylish εμφάνιση στη Μύκονο για το ερωτευμένο ζευγάρι

govastileto.gr
  Τη Μύκονο για να περάσουν ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών επέλεξαν η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας, οι οποίοι απολαμβάνουν ξέγνοιαστες...
08:02 30/08/2022

Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας κάνουν βόλτα στη Μύκονο

Newsbeast.gr
Τις διακοπές τους στη Μύκονο απολαμβάνουν η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας. Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε να απολαμβάνουν στιγμές ηρεμίες στα σοκάκια του νησιού. Και οι δύο είναι ντυμένοι casual. Η Τάμτα, γνωστή για τις πάντα στυλάτες εμφανίσεις της, επέλεξε ένα φούτερ, το οποίο συνδύασε με μια μίνι φούστα. Ολοκλήρωσε το λουκ της τα μαύρα mules με λευκές κάλτσες. Ο Πάρις Κασιδόκωστας φόρεσε ένα Balenciaga T-shirt και ένα αθλητικό σορτς.
15:16 29/08/2022

Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Full in love στη Μύκονο – Οι βόλτες του ζευγαριού στο κοσμοπολίτικο νησί

tlife.gr
Στο αγαπημένο τους νησί απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους η Τάμτα και ο Πάρις To άρθρο Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Full in love στη Μύκονο – Οι βόλτες του ζευγαριού στο κοσμοπολίτικο νησί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:06 17/08/2022

Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Το μuστικό σύμφωνο συμβίωσης, οι αυστηροί όροι και η επιθυμία της πεθεράς της

tomati.gr
Πάρις Κασιδόκωστας και Τάμτα είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και μάλιστα [...] The post Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Το μuστικό σύμφωνο συμβίωσης, οι αυστηροί όροι και η επιθυμία της πεθεράς της appeared first on Το Μάτι.
13:18 16/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load