#ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανοίγει την Τετάρτη το Μουσείο Ιστορίας, ωράρια και τιμές εισιτηρίων

Gazzetta
Από το πρωί της Τετάρτης (24/4) ανοίγει για το κοινό το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να γνωστοποιούν τόσο τα ωράρια λειτουργίας, όσο και τις τιμές των εισιτηρίων.
19:02 23/04/2024

Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά για Μπερνάρντ, ενδεκάδα και αποστολή

Gazzetta
Το μεσημέρι της Τετάρτης θα ανακοινώσει αποστολή ο Φατίχ Τερίμ ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα ο Τούρκος τεχνικός, τι ισχύει με την περίπτωση του Μπερνάρντ και τις πιθανότητες να παίξει στο ματς της χρονιάς.
19:02 23/04/2024

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Αδιαφορία και πάθος η απάντηση στις προκλήσεις» η οδηγία της Ένωσης στους οπαδούς

Newsit
Το παιχνίδι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, αποτελεί και ντέρμπι… τίτλου για τις δύο ομάδες, με την Opap Arena να αναμένεται κατάμεστη και την Ένωση να ζητάει την προσοχή των οπαδών της. Με ανακοίνωσή της, η ΑΕΚ δίνει οδηγίες στους οπαδούς της ομάδας που θα βρεθούν στην OPAP ... Περισσότερα To άρθρο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Αδιαφορία και πάθος η απάντηση στις προκλήσεις» η οδηγία της Ένωσης στους οπαδούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:01 23/04/2024

Οι προτροπές της ΠΑΕ ΑΕΚ στους οπαδούς της ενόψει Παναθηναϊκού

filathlos.gr
Οι προτροπές της ΠΑΕ ΑΕΚ στους οπαδούς της ενόψει Παναθηναϊκού 23/04/2024 Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση προς τον κόσμο της ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (24/04, 20:30), ζητώντας μια OPAP Arena γεμάτη πάθος στη στήριξή της στον Ματίας Αλμέιδα και στους παίκτες του, αγνοώντας πιθανές προκλήσεις. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Φίλοι της ΑΕΚ Όσο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μαζί στο Σπίτι Μας και στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν με τη Λαμία, άλλο τόσο είναι η αυριανή (24/4, 20.30) πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό να κυλήσει ομαλά χωρίς έξω-αγωνιστικούς κινδύνους για την ομάδα μας. Οφείλουμε να προστατέψουμε την ΑΕΚ από οτιδήπ
18:48 23/04/2024

Τα ωράρια και οι τιμές των εισιτηρίων του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ

filathlos.gr
Τα ωράρια και οι τιμές των εισιτηρίων του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ 23/04/2024 Η ΠΑΕ ΑΕΚ εγκαινίασε το Μουσείο ιστορίας της ομάδας, το οποίο θα ανοίξει αύριο και για τους οπαδούς της ομάδας. Το Μουσείο θα λειτουργήσει από τις 10:00 μέχρι και τις 20:30, την ώρα έναρξης του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η τιμή του απλού εισιτηρίου για το Μουσείο είναι 15 ευρώ, ενώ συνδυαστικά με το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού η τιμή είναι 22 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται διαδικτυακά αλλά και σε σημείο πώλησης στην είσοδο του Μουσείου, ωστόσο συστήνεται η αγορά τους να γίνεται μέσω ίντερνετ για αποφυγή ταλαιπωρίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:  "Το Μουσείο
18:48 23/04/2024

Ομόνοια: Να απαλύνει τις πληγές, να κλειδώσει την Ευρώπη

fosonline.gr
Η Ομόνοια είπε «αντίο» στην διεκδίκηση του τίτλου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τους πράσινους να καλούνται να κοιτάξουν μπροστά. Έχουν στόχους και στις δυο διοργανώσεις και καλούνται να μπουν ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.
18:48 23/04/2024

Άρης: Το έστειλε το μήνυμα ο Καρυπίδης – Η «σπόντα» στον Χουτεσιώτη!

sportime.gr
Η εμφάνιση που έκανε ο Χουτεσιώτης με την ΑΕΚ ίσως αλλάξει τα δεδομένα για το μέλλον του! Agent Greek για το sportime.gr.
18:47 23/04/2024

Με Κωνσταντέλια, η αποστολή του ΠΑΟΚ στη Λαμία, εκτός ο τιμωρημένος Ζίβκοβιτς

filathlos.gr
Με Κωνσταντέλια, η αποστολή του ΠΑΟΚ στη Λαμία, εκτός ο τιμωρημένος Ζίβκοβιτς 23/04/2024 Μετά το τέλος της προπόνησης του ΠΑΟΚ την Τρίτη 23 Απριλίου, ο Ρασβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Λαμία, για την 7η αγωνιστική των play off της Super League(24/4 17.00). Σε αυτή επέστρεψε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που ταλαιπωρούταν από ίωση και έχασε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έμεινε εκτός, αφού συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Στην Θεσσαλονίκη έμειναν επίσης οι Νάσμπεργκ, Τσιγγάρας και Τζίμας. Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα «τελικού» για τους Θεσσαλονικείς, αφού μετά την ήττα από τον Ολυμπι
17:48 23/04/2024

«Ο Λόρεν Μορόν συνεχίζει να… λάμπει»!

pressaris.gr
Ο Λόρεν Μορόν με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ «κέρδισε» ξανά ένα ρεπορτάζ σε ΜΜΕ της Ισπανίας, που ούτως ή άλλως τσεκάρουν γενικώς τις επιδόσεις του στην Ελλάδα. The post «Ο Λόρεν Μορόν συνεχίζει να… λάμπει»! appeared first on pressaris.gr.
17:10 23/04/2024

ΑΕΛ-ΑΕΚ Β’: Κεκλεισμένων των θυρών

Gazzetta
Η ΑΕΛ θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο την ΑΕΚ Β’, σε αγώνα που θα διεξαχθεί για τα Play Off ανόδου του Βορείου Ομίλου της Super League 2.
17:02 23/04/2024

ΑΕΚ στον κόσμο της: «Δίνουμε ό,τι έχουμε μέσα μας με πάθος χωρίς να θέσουμε την ομάδα σε κίνδυνο»

Gazzetta
Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό καλεί τους φίλους της που θα γεμίσουν την Τετάρτη την OPAP Arena να στηρίξουν δυναμικά τους παίκτες μόνο με τη φωνή, προστατεύοντας παράλληλα την έδρα και την ομάδα.
17:02 23/04/2024

Ο ΑΠΟΕΛ… στρογγυλοποιεί τα όνειρά του!

Gazzetta
Ό,τι και αν συμβεί στην ερχόμενη αγωνιστική (28/4, Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ), οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στον «τελικό» πρωταθλήματος με την ΑΕΚ Λάρνακας, ένα ματς για το οποίο ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα προετοιμάσει τους παίκτες του από τη Μ. Δευτέρα κιόλας.
16:01 23/04/2024

Επίσημο: Προπονητής της ΑΕΚ ο Τζιανγκρόσι

fosonline.gr
Ο Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι αποτελεί τον νέο προπονητή της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ.
15:51 23/04/2024

Διαιτησία: Γκολ στο Άρης – ΑΕΚ, φάουλ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την ΚΕΔ!

sportime.gr
Η ΚΕΔ βλέπει γκολ στο σουτ του Μορόν στο Άρης - ΑΕΚ και επιθετικό φάουλ πριν το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.
15:47 23/04/2024

Περισσότερους από 60 LIVE συναρπαστικούς αγώνες από 23 έως 29 Απριλίου θα απολαύσουν οι συνδρομητές στο Novasports

paraskhnio.gr
Καταιγισμός ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη και περισσότεροι από 60 LIVE συναρπαστικοί αγώνες έρχονται αυτή την εβδομάδα στο «γήπεδο» του Novasports! Με Άρης – Ολυμπιακός & ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για τα Playoffs της Stoiximan Super League, με Άρσεναλ -Τσέλσι, Έβερτον – Λίβερπουλ, Τότεναμ – Άρσεναλ για την Premier League, με τις ρεβάνς των ημιτελικών του Το άρθρο Περισσότερους από 60 LIVE συναρπαστικούς αγώνες από 23 έως 29 Απριλίου θα απολαύσουν οι συνδρομητές στο Novasports εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
15:31 23/04/2024

Αγιά Σοφιά: Ο Σκουρλέτης ακολουθούσε την γραμμή… Βασιλόπουλου

aek1924.gr
Απορίες έχει ο κ. Σκουρλέτης για τους λόγους που «κρεμάστηκε» στο Μουσείο της ΑΕΚ, ως σύγχρονος εφιάλτης της ομάδας, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει εάν θυμηθούμε τα πεπραγμένα του. Έστω και καθυστερημένα, γνωστές έγιναν οι πρώτες αντιδράσεις για τους τέσσερις που «κρέμασε» η ΑΕΚ στο Μουσείο της, ως οι κύριοι υπονομευτές του ονείρου […] The post Αγιά Σοφιά: Ο Σκουρλέτης ακολουθούσε την γραμμή… Βασιλόπουλου appeared first on AEK1924.gr.
14:37 23/04/2024

Volley League Γυναικών: Τέλος από τον πάγκο της ΑΕΚ ο Οτσάλ

filathlos.gr
Volley League Γυναικών: Τέλος από τον πάγκο της ΑΕΚ ο Οτσάλ 23/04/2024 Παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ αποτελεί ο Γιουνούς Οτσάλ. Με μια θερμή ανακοίνωση η Ένωση γνωστοποίησε την αποχώρηση του Τούρκου τεχνικού. Σε αυτήν αναφέρεται συγκεκριμένα: «Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιουνούς Οτσάλ. Ο Γιουνούς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου τον Νοέμβριο του 2022 και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Ελλάδας της Ιστορίας του. Θα αποτελεί πάντοτε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και παράλληλα έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην Ιστορία της
13:48 23/04/2024

Υπέροχες χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και τσουρέκια , παρέδωσε στο ΠΤ ΕΕΣ Πτολεμαΐδας η Διευθύντρια της ΣΑΕΚ Πτολεμαΐδας Σοφία Μπέση με τους συνεργάτες της, εν όψει τον εορτών του ΠΑΣΧΑ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

e-ptolemeos.gr
Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος με αφορμή τις επικείμενες εορτές του ΠΆΣΧΑ, η Διευθύντρια της ΣΑΕΚ (πρώην ΔΙΕΚ) Πτολεμαΐδας Σοφία Μπέση συνοδευόμενη από τους συνεργάτες της Ιωάννη Λίττα και Δέσποινα Κιουρτσίδου, επισκέφτηκαν το Περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας, προσφέροντας πασχαλινές λαμπάδες που κατασκεύασαν μαζί με το Τμήμα “Βοηθός Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας’ […]
12:54 23/04/2024

Τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα του Άρη

thessports.gr
Αλλαγές ανάγκης και κάποιες ίσως επιλογής ετοιμάζει ο Άκης Μάντζιος για το ντέρμπι του “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Ολυμπιακό. Πολυτέλεια για δοκιμές δεν υπάρχει όταν μεσολαβούν μόλις λίγα 24ωρα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με τον 54χρονο τεχνικό να έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του και να περιμένει κυρίως σήμερα την κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών. Η […]
12:54 23/04/2024

Κάλεσμα της Original ενόψει Παναθηναϊκού: «Το πρώτο γκολ το βάζουμε εμείς στο ξενοδοχείο!» (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Κάλεσμα της Original ενόψει Παναθηναϊκού: «Το πρώτο γκολ το βάζουμε εμείς στο ξενοδοχείο!» (ΦΩΤΟ) 23/04/2024 Κοντά στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα από το ξενοδοχείο θα είναι την Τετάρτη οι οπαδοί της ΑΕΚ, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 20:30 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε ανάρτησή της η Original 21 καλεί τους κιτρινόμαυρους οπαδούς να συνοδεύσουν την αποστολή από το ξενοδοχείο στην «Opap Arena».  «Το πρώτο γκολ το βάζουμε εμείς αύριο στις 17:30 στο ξενοδοχείο! Καλούμε όλο τον κόσμο να είναι δίπλα στον Ματίας και τους παίκτες μας συνοδεύοντας τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ μέχρι το γήπεδο. Όλοι εκεί!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση και προσθέτει: «Αυτή την μάχη
12:48 23/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load