#Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν δεν είχα τον Ίαν Στρατή coach, θα ήθελα τη Ζωή Παπαδοπούλου»

happytv.gr
Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής και μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο J2US. Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ποιον θα ήθελε για coach αν δεν είχε τον Ίαν Στρατή. «Τη Ζωή Παπαδοπούλου. Φωνάρα. Η Ζωή για μένα είναι.. δεν έχω λόγια ακριβώς […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν δεν είχα τον Ίαν Στρατή coach, θα ήθελα τη Ζωή Παπαδοπούλου»
12:37 12/04/2024

Η Ζενεβιέβ και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκαν μαζί στο πιο αναπάντεχο μέρος

queen.gr
Η Πηνελόπη και η Ζενεβιέβ έκαναν ένα refresh στα μαλλιά τους.Περισσότερα...
09:17 06/04/2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Νίκο Καρβέλα: «Είπε μεγάλες αλήθειες που έπρεπε να ακουστούν»

zappit.gr
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε το δικό της σχόλιο για την πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη […] The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Νίκο Καρβέλα: «Είπε μεγάλες αλήθειες που έπρεπε να ακουστούν» appeared first on Zappit.
13:00 04/04/2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Επιστρέφει το «The Booth»;

NewsBomb
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε σε επικοινωνία μεταξύ μας, έχουμε πολύ μεγάλη χαρά στην περίπτωση που δρομολογηθεί»Περισσότερα...
20:00 28/03/2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για τη Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μυρσίνη Κοντού μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός απάντησε και για τα αρνητικά σχόλια που […] The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για τη Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι» appeared first on Zappit.
12:00 27/03/2024

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με νέα αλλαγή στα μαλλιά: Ακόμη πιο σκούρα καστανά και με curtain bangs

queen.gr
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου υιοθέτησε για τα καλά τα brunette μαλλιά και οι followers της ανυπομονούν να τη δουν στο J2US.Περισσότερα...
21:09 16/03/2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα, θα έλεγα πολύ σκληρά πράγματα»

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα, θα έλεγα πολύ σκληρά πράγματα» appeared first on Zappit.
15:00 15/03/2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα που απέκτησε στα μαλλιά της λόγω κορονοϊού

tlife.gr
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την ενδεχόμενη To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα που απέκτησε στα μαλλιά της λόγω κορονοϊού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 05/03/2024

Νέο χρώμα και μήκος: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με νέο hair look ποζάρει στον «ναό» του σπιτιού της

queen.gr
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της που την κολακεύει ιδιαίτερα. Τα σπάνια πλάνα μέσα από το σπίτι της ηθοποιού.Περισσότερα...
18:09 23/02/2024

Χρίστος Αντωνιάδης: «Δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο σάκο την Μπάγια Αντωνοπούλου με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου»

zappit.gr
Για το J2US και τις συγκρίσεις που γίνονται απάντησε ο Χρίστος Αντωνιάδης. Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε, μάλιστα, πως δεν μπορείς […] The post Χρίστος Αντωνιάδης: «Δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο σάκο την Μπάγια Αντωνοπούλου με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου» appeared first on Zappit.
10:00 20/02/2024

J2US – Δέσποινα Βανδή σε Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ίαν Στρατή: «Ντροπή, σαν να κλέβετε εκκλησία»

tlife.gr
Ένα από τα ζευγάρι που θα παρακολουθήσουμε φέτος στη σκηνή του J2US, είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου To άρθρο J2US – Δέσποινα Βανδή σε Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ίαν Στρατή: «Ντροπή, σαν να κλέβετε εκκλησία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 17/02/2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν θα το έκανα ποτέ εγώ, καλό είναι να αποφεύγουμε τον κιτρινισμό»

zappit.gr
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα για τον Πάνο Βλάχο και το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά με […] The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν θα το έκανα ποτέ εγώ, καλό είναι να αποφεύγουμε τον κιτρινισμό» appeared first on Zappit.
18:00 14/02/2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα – Τι συνέβη

govastileto.gr
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 27/1 στην εκπομπή «I Love ΣουΚου». Λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο που δημιούργησε για εκείνη ο συνεργάτης της εκπομπής Τάσος Μπιμπισίδης. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βλέποντας το βίντεο δεν συγκράτησε τα δάκρυά της και άρχισε να κλαίει με τα λόγια του δημοσιογράφου για εκείνη. […]
17:00 27/01/2024

Ξέσπασε σε λυγμούς η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον αέρα του ΑΝΤ1: «Δεν το περίμενα καθόλου αυτό»

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου» ήταν σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός δεν άντεξε και ξέσπασε […] The post Ξέσπασε σε λυγμούς η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον αέρα του ΑΝΤ1: «Δεν το περίμενα καθόλου αυτό» appeared first on Zappit.
13:00 27/01/2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Δεν έχω μετανιώσει για δηλώσεις μου, αλλά θα έπρεπε να ξέρω καλύτερα κάποιες φορές" (Βίντεο)

Παραπολιτικά
«Το γεγονός ότι είμαι ο εαυτός μου και λέω αυτό που σκέφτομαι πάντα με κάνει να νιώθω καλά στο τέλος της ημέρας - Δηλαδή, πέφτω για ύπνο πολύ ήσυχη» δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπη η ηθοποιός
12:00 15/01/2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Με στενοχωρεί και με τρομάζει η επιστροφή του»

govastileto.gr
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε την Πέμπτη 11/1 στην κάμερα της εκπομπής, «Πρωινό ΣουΣου» και ρωτήθηκε για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την καταδίκη του, απαντώντας πως η συνθήκη αυτή την τρομάζει και την στενοχωρεί! «Δεν πρόκειται να σχολιάσω τις δηλώσεις του καθενός γιατί δεν θέλω να βλέπω μετά τις δηλώσεις μου να […]
09:00 12/01/2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Γέλασα που έγραψαν “ξεχάστε τις καμπύλες της Πηνελόπης”, πείτε μου πώς με θέλετε»

tlife.gr
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το βράδυ της Τετάρτης 10/11 βρέθηκε σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας ρούχων και έκανε To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Γέλασα που έγραψαν “ξεχάστε τις καμπύλες της Πηνελόπης”, πείτε μου πώς με θέλετε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 11/01/2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έκοψε τα μαλλιά της και είναι άλλος άνθρωπος

tlife.gr
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πειραματίζεται πολύ με τα μαλλιά της. Αγαπάει τις αλλαγές και μάλιστα τις τολμηρές. To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έκοψε τα μαλλιά της και είναι άλλος άνθρωπος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 28/12/2023

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα σχέδια μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη – «Κάνω ό,τι μπορώ για να μετοικίσω εκεί»

tlife.gr
Για τα φετινά Χριστούγεννα αλλά και την επιθυμία της να μετακομίσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη μαζί με To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα σχέδια μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη – «Κάνω ό,τι μπορώ για να μετοικίσω εκεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 24/12/2023

Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Φώτης Μπενάρντο: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Οι τρυφερές αναρτήσεις

tlife.gr
Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Φώτη Μπενάρντο, καθώς γιορτάζουν την To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Φώτης Μπενάρντο: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Οι τρυφερές αναρτήσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 19/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load