#Πονοκέφαλος

«Πονοκέφαλος» για Μακρόν: Τον εγκαταλείπουν οι νέοι – Τι έδειξε νέα δημοσκόπηση

documentonews.gr
Χάνει τη δημοτικότητά του στους νέους ο Εμανουέλ Μακρόν ενόψει των ευρωεκλογών, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Συγκεκριμένα, στους νέους ηλικίας… Το άρθρο «Πονοκέφαλος» για Μακρόν: Τον εγκαταλείπουν οι νέοι – Τι έδειξε νέα δημοσκόπηση εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
18:10 24/04/2024

“Πονοκέφαλος” Μάντζιου με τους τραυματίες ενόψει Ολυμπιακού

pressaris.gr
Ο Άρης μπαίνει από σήμερα στους ρυθμούς της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (24/04), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ και τα προβλήματα είναι αρκετά για τον Άκη Μάντζιο.   Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα τους τιμωρημένους Ανσαριφάρντ και Βερστράτε, μετά τις κάρτες που συμπλήρωσαν χθες. Εκτός από […] The post “Πονοκέφαλος” Μάντζιου με τους τραυματίες ενόψει Ολυμπιακού appeared first on pressaris.gr.
11:10 22/04/2024

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Η ΝΔ ανεβαίνει στο 32,3%, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ

protagon.gr
Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να παραμένει πρώτη και με μεγάλη διαφορά τόσο στην πρόθεση όσο και στην εκτίμηση ψήφου. Παγιωμένο στην τρίτη θέση εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ. «Πονοκέφαλος» για τους πολίτες η ακρίβεια The post Δημοσκόπηση Metron Analysis: Η ΝΔ ανεβαίνει στο 32,3%, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Protagon.gr.
22:09 18/04/2024

ISW: «Πονοκέφαλος» για τη Ρωσία τα ουκρανικά drones – Τα σχέδια της Μόσχας και οι πιθανότητες επιτυχίας

onalert.gr
Κατά το ISW οι ρωσικές δυνάμεις φαίνεται να απέτυχαν να καλύψουν ακόμη και κρίσιμους πιθανούς στόχους σε καλά προστατευμένες περιοχές. The post ISW: «Πονοκέφαλος» για τη Ρωσία τα ουκρανικά drones – Τα σχέδια της Μόσχας και οι πιθανότητες επιτυχίας appeared first on OnAlert.
14:28 31/03/2024

Apache: «Πονοκέφαλος» στον Στρατό Ξηράς των ΗΠΑ με νέα συντριβή ελικοπτέρου παρά την καθήλωση του στόλου

onalert.gr
Δεν έχει τέλος ο «πονοκέφαλος» για τον Στρατό Ξηράς των ΗΠΑ  καθώς την περασμένη Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024, ένα AH-64E Apache συνετρίβη κοντά σε στρατιωτική βάση. The post Apache: «Πονοκέφαλος» στον Στρατό Ξηράς των ΗΠΑ με νέα συντριβή ελικοπτέρου παρά την καθήλωση του στόλου appeared first on OnAlert.
14:28 27/03/2024

«Συναγερμός» στην ΑΕΚ με τον Μάνταλο ενόψει Ολυμπιακού

filathlos.gr
«Συναγερμός» στην ΑΕΚ με τον Μάνταλο ενόψει Ολυμπιακού 26/03/2024 «Πονοκέφαλος» επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στην ΑΕΚ  με τον Πέτρο Μάνταλο. Ο έμπειρος χαφ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο στον «τελικό» της Ελλάδας με την Γεωργία. Μπήκε και αγωνίστηκε στην παράταση, όμως στο 98′ γύρισε στον πάγκο και ζήτησε αλλαγή. Έτσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Γκουστάβο Πογιέτ τον αντικατέστησε με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Είναι δεδομένο πως στην ΑΕΚ υπάρχει αγωνία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Μάνταλος, καθώς την προσεχή Κυριακή (31/3) ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ένα ματς, στο οποίο η ΑΕΚ θέλει τη ν
21:46 26/03/2024

Barkingwell Media: «Πονοκέφαλος» με τα υψηλά ποσοστά ζημίας

youfly.com
Με ζημίες ύψους πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ έκλεισε το 2022 η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη, Barkingwell Media. The post Barkingwell Media: «Πονοκέφαλος» με τα υψηλά ποσοστά ζημίας appeared first on Youfly.
09:58 20/03/2024

Super League: «Πονοκέφαλος» με το καλεντάρι λόγω Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

onsports.gr
Super League: Το ελληνικό ποδόσφαιρο πανηγυρίζει τις επιτυχίες Ολυμπιακού και…
14:17 16/03/2024

“Πονοκέφαλος” για χιλιάδες οδηγούς: Αλλάζουν όλα στα διπλώματα οδήγησης- Ποιοι θα δώσουν εξετάσεıς από το μnδέν

newsitamea.gr
Αλλαγές στις άδειες οδήγησης ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν το σύνολο των 70χρονων οδηγών. Ουσιαστικά δεν θα πρόκειται για μια τυπική ανανέωση αλλά για μια πλήρη επανεξέταση των ικανοτήτων ενός οδηγού, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Από τη στιγμή που ο οδηγός θα...
10:09 01/03/2024

«Πονοκέφαλος» για τη διασύνδεση ταμειακών μηχανών και POS

Cnn.gr
Μια ημέρα μένει μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας για την αγορά και τη διασύνδεση POS και ταμειακών μηχανών, την ώρα που χιλιάδες επιχειρήσεις δεν έχουν κάνει τα απαραίτητα βήματα και…Περισσότερα...
16:37 28/02/2024

Ακρίβεια: Πονοκέφαλος οι τιμές των τροφίμων σε Ελλάδα και Ευρώπη [γράφημα]

tanea.gr
Ειδική έκθεση της Κομισιόν – Το καμπανάκι για τους μισθούς
09:00 17/02/2024

«Πονοκέφαλος» στη Μάντσεστερ Σίτι με τους τραυματισμούς των Γκρίλις, Σίλβα, Γκβάρντιολ

aek1924.gr
«Πονοκέφαλος» του Πεπ Γκουαρδιόλα με τους τραυματισμούς στη Μάντσεστερ Σίτι Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι έφυγε με τη νίκη 3-1 από την Κοπεγχάγη, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League, απλοποιώντας τα πράγματα για τη ρεβάνς της 6ης Μαρτίου στο «Ετιχαντ». Η ομάδα όμως του Γκουαρδιόλα δεν χάρηκε τη μεγάλη νίκη, καθώς […] The post «Πονοκέφαλος» στη Μάντσεστερ Σίτι με τους τραυματισμούς των Γκρίλις, Σίλβα, Γκβάρντιολ appeared first on AEK1924.gr.
11:37 14/02/2024

Πονοκέφαλος λόγω Covid: Τι μπορείτε να κάνετε, πότε θα περάσει

iatropedia.gr
Ο πονοκέφαλος συγκαταλέγεται στα πιο κοινά συμπτώματα της COVID-19 από την αρχή της πανδημίας The post Πονοκέφαλος λόγω Covid: Τι μπορείτε να κάνετε, πότε θα περάσει appeared first on Iatropedia.
13:09 21/01/2024

«Πονοκέφαλος» για ιδιοκτήτες ΙΧ - Έρχονται μεγάλες αυξήσεις στα ασφάλιστρα

thebest.gr
Η μη διασταύρωση των ανασφάλιστων οχημάτων, η αύξηση στο κόστος επισκευής αλλά και ο πληθωρισμός οδηγούν σε αύξηση τα νέα ασφάλιστρα.
22:00 18/01/2024

Πονοκέφαλος: Πώς θα καταλάβετε αν οφείλεται σε πρόβλημα στον αυχένα

iatropedia.gr
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του. Πώς αντιμετωπίζεται. Τι να προσέχουν οι ασθενείς. The post Πονοκέφαλος: Πώς θα καταλάβετε αν οφείλεται σε πρόβλημα στον αυχένα appeared first on Iatropedia.
09:09 14/01/2024

ΟΦΗ: Πονοκέφαλος απουσιών ενόψει ΠΑΟΚ

aek1924.gr
Νέα προβλήματα στον ΟΦΗ μετά τη χθεσινή αποχώρηση του Χριστογεώργου από την προπόνηση! Με απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον ΠΑΟΚ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Συγκρούστηκαν στην προπόνηση Γκλάζερ και Αποστολάκης με αποτέλεσμα να τους γίνουν ράμματα στο κεφάλι και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (3/1, 20:00). Ατομικό […] The post ΟΦΗ: Πονοκέφαλος απουσιών ενόψει ΠΑΟΚ appeared first on AEK1924.gr.
18:37 31/12/2023

Γκάνα καλεί Μπάμπα για προετοιμασία - «Πονοκέφαλος» στον ΠΑΟΚ

filathlos.gr
Γκάνα καλεί Μπάμπα για προετοιμασία - «Πονοκέφαλος» στον ΠΑΟΚ 27/12/2023 Η Γκάνα καλεί όλους τους διαθέσιμους διεθνείς, ανάμεσά τους και τον Ράχμαν Μπάμπα του ΠΑΟΚ, για μίνι προετοιμασία ενόψει Κόπα Άφρικα, δημιουργώντας «πονοκέφαλο» στους επιτελείς του Δικεφάλου. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Ράχμαν Μπάμπα είναι στις προεπιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Γκάνας για το Κόπα Άφρικα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της χώρας, η Γκάνα θα βρεθεί στις 31 Δεκεμβρίου στο Γιοχάνεσμπουργκ για μια μίνι προετοιμασία και εκεί θα κληθούν όλοι οι παίκτες της προεπιλογής.  Μάλιστα, στο πρόγραμμα υπάρχει και φιλικό παιχνίδι με την Μποτσουάνα ενώ στις 10 Ιανουαρίου αναμένεται να α
13:46 27/12/2023

Μίλαν: «Πονοκέφαλος» για Πιόλι, νοκ άουτ για δύο μήνες ο Τομόρι

fosonline.gr
Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου δύο μήνες θα μείνει ο Φικάγιο Τομόρι της Μίλαν.
23:46 25/12/2023

Πονοκέφαλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τον δορυφορικό της στόλο που πριν εκτοξευθεί κρίνεται ως… παρωχημένος

naftemporiki.gr
Μετά τις ιδιωτικές εταιρείες με πρώτη την Space X του Έλον Μασκ και ακολούθως την Blue Origin του Τζεφ Μπέζος και τη βρετανική OneWeb ξεκίνησαν και διάφορα κράτη την προσπάθεια… Πονοκέφαλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τον δορυφορικό της στόλο που πριν εκτοξευθεί κρίνεται ως… παρωχημένος - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
11:00 18/12/2023

«Πονοκέφαλος» για τους καταναλωτές τα νέα «πράσινα» τιμολόγια ρεύματος – Σημαντικές διαφοροποιήσεις μεταξύ των εταιρειών

Newsique.gr
Αλλάζουν από την 1η Ιανουαρίου 2024 όλα όσα γνωρίζαμε αναφορικά με τα τιμολόγια του ρεύματος και τις χρεώσεις των νοικοκυριών. Θα γίνονται πλέον ανάλογα με το χρώμα που θα επιλέξουν στο τιμολόγιό τους, ενώ θα υπάρξει και αύξηση του παγίου. Ωστόσο οι περισσότεροι καταναλωτές φαίνεται πως δεν έχουν αποφασίσει ακόμη ποιο είναι το χρώμα που […] Το άρθρο «Πονοκέφαλος» για τους καταναλωτές τα νέα «πράσινα» τιμολόγια ρεύματος – Σημαντικές διαφοροποιήσεις μεταξύ των εταιρειών εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
18:58 03/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load