#Πόπη Μαλλιωτάκη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη δίνει αποστομωτική απάντηση όταν την κατηγορούν για «ολική μεταμόρφωση»

zappit.gr
Ένα σχόλιο που την ήθελε να έχει… μεταμορφωθεί ολικά δέχθηκε η Πόπη Μαλλιωτάκη, πριν από λίγες ώρες, στη νέα της […] The post Η Πόπη Μαλλιωτάκη δίνει αποστομωτική απάντηση όταν την κατηγορούν για «ολική μεταμόρφωση» appeared first on Zappit.
20:00 13/04/2024

Πόπη Μαλλιωτάκη – Έχασε την πτήση της στην Ταϊλάνδη: «Ξεμείναμε εδώ, κανένα ευχέλαιο παιδιά»

zappit.gr
Στην εξωτική Ταϊλάνδη απήλαυσε η Πόπη Μαλλιωτάκη διακοπές διαρκείας, μαζί με την παρέα της και τον γιο της, Βασίλη Λαζαρίδη […] The post Πόπη Μαλλιωτάκη – Έχασε την πτήση της στην Ταϊλάνδη: «Ξεμείναμε εδώ, κανένα ευχέλαιο παιδιά» appeared first on Zappit.
21:00 21/02/2024

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Ζαλίζει» με τόπλες εικόνες στα νερά της Ταϊλάνδης

zappit.gr
Ακάθεκτη τις διακοπές στην Ταϊλάνδη συνεχίζει να απολαμβάνει η Πόπη Μαλλιωτάκη μαζί με την παρέα της, όπως φροντίζει άλλωστε να […] The post Πόπη Μαλλιωτάκη: «Ζαλίζει» με τόπλες εικόνες στα νερά της Ταϊλάνδης appeared first on Zappit.
20:00 24/01/2024

Η Πόπη Μαλλιωτάκη στην Ταϊλάνδη: Οι ξέφρενοι χοροί στα χλιδάτα πάρτι και οι καυτές πόζες με μπικίνι

zappit.gr
Στην εξωτική Ταϊλάνδη επέλεξε να περάσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς η Πόπη Μαλλιωτάκη όπως φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της […] The post Η Πόπη Μαλλιωτάκη στην Ταϊλάνδη: Οι ξέφρενοι χοροί στα χλιδάτα πάρτι και οι καυτές πόζες με μπικίνι appeared first on Zappit.
10:00 14/01/2024

Η Πόπη Μαλλιωτάκη αποκαλύπτει: «Μου στέλνουν ολόγυμνες φωτογραφίες και μου δείχνουν τα προσόντα τους»

govastileto.gr
Στη στήλη «Θάρρος ή αλήθεια» της Μαίρης Αργυριάδου στην εκπομπή «Breakfast@star», μίλησε η Πόπη Μαλλιωτάκη, η οποία αποκάλυψε και τι της στέλνουν στα social media. «Έχω απατήσει σύντροφό μου, με έπιασε στα πράσα και χωρίσαμε επί τόπου», αναφέρει η Πόπη Μαλλιωτάκη. Παράλληλα η Πόπη Μαλλιωτάκη αποκάλυψε: «Στο Instagram μου στέλνουν ολόγυμνες φωτογραφίες και μου δείχνουν τα […]
00:00 17/10/2023

Πόπη Μαλλιωτάκη: Μόνο με τα εσώρουχα βγήκε από το σπίτι και γκρέμισε τα social media

zappit.gr
Πανέτοιμη για τη νέα σεζόν μοιάζει να είναι η Πόπη Μαλλιωτάκη τόσο ως προς τα γνώριμα μουσικά της μονοπάτια όσο […] The post Πόπη Μαλλιωτάκη: Μόνο με τα εσώρουχα βγήκε από το σπίτι και γκρέμισε τα social media appeared first on Zappit.
19:00 05/09/2023

Που θα ειναι υποψήφια η Ποπη Μαλλιωτακη

olympia.gr
Η Πόπη Μαλλιωτάκη αποφάσισε να πολιτευτεί και κατεβαίνει υποψήφια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου στο πλευρό του Φίλιππου Καμπούρη στην Αττική. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο συνδυασμό «Μάχη για την Αττική» ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και έκανε η ίδια γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη λεζάντα της δημοσίευσή της, […] Που θα ειναι υποψήφια η Ποπη Μαλλιωτακη - olympia
20:28 18/08/2023

Πόπη Μαλλιωτάκη: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές με τον Φίλιππο Καμπούρη

zappit.gr
Την υποψηφιότητά της για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε η Πόπη Μαλλιωτάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια συντάσσεται στο πλευρό […] The post Πόπη Μαλλιωτάκη: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές με τον Φίλιππο Καμπούρη appeared first on Zappit.
11:00 18/08/2023

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Κολάζει» με κορμί λαμπάδα στις πιο αποκαλυπτικές της αναρτήσεις

zappit.gr
Νέες δροσερές αναρτήσεις κάνει συνεχώς στα social media η Πόπη Μαλλιωτάκη από τις καλοκαιρινές εξορμήσεις της. Η γοητευτική τραγουδίστρια κάνει περιοδεία […] The post Πόπη Μαλλιωτάκη: «Κολάζει» με κορμί λαμπάδα στις πιο αποκαλυπτικές της αναρτήσεις appeared first on Zappit.
17:01 12/08/2023

Η Πόπη Μαλλιωτάκη ποζάρει με μπικίνι, αλλά και τόπλες, αποτελειώνοντας το Instagram

zappit.gr
Ολοένα και περισσότερες, μα και πιο αποκαλυπτικές, αναρτήσεις μοιράζεται η Πόπη Μαλλιωτάκη στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους […] The post Η Πόπη Μαλλιωτάκη ποζάρει με μπικίνι, αλλά και τόπλες, αποτελειώνοντας το Instagram appeared first on Zappit.
19:00 22/07/2023

Πόπη Μαλλιωτάκη: Μαγιό, μπούστο, πισίνα και φρέντα καπουτσίνα

koolnews.gr
Στον κόσμο της μουσικής, η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει χαράξει τη δική της πορεία ως μία λαϊκή τραγουδίστρια της εποχής μας. Εκτός όμως από τις μουσικές της ικανότητες, η Πόπη Μαλλιωτάκη γνωρίζει πώς να κερδίζει τις εντυπώσεις και μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media. Πρόσφατα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών που την […] The post Πόπη Μαλλιωτάκη: Μαγιό, μπούστο, πισίνα και φρέντα καπουτσίνα appeared first on Koolnews.gr.
14:58 02/07/2023

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Μου έχουν στείλει εξώδικο να μην αναφέρομαι στο όνομά του»

govastileto.gr
Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star παραχώρησε η Πόπη Μαλλιωτάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο εξώδικο που έλαβε από την οικογένεια του πρώην συζύγου της, Μπάμπη Λαζαρίδη, με αφορμή το ριάλιτι που της έχει ζητηθεί να κάνει για τη ζωή της. «Είμαι σε μία πολύ καλή φάση. Φεύγω για δουλειά στην Κρήτη, ετοιμάζω καινούργιο τραγούδι. Θα […]
22:00 13/06/2023

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Είμαι η νόμιμη σύζυγος του Μπάμπη, δεν μπορεί κανείς να με φιμώσει»

thecaller.gr
Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά παραχώρησε η Πόπη Μαλλιωτάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο εξώδικο που έλαβε από την οικογένεια του πρώην συζύγου της, Μπάμπη Λαζαρίδη, με αφορμή το ριάλιτι που της έχει ζητηθεί να κάνει για τη ζωή της. Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά παραχώρησε η Πόπη Μαλλιωτάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο εξώδικο που έλαβε από την οικογένεια του πρώην συζύγου της, Μπάμπη Λαζαρίδη, με αφορμή το ριάλιτι που της έχει ζητηθεί να κάνει για τη ζωή της. «Είμαι σε μία πολύ καλή φάση. Φεύγω για δουλειά στην […]
11:00 13/06/2023

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες»

zappit.gr
Για την εμφάνισή της, αλλά και τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, απάντησε η Πόπη Μαλλιωτάκη, σε συνέντευξη που έδωσε […] The post Πόπη Μαλλιωτάκη: «Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες» appeared first on Zappit.
09:00 05/06/2023

Πόπη Μαλλιωτάκη: Οι σχέσεις της σήμερα με την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη και η επικοινωνία με την Αγγελική Ηλιάδη

tlife.gr
Για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ίδια και την οικογένεια του συζύγου της Μπάμπη To άρθρο Πόπη Μαλλιωτάκη: Οι σχέσεις της σήμερα με την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη και η επικοινωνία με την Αγγελική Ηλιάδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 31/05/2023

Πόπη Μαλλιωτάκη για Μπάμπη Λαζαρίδη: «Κάτι φοβούνται οι συγγενείς του και δεν θέλουν να μιλήσω»

govastileto.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα ήταν η Πόπη Μαλλιωτάκη, η οποία μίλησε για την πρόταση που της έγινε πριν από λίγο καιρό, ώστε να γυριστεί ένα reality show βασισμένο στη ζωή της και στον γάμο της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη. «Επειδή δεν θέλω να απολογούμαι για αυτά, η ζωή είναι δικιά μου. Ζητήσαμε από εμένα […]
14:00 31/05/2023

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Ζαλίζει» τα social media με το παιχνιδιάρικο μαγιό της

zappit.gr
Άκρως ανανεωμένη μοιάζει να απόλαυσε η Πόπη Μαλλιωτάκη μια από τις πρώτες της θαλασσινές εξορμήσεις την οποία και επέλεξε να […] The post Πόπη Μαλλιωτάκη: «Ζαλίζει» τα social media με το παιχνιδιάρικο μαγιό της appeared first on Zappit.
19:38 16/05/2023

Πόπη Μαλλιωτάκη: Πάσχα στο Παρίσι μετά την περιπέτεια υγείας της

zappit.gr
Στο Παρίσι βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Πόπη Μαλλιωτάκη μιας και η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε να περάσει τις διακοπές του […] The post Πόπη Μαλλιωτάκη: Πάσχα στο Παρίσι μετά την περιπέτεια υγείας της appeared first on Zappit.
15:30 14/04/2023

Στο νοσοκομείο η Πόπη Μαλλιωτάκη

okmag.gr
Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Πόπη Μαλλιωτάκη όπως ενημέρωσε του διαδικτυακούς της φίλους. Η τραγουδίστρια πόσταρε μερικές εικόνες στα social media μέσα από το νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και τη συνόδευσε με ένα αινιγματικό μήνυμά. «Καλά θα πάει κι αυτό…», έγραψε η Πόπη Μαλλιωτάκη στην ανάρτησή της. Όπως ήταν λογικό έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να ανησυχήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του […] The post Στο νοσοκομείο η Πόπη Μαλλιωτάκη appeared first on OK! Magazine.
22:40 11/04/2023

Η Πόπη Μαλλιωτάκη παίκτρια στο My Style Rocks;

zappit.gr
Ένα βήμα πριν συμφωνήσει με την Acun Medya φαίνεται πως είναι η Πόπη Μαλλιωτάκη για το επερχόμενο My Style Rocks. […] The post Η Πόπη Μαλλιωτάκη παίκτρια στο My Style Rocks; appeared first on Zappit.
18:10 16/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load