#Πρόταση Δυσπιστίας

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

lykavitos.gr
Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας.
18:17 28/03/2024

Βουλή ΤΩΡΑ: Η συζήτηση για την Πρόταση Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης – Δείτε live

tilegrafimanews.gr
ΒΟΥΛΗ LIVE-Ξεκίνησε προχθες στις 19:00 όπως είχε προγραμματιστεί η συζήτηση στη Βουλή για την Πρόταση Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Η συζήτηση αναμένεται να διαρκέσει συνολικά τρεις ημέρες και θα κλείσει με την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, την Πέμπτη το απόγευμα ακολουθούμενη από ονομαστική ψηφοφορία. Σύμφωνα με τον Κανονισμό και το Σύνταγμα η Πρόταση Δυσπιστίας γίνεται αποδεκτή μόνο αν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, δηλαδή τουλάχιστον 151 «υπέρ» σε διαφορετική περίπτωση απορρίπτεται, ενώ παράλληλα αφαιρείται το δικαίωμα κατάθεσης νέας πρότασης δυσπιστίας για ένα εξάμηνο. Όπως αναφέρει το κείμενο των έξι σελί
16:46 28/03/2024

Καλαφάτης: “Aπέλπιδα προσπάθεια των αντιπολιτευόμενων να βγουν από την πολιτική αφάνεια”

el.gr
O γενικός γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης μιλώντας στην Ολομέλεια κατά την συζήτηση της Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας, ανέφερε ότι Το άρθρο Καλαφάτης: “Aπέλπιδα προσπάθεια των αντιπολιτευόμενων να βγουν από την πολιτική αφάνεια” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
14:09 28/03/2024

Κόντρες και αψιμαχίες για τα Τέμπη – Η Κυβέρνηση αμύνεται, η Αντιπολίτευση επιτίθεται

tilegrafimanews.gr
Τεταμένο είναι το κλίμα στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την Πρότασης Δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της Κυβέρνησης. Υπουργοί και βουλευτές της Κυβέρνησης κοντράρονται με στελέχη της Αντιπολίτευσης κατά τη χθεσινή ημέρα της τριήμερης συζήτησης στη Βουλή. Την Πέμπτη το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την Πρόταση Δυσπιστίας. Άγρια κόντρα Γεωργιάδη - Κωνσταντοπούλου Tα αίματα «άναψαν» όταν στο βήμα ανέβηκε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και για αρκετά λεπτά της ώρας αντιπαρατέθηκε με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Ακόμα, απευθύνθηκε προσωπικά στον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή ο οποίος βρίσκεται στην αίθουσα. Απε
11:46 28/03/2024

Βουλή: Η συζήτηση για την Πρόταση Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης – Δείτε live

tilegrafimanews.gr
Ξεκίνησε χθες στις 19:00 όπως είχε προγραμματιστεί η συζήτηση στη Βουλή για την Πρόταση Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Η συζήτηση αναμένεται να διαρκέσει συνολικά τρεις ημέρες και θα κλείσει με την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, την Πέμπτη το απόγευμα ακολουθούμενη από ονομαστική ψηφοφορία. Σύμφωνα με τον Κανονισμό και το Σύνταγμα η Πρόταση Δυσπιστίας γίνεται αποδεκτή μόνο αν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, δηλαδή τουλάχιστον 151 «υπέρ» σε διαφορετική περίπτωση απορρίπτεται, ενώ παράλληλα αφαιρείται το δικαίωμα κατάθεσης νέας πρότασης δυσπιστίας για ένα εξάμηνο. Όπως αναφέρει το κείμενο των έξι σελίδων, σχετικά μ
10:46 27/03/2024

Ποια θα είναι η στρατηγική της Κυβέρνησης στη συζήτηση για την Πρόταση Δυσπιστίας

lykavitos.gr
Αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα να πέσει κάτω είναι η Κυβέρνηση, εγκαταλείποντας την αμυντική στρατηγική που τηρούσε για μεγάλο διάστημα στο θέμα της τραγωδίας των Τεμπών. 
22:17 26/03/2024

Ο Μητσοτάκης θα μετατρέψει την Πρόταση Δυσπιστίας σε Ψήφο Εμπιστοσύνης

lykavitos.gr
Σε Ψήφο Εμπιστοσύνης θέλει να μετατρέψει την Πρόταση Δυσπιστίας η Κυβέρνηση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «καλοδεχούμενη» την Πρόταση Δυσπιστίας.
10:17 25/03/2024

Η ένδεια των επιχειρημάτων της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

lykavitos.gr
Η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την Πρόταση Δυσπιστίας έδειξε την ένδεια των επιχειρημάτων της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
09:56 28/01/2023

Ποια είναι εκείνα τα ρυπαρά δίκτυα που έδωσαν τα ονόματα στον Τσίπρα;

lykavitos.gr
Ερωτηματικά προκαλούν τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για την Πρόταση Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, η οποία καταψηφίστηκε. 
19:30 27/01/2023

Απουσίαζε από την ψηφοφορία για την Πρόταση Δυσπιστίας ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης

e-ptolemeos.gr
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρεβενών ήταν ο 300ος βουλευτής που απουσίαζε από τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή, για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης. Αν και 40 βουλευτές ψήφισαν να ψηφίσουν με επιστολική στην πρόταση δυσπιστίας, απουσίαζε από τη ψηφοφορία ο ανεξάρτητος, πλέον Βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης. Υπενθυμίζεται ότι μόλις την Τετάρτη, η Ολομέλεια […]
18:20 27/01/2023

Πρόταση Δυσπιστίας: Καταψηφίστηκε με 156 “όχι” – Η θεσμική απόδραση Μητσοτάκη

aek1924.gr
Ουδεμία εξήγηση για τους λόγους που η κυβέρνηση έδωσε εντολή για τις – αποδεδειγμένες πλέον- υποκλοπές δεν έδωσε ο πρωθυπουργός. Για “εκγληματική οργάνωση” που συνιστά “μοντέλο διακυβέρνησης” μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας. Κάλυψη στην ψηφοφορία από τους 156 γαλάζιους βουλευτές. Με 156 ψήφους κατά έναντι  143 υπερ καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε την Τετάρτη ο […] The post Πρόταση Δυσπιστίας: Καταψηφίστηκε με 156 “όχι” – Η θεσμική απόδραση Μητσοτάκη appeared first on AEK1924.gr.
15:56 27/01/2023

Πρόταση Δυσπιστίας: Δεκτή από την κυβέρνηση – Σας ευγνωμονούμε γιατί θα έχουμε τη δυνατότητα να αντιπαρατεθούμε, αναφέρει ο Γεραπετρίτης

paraskhnio.gr
Την πρόταση μομφής, που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, αποδέχθηκε η κυβέρνηση, με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, να αναφέρει απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: Σας ευγνωμονούμε γιατί θα έχουμε την δυνατότητα να αντιπαρατεθούμε. Η κυβέρνηση ζητεί την άμεση διενέργεια της συνεδρίασης, είπε ακόμα ο κ. Γεραπετρίτης για να ολοκληρωθεί την Παρασκευή καθώς ο πρωθυπουργός θα Το άρθρο Πρόταση Δυσπιστίας: Δεκτή από την κυβέρνηση – Σας ευγνωμονούμε γιατί θα έχουμε τη δυνατότητα να αντιπαρατεθούμε, αναφέρει ο Γεραπετρίτης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
16:18 25/01/2023

Πικραμμένος για Πρόταση Δυσπιστίας: "Κίνηση εντυπωσιασμού" του ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω των σοβαρών προβλημάτων των πολιτών

thetoc.gr
Από αυτή την διαδικασία, αναδεικνύεται η συντριπτική διαφορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, είπε ο Παναγιώτης Πικραμμένος.
17:30 29/01/2022

Σκέρτσος: «Η Πρόταση Δυσπιστίας είναι η στιγμή εξωτερίκευσης της απειλής που αισθάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ από το ΚΙΝΑΛ»

lykavitos.gr
«Η πρόταση δυσπιστίας δεν είναι στιγμή αδυναμίας ή άμυνας για την κυβερνητική πλειοψηφία.
13:48 29/01/2022

Μπούμερανγκ για ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα η Πρόταση Μομφής λόγω Τσακαλώτου

lykavitos.gr
Σε «ναυάγιο» για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα οδηγήθηκε η συζήτηση για Πρόταση Μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα. Η Πρόταση Δυσπιστίας στον Χρήστο Σταϊκούρα εξελίθηκε σε Πρόταση Μομφής στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο. Η Νέα Δημοκρατία αλλά και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης άσκησαν δριμεία κριτική για την πολιτική που είχε ακολουθεήσει […] The post Μπούμερανγκ για ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα η Πρόταση Μομφής λόγω Τσακαλώτου first appeared on Lykavitos.gr.
08:28 26/10/2020

Πρόταση Δυσπιστίας: Μετωπική σύγκρουση στη Βουλή – Η ώρα των πολίτικων αρχηγών

paraskhnio.gr
Συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή για την Πρόταση δυσπιστία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα για τον καινούργιο πτωχευτικό κώδικα. Αυτή τη στιγμή στο Βήμα βρίσκονται οι πολιτικοί Αρχηγοί. Δείτε lIve τις ομιλίες τους:   The post Πρόταση Δυσπιστίας: Μετωπική σύγκρουση στη Βουλή – Η ώρα των πολίτικων αρχηγών appeared first on Paraskhnio.gr.
16:37 25/10/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load