#Ριάνα

Ριάνα: «Θέλω απλώς να κάνω τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο»

neolaia.gr
Μετά την απόκτηση παιδιών, η μόδα έγινε «λιγότερο σημαντική» για εμένα, είπε η Ριάνα σε πρόσφατη συνέντευξή της.
18:46 18/04/2024

Φωτογραφία: Αυτή είναι η πρώτη selfie που τραβήχτηκε ποτέ

koolnews.gr
Δεν είναι η Ριάνα ούτε η Μάιλι Σάιρους. Μπορεί να μην κάνουν duckface, ούτε να ποζάρουν ημίγυμνοι, αλλά οι κύριοι της φωτογραφίας υπήρξαν πρωταγωνιστές του πρώτου selfie που τραβήχτηκε ποτέ, με χρονολογία 1920! Πρόκειται για πέντε επαγγελματίες φωτογράφους, που δοκίμασαν ένα νέο μοντέλο φορητής αναλογικής κάμερας σε μία ταράτσα της Νέας Υόρκης. Αποφάσισαν λοιπόν να […] The post Φωτογραφία: Αυτή είναι η πρώτη selfie που τραβήχτηκε ποτέ appeared first on Koolnews.gr.
17:58 15/03/2024

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Ντορέττα: «Πού τρέχεις κούκλα μου; Ποια είσαι; Η Ριάνα;»

sinidisi.gr
Στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος απάντησε σε όλα. Για τον Γιώργο Νταλάρα, τη Μαίρη Συνατσάκη, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Ο...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Ντορέττα: «Πού τρέχεις κούκλα μου; Ποια είσαι; Η Ριάνα;»
08:10 17/01/2024

Η Κάιλ Ρίτσαρντς συναντά τη Ριάνα και τον A$AP Rocky ενώ ψωνίζει – Δείτε τη φωτογραφία

in.gr
Η Ριάνα φέρεται να ενθουσιάστηκε που συνάντησε τη σταρ των «Real Housewives of Beverly Hills» κατά την έξοδο για ψώνια στο Kemo Sabe.
17:00 30/12/2023

Ριάνα: Έγινε ξανθιά – Η Viral φωτογραφία βγαίνοντας από εστιατόριο με τον A$AP Rocky και φίλους

koolnews.gr
ΞΑΝΘΙΑ! Η Rihanna φωτογραφήθηκε χθες βγαίνοντας από ένα εστιατόριο με τον A$AP Rocky και φίλους. Η 35χρονη τραγουδίστρια του «Love on the Brain» και ιδρυτής της Fenty Beauty έκανε το ντεμπούτο της με τα νέα της ξανθά μαλλιά ενώ έβγαινε για δείπνο με μερικούς φίλους στο San Vincente Bungalows το βράδυ της Πέμπτης (9 Νοεμβρίου) […] The post Ριάνα: Έγινε ξανθιά – Η Viral φωτογραφία βγαίνοντας από εστιατόριο με τον A$AP Rocky και φίλους appeared first on Koolnews.gr.
09:58 13/11/2023

Επιτροφή της Ριάνα στη μουσική βιομηχανία – Η παγκόσμια περιοδεία και τα δύο άλμπουμ

in.gr
Η 35χρονη τραγουδίστρια εκτός από την περιοδεία ετοιμάζει να κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ.
12:00 23/10/2023

Η Ριάνα έδειξε τη φιλανθρωπική της ευαισθησία κάνοντας μεγάλη δωρεά σε ίδρυμα

in.gr
Η ποπ σταρ δείχνει για ακόμα μια φορά την ευαίσθητη πλευρά της
20:00 01/09/2023

Ριάνα – Asap Rocky: Επιβεβαιώθηκε ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους – Η αποκάλυψη για το όνομά του

okmag.gr
Η είδηση πως η Ριάνα έγινε μητέρα για δεύτερη φορά έκανε τον γύρο του διαδικτύου αρκετές ημέρες πίσω και τo ΤΜΖ το επιβεβαιώνει τώρα επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ το δεύτερο παιδί της Ριάνα και του Asap Rocky γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, αναφέρει πως πρόκειται για αγόρι, […] The post Ριάνα – Asap Rocky: Επιβεβαιώθηκε ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους – Η αποκάλυψη για το όνομά του appeared first on OK! Magazine.
00:58 22/08/2023

Γέννησε η Ριάνα – Αυτό είναι το φύλο του δεύτερου παιδιού της

tlife.gr
Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Rihanna! Η διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο ένα To άρθρο Γέννησε η Ριάνα – Αυτό είναι το φύλο του δεύτερου παιδιού της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 10/08/2023

Ριάνα: Γέννησε το δεύτερο παιδί της

okmag.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ριάνα και ο αγαπημένος της Asap Rocky καθώς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Media Take Out. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ριάνα και ο Asap Rocky έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο, ο οποίος […] The post Ριάνα: Γέννησε το δεύτερο παιδί της appeared first on OK! Magazine.
18:58 10/08/2023

Ριάνα: Οι φωτογραφίες με τα εσώρουχα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

okmag.gr
Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Ριάνα, με την τραγουδίστρια να ανακοινώνει την είδηση στο Super Bowl όπου και εμφανίστηκε με κόκκινη ολόσωμη φόρμα και φουσκωμένη κοιλιά. Η τραγουδίστρια και ο ράπερ σύντροφός της, Asap Rocky ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Οι φωτογραφίες που «έριξαν» το Instagram […] The post Ριάνα: Οι φωτογραφίες με τα εσώρουχα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη appeared first on OK! Magazine.
00:58 12/07/2023

Ριάνα: Απολαμβάνει το καλοκαίρι στην πατρίδα της, τα Μπαρμπάντος λίγo πριν γεννήσει

tromaktiko.gr
Η έγκυος Ριάνα επέστρεψε στη γενέτειρά της, τα νησιά Μπαρμπάντος και απολαμβάνει στιγμές ξενοιασιάς λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της Η τραγουδίστρια του «Lift Me Up» περιμένει το δεύτερο μωρό της με τον σύντροφό της A$AP Rocky. Και όπως όλα δείχνουν διανύει μία απο τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Η […] The post Ριάνα: Απολαμβάνει το καλοκαίρι στην πατρίδα της, τα Μπαρμπάντος λίγo πριν γεννήσει appeared first on Tromaktiko.gr.
07:46 03/07/2023

Ριάνα: Η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά και το βίντεο που έπεισε τους fans για το φύλο του μωρού της

okmag.gr
Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Ριάνα, με την τραγουδίστρια να ανακοινώνει την είδηση στο Super Bowl όπου και εμφανίστηκε με κόκκινη ολόσωμη φόρμα και φουσκωμένη κοιλιά. Η τραγουδίστρια και ο ράπερ σύντροφός της, Asap Rocky ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η πρόσφατη εμφάνιση της Ριάνα Η […] The post Ριάνα: Η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά και το βίντεο που έπεισε τους fans για το φύλο του μωρού της appeared first on OK! Magazine.
13:58 22/06/2023

Ριάνα: Το πεντικιούρ της στοιχίζει μια περιουσία

tlife.gr
Η Ριάνα αγαπάει πολύ τις εκκεντρικές εμφανίσεις ακόμη και τώρα που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί To άρθρο Ριάνα: Το πεντικιούρ της στοιχίζει μια περιουσία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 04/06/2023

Forbes: Ριάνα, Σουίφτ, Μπιγιονσέ στη λίστα με τις 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες των ΗΠΑ

tromaktiko.gr
Οι συγκεκριμένες σταρ του τραγουδιού έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χώρο του θεάματος Οι τραγουδίστριες Rihanna, Taylor Swift και Beyoncé και τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιανς-Τζένερ, Κάιλι Τζένερ και Κιμ Καρντάσιαν κατέχουν κορυφαίες θέσεις στη φετινή λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής. .@KylieJenner, @Rihanna And The Other Richest #SelfMadeWomen Under […] The post Forbes: Ριάνα, Σουίφτ, Μπιγιονσέ στη λίστα με τις 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες των ΗΠΑ appeared first on Tromaktiko.gr.
21:46 02/06/2023

Η Ριάνα φόρεσε στο δάχτυλο του ποδιού διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων

Newsbeast.gr
Άναυδοι έμειναν οι διαδικτυακοί ακόλουθοι της Ριάνα στο TikTok, καθώς δημοσίευσε βίντεο στο οποίο επιδεικνύει το διαμαντένιο δαχτυλίδι που έβαλε στο δάχτυλο του ποδιού της και το οποίο αξίζει 1 εκατομμύριο δολάρια. Όπως αναφέρει η pagesix.com, η τραγουδίστρια φορούσε ένα ζευγάρι μαύρες γόβες Amina Muaddi με κρυστάλλους, ενώ στο τρίτο δάχτυλο του αριστερού της ποδιού έβαλε το πανάκριβο κόσμημα. Μάλιστα, πρόκειται για διαμαντένιο δαχτυλίδι XIV Karats, ενώ στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε, έγραψε το εξής: «Ήσυχη πολυτέλεια». Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε:
19:52 26/05/2023

Η έγκυος Ριάνα «γκρέμισε» το Instagram

in.gr
Η Ριάνα κάνει τους θαυμαστές της να παραληρούν ακόμα και στην εγκυμοσύνη.
13:36 19/05/2023

Τι σημαίνει να είσαι μαμά; 5 διάσημες μαμάδες απαντούν

newsitamea.gr
Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά. Η πιο γλυκιά λέξη στον κόσμο που σου ζεσταίνει την καρδιά. Τι σημαίνει όμως; Κάθε γυναίκα βιώνει διαφορετικά την μητρότητα και αυτές οι 5 σταρ απαντούν με απόλυτη ειλικρίνεια για τον ρόλο τους ως μαμάδες. Ριάνα «Δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν αποκτήσω παιδί…» «Πραγματικά δεν...
21:16 16/05/2023

Τα πρώτα γενέθλια του γιου της Ριάνα – Οι τρυφερές φωτογραφίες

in.gr
Ο ράπερ Asap Rocky μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με τη Ριάνα και τον γιο τους για τα πρώτα του γενέθλια.
08:22 16/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load