#Ρίτα Όρα

Ρίτα Όρα: Μόστραρε το στρινγκ της στο πιο περίπλοκο γυμνό φόρεμά της μέχρι σήμερα

koolnews.gr
Η Rita Ora, η διάσημη τραγουδίστρια και ίνδαλμα της μόδας, αναδείχθηκε για ακόμη μία φορά ως η βασίλισσα του διάφανου φορέματος στο πρόσφατο πάρτι της Vogue Forces of Change, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Νοεμβρίου στο Λονδίνο. Η Ora, γνωστή για την αγάπη της προς τη δημοφιλή τάση των διαφανών φορεμάτων, πρόσθεσε μια μοναδική πινελιά […] The post Ρίτα Όρα: Μόστραρε το στρινγκ της στο πιο περίπλοκο γυμνό φόρεμά της μέχρι σήμερα appeared first on Koolnews.gr.
20:58 25/11/2023

Ρίτα Όρα: Επιδεικνύει την απίστευτη σιλουέτα της καθώς ποζάρει χωρίς σουτιέν με κομμένο λευκό γιλέκο

koolnews.gr
Το Σάββατο, η Ρίτα Όρα προκάλεσε αίσθηση στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες που αναδεικνύουν το εκπληκτικό της σώμα. Η 32χρονη φορούσε ένα λευκό, κοντό αθλητικό εφαρμοστό φανελάκι αποκαλύπτοντας τους τέλεια γυμνασμένους κοιλιακούς της. Η τραγουδίστρια πόζαρε χωρίς σουτιέν κάτω από το λευκό τοπ και έδειχνε εκθαμβωτική με πλήρες μακιγιάζ που περιλάμβανε ροζ λαμπερή σκιά ματιών και […] The post Ρίτα Όρα: Επιδεικνύει την απίστευτη σιλουέτα της καθώς ποζάρει χωρίς σουτιέν με κομμένο λευκό γιλέκο appeared first on Koolnews.gr.
12:58 09/10/2023

Ρίτα Όρα: Με glam δημιουργία Celia Kritharioti στη Βουδαπέστη

okmag.gr
Ακόμη μια λαμπερή pop-star συγκεκριμένα η Βρετανίδα τραγουδίστρια Rita Ora επέλεξε μια εκθαμβωτική δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας, στο πλαίσιο της εμφάνισης της στο Szinfestival που πραγματοποιήθηκε στην Βουδαπέστη.   Το look με την shimmering φούστα το μακρυμάνικο top και τις αστραφτερές μπότες είναι μέρος της limited συλλογής που διατίθεται αποκλειστικά στο Etoile στο Dubai. Η σταρ μάγεψε στη σκηνή με την ερμηνεία και την εντυπωσιακή δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας. […] The post Ρίτα Όρα: Με glam δημιουργία Celia Kritharioti στη Βουδαπέστη appeared first on OK! Magazine.
10:58 30/08/2023

Ρίτα Όρα: Με ανύπαpκτο μεταλλικό μαγιό σκαφάτη σου δείχνει τα κάλλη της

koolnews.gr
Η Ρίτα Όρα, γεννημένη το 1990 στην Πρίστινα του Κοσόβου, είναι μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες φωνές της σύγχρονης pop μουσικής σκηνής. Από τη στιγμή που έκανε την είσοδό της στον μουσικό χώρο, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με το χαρακτηριστικό της ταλέντο και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Από τα πρώτα της τραγούδια όπως το […] The post Ρίτα Όρα: Με ανύπαpκτο μεταλλικό μαγιό σκαφάτη σου δείχνει τα κάλλη της appeared first on Koolnews.gr.
12:58 21/08/2023

Ρίτα Όρα: Δείχνει για πρώτη φορά τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του γάμου της

monopoli.gr
H Ρίτα Όρα μπορεί να είναι παντρεμένη εδώ και ένα χρόνο, αλλά τώρα αποφάσισε να μοιραστεί τις φωτογραφίες του γάμου της με τον αγαπημένο της, Taika Waititi.
15:53 05/08/2023

Ρίτα Όρα: Τα social media εισβάλλουν στη ζωή των διασήμων και… αφαιρούν το μυστήριο

tromaktiko.gr
Η τραγουδίστρια και τηλεοπτική προσωπικότητα Ρίτα Όρα επικρίνει το Twitter, το TikTok και το Instagram για εισβολή στην ιδιωτική ζωή των διασημοτήτων Η Ρίτα Όρα λέει οτι η διαρκής κάλυψη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφαιρεί την αύρα μυστηρίου από τα σύγχρονα αστέρια, παρά το γεγονός ότι και η ίδια μοιράζεται τακτικά τη ζωή της […] The post Ρίτα Όρα: Τα social media εισβάλλουν στη ζωή των διασήμων και… αφαιρούν το μυστήριο appeared first on Tromaktiko.gr.
09:46 09/07/2023

Ρίτα Όρα: Με see-though μπλουζάκι που δεν άφηνει… τίποτα στη φαντασία. Στους δρόμους χωρις σουτιέν

koolnews.gr
Να πούμε ότι δεν μας είχε συνηθίσει σε ημίγυμνες εμφανίσεις; Θα πούμε ψέματα! Η πάντα αποκαλυπτική Ρίτα Όρα μοιάζει να έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της να τεστάρει συνεχώς τις αντοχές του ανδρικού κοινού με τις σούπερ σέξι εμφανίσεις της. Σήμερα που δεν έχουμε πολλά lifestyle θέματα λόγω μετεκλογικών φιληθήκαμε μία από τις λίγο […] The post Ρίτα Όρα: Με see-though μπλουζάκι που δεν άφηνει… τίποτα στη φαντασία. Στους δρόμους χωρις σουτιέν appeared first on Koolnews.gr.
10:28 22/05/2023

Η Ρίτα Όρα το τερμάτισε: Μπλουζάκι αέρινο και το στήθος όλο έξω

koolnews.gr
Μπορεί ο καιρός έξω να είναι καλός, αλλά αν κυκλοφορείς διαρκώς τόσο λιτά ντυμένη όλο και κάπου θα την αρπάξεις. Η Ρίτα Όρα για παράδειγμα κυκλοφορεί και κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο αφαιρετική. Κι ενώ μέχρι πρότινος τα χτυπήματα της είχαν ένα εύλογο χρονικό διάστημα μεταξύ τους, πλέον έχει περάσει σε απανωτές «επιθέσεις». Μόλις […] The post Η Ρίτα Όρα το τερμάτισε: Μπλουζάκι αέρινο και το στήθος όλο έξω appeared first on Koolnews.gr.
10:58 19/05/2023

Eurovision 2023 Α’ Ημιτελικός: Η εμφάνιση Καρόλου-Καμίλα, η Ρίτα Όρα και όλα όσα έγιναν (vids)

neolaia.gr
Eurovision 2023: Οι συμμετοχές των χωρών και οι εμφανίσεις τους.
11:30 10/05/2023

Η Ρίτα Όρα ξεσήκωσε την Eurovision – Δείτε την εμφάνισή της

in.gr
Τραγούδησε -μεταξύ άλλων- και το καινούργιο της κομμάτι «Praise»
00:24 10/05/2023

Eurovision 2023: Η Ρίτα Όρα ξεσήκωσε το Λίβερπουλ - Δείτε το βίντεο

ProtoThema.gr
Η Βρετανίδα ποπ σταρ ανέβηκε στη σκηνή του «M&S Bank Arena» και τραγούδησε το νέο της κομμάτι
23:58 09/05/2023

Με τη Ρίτα Όρα η πρεμιέρα της Eurovision στο Λίβερπουλ - Απόψε ο α’ ημιτελικός

Newsit
Όλα έτοιμα στο Λίβερπουλ για τον 67ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Μπορεί πέρυσι να κέρδισε η Ουκρανία, αλλά λόγω του πολέμου, το μεγάλο πάρτι διοργανώνει η δεύτερη Βρετανία! Απόψε στις 22:00 θα γίνει στην Μ&S Bank Arena του Λίβερπουλ ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision. Ο δεύτερος, όπου συμμετέχουν Ελλάδα και Κύπρος, θα γίνει την Πέμπτη ... Περισσότερα To άρθρο Με τη Ρίτα Όρα η πρεμιέρα της Eurovision στο Λίβερπουλ - Απόψε ο α’ ημιτελικός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:30 09/05/2023

Ρίτα Όρα: Χωρίς εσώρουχα στο κόκκινο χαλί κάνει νάζια στους παπαράτσι

koolnews.gr
Προσπαθούμε να θυμηθούμε την τελευταία φορά που η Ρίτα Όρα έκανε μια δημόσια εμφάνιση και φορούσε εσώρουχα και δεν μπορούμε. Έτσι όπως το πάει η Ρίτα πρώτα θα οδηγήσει σε μαρασμό εταιρείες όπως η Victoria Secret και μετά θα μετατρέψει σε συλλεκτικές τις περιπτώσεις που φοράει έστω ένα βρακί. Τελευταίος κρίκος στην – τείνει να […]
20:34 08/05/2023

Ρίτα Όρα: Oι viral χορευτικές κινήσεις του εμπορικού προξένου – «Βρείτε μου αυτόν τον άνθρωπο!»

tromaktiko.gr
Ένας 57χρονος άνδρας από την Αδελαΐδα κέρδισε διεθνή φήμη αφού έκανε ένα εντυπωσιαό σόου breakdance μπροστά στη Ρίτα Όρα Η Ρίτα Όρα ξετρελάθηκε από τις εντυπωσιακές χορευτικές κινήσεις του εμπορικού προξένου της Αυστραλίας. Η αλβανικής καταγωγής Βρετανίδα τραγουδίστρια εντόπισε τον Ίαν Σμιθ αφού έκανε τολμηρές κινήσεις breakdancing στο Prince’s Trust Gala στη Νέα Υόρκη. Η […] The post Ρίτα Όρα: Oι viral χορευτικές κινήσεις του εμπορικού προξένου – «Βρείτε μου αυτόν τον άνθρωπο!» appeared first on Tromaktiko.gr.
08:39 01/05/2023

Ριάνα: Μαζέψου – Η πρώτη φορά που η Ριρι έδειξε σημάδια αιδούς

koolnews.gr
Από αυτήν τα έχουμε δει όλα. Και μας τα έχει δείξει με τον πιο καυτό τρόπο που θα μπορούσε. Όχι αντιαισθητικά όπως η Μάιλι Σάιρους, ούτε με αναστολές όπως η Ρίτα Όρα που δείχνει το ντεκολτέ της, αλλά δεν πάει ποτέ παρακάτω. Η Ριάνα είναι ερωτευμένη με το κορμί της, πρωτίστως, και αυτό το συναίσθημα […]
13:44 28/04/2023

Η σούπερ σταρ της ποπ Ρίτα Όρα θα είναι γκεστ στον φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον στο Λίβερπουλ

thebest.gr
Ο πανευρωπαικός διαγωνισμός τραγουδιού της Γιουροβίζιον όπου συμμετέχει κατ’ εξαίρεση και η Αυστραλία, συνεχίζει την καλή παράδοση των γκεστ εμφανίσεων μεγάλων διεθνών σταρ της μουσικής.
18:52 25/04/2023

Ρίτα Όρα: Η εμφάνιση «φωτιά» για το νέο βίντεο κλιπ και η ιστορική συνεργασία με τον Fatboy Slim

tromaktiko.gr
Η Ρίτα Όρα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «You & I», ενώ παρουσιάσε το πρώτο single σε συνεργασία με τον Fatboy Slim, και τίτλο «Praising You». Η εμφάνισή της στο βίντεο κλιπ…κόβει την ανάσα Η 32χρονη τραγουδίστρια Ρίτα Όρα επιστρέφει στη δράση με την τελευταία της δισκογραφική δουλειά που έρχεται πέντε χρόνια μετά το άλμπουμ […] The post Ρίτα Όρα: Η εμφάνιση «φωτιά» για το νέο βίντεο κλιπ και η ιστορική συνεργασία με τον Fatboy Slim appeared first on Tromaktiko.gr.
10:48 20/04/2023

Καρδούλες μόνο: Ούτε Ντούα Λίπα, ούτε Ρίτα Όρα. Η Tika Camaj είναι η Αλβανίδα που θες να κάνεις follow

koolnews.gr
Την ώρα που στη μουσική βιομηχανία το πιο εξαγωγιμο σύγχρονο ελληνικό προϊόν είναι η Έλενα Παπαρίζου η Αλβανία με πολύ μικρότερο πληθυσμό έχει δύο Superstars. Η Ρίτα Όρα πρώτη και στη συνέχεια η Dua Lipa είναι τραγουδίστριες και περσόνες με παγκόσμια απήχηση και μεγάλη επιρροή! Σαφώς πρώτη τη ταξει είναι η Dua Lipa! Το τελευταίο […]
11:38 10/04/2023

Ρίτα Όρα: Κάνει βαθύ κάθισμα με see-through φόρμα μοστράρει την όπισθεν με ανύπαρκτο στpιγκάκι και βγάζει selfie φωτογραφία

koolnews.gr
Η Ρίτα Σαχατσίου, ευρύτερα γνωστή και ως Ρίτα Όρα, είναι Βρετανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός αλβανικής καταγωγής που μεγάλωσε και ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο! Έχει περισσότερα από 16 εκατομμύρια ακόλουθους στα social media και φροντίζει να τους αυξάνει η μέρα με την ημέρα! Όσο απέχει από τη μουσική βιομηχανία και οι επιτυχίες που έχει κάνει φαίνονται […]
10:22 14/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load