#Ρομπότ

Ρομπότ που λειτουργούν σαν τρόφιμα και τρόφιμα που συμπεριφέρονται σαν ρομπότ

iatropedia.gr
Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, ο συνδυασμός της επιστήμης των τροφίμων και της ρομποτικής επιστήμης θα μπορούσε να αποφέρει τεράστια οφέλη The post Ρομπότ που λειτουργούν σαν τρόφιμα και τρόφιμα που συμπεριφέρονται σαν ρομπότ appeared first on Iatropedia.
20:09 22/03/2024

Ρομπότ Σοφία: Η πρώτη συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση – «Δεν έχουμε καμία επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο»

zappit.gr
Μία… διαφορετική καλεσμένη είχε τη χαρά να φιλοξενήσει στο The 2Night Show της Καθαράς Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής […] The post Ρομπότ Σοφία: Η πρώτη συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση – «Δεν έχουμε καμία επιθυμία να κατακτήσουμε τον κόσμο» appeared first on Zappit.
01:00 19/03/2024

ΕΠΟΣ! Ρομπότ πάει να ψηφίσει στην Ρωσία! Δείτε τι έγινε

el.gr
Απλά δείτε... Το άρθρο ΕΠΟΣ! Ρομπότ πάει να ψηφίσει στην Ρωσία! Δείτε τι έγινε εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
18:09 15/03/2024

Ανέκδοτο: Το Ρομπότ και η σφαλιάρα στον Τοτό …!Τρελό γέλιο

koolnews.gr
Μια μέρα λοιπόν, ο Τοτός γύρισε αργά στο σπίτι από το φροντιστήριο και ο πατέρας του τον ρωτάει : – Παιδί μου γιατί άργησες να γυρίσεις; Ο Τοτός του απαντάει : – Πατέρα μας έβαλαν ένα πολύ δύσκολο διαγώνισμα και έκατσα λίγο παραπάνω στο φροντιστήριο. Τότε το ρομπότ έρχεται και του ρίχνει ένα χαστούκι. Ο […] The post Ανέκδοτο: Το Ρομπότ και η σφαλιάρα στον Τοτό …!Τρελό γέλιο appeared first on Koolnews.gr.
21:58 28/02/2024

Θεσσαλονίκη: Ρομπότ σκανάρουν τα δόντια και φτιάχνουν αποκαταστάσεις από πορσελάνη

monopoli.gr
Ρομποτικά συστήματα, που πριν από αρκετά χρόνια είχαν ενσωματωθεί στον κλάδο της αεροναυπηγικής, χρησιμοποιούνται σήμερα από το Εργαστήριο Οδοντικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
10:53 22/02/2024

Θεσσαλονίκη: Ρομπότ με A.I. και στην οδοντιατρική

el.gr
Ρομποτικά συστήματα που πριν από αρκετά χρόνια είχαν ενσωματωθεί στον κλάδο της αεροναυπηγικής χρησιμοποιούνται σήμερα από το Εργαστήριο Οδοντικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Ρομπότ με A.I. και στην οδοντιατρική εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
09:09 22/02/2024

Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν επίθεση στη Ρομπότινε, σε ζώνη της Ζαπορίζια

Newsique.gr
Το κανάλι DeepState στο Telegram μετέδωσε το βράδυ της Κυριακής ότι η Ρωσία κατάφερε να διαπεράσει την ουκρανική άμυνα στο Βερμπόβε. Ο ουκρανικός στρατός αναφέρθηκε σε «σφοδρά πυρά» εκ μέρους των ρωσικών δυνάμεων κοντά στην Ρομπότινε, μια κοινότητα στην περιφέρεια της Ζαπορίζια, στη νότια Ουκρανία, την οποία ανακατέλαβαν οι Ουκρανοί στην αντεπίθεσή τους, το περασμένο […] Το άρθρο Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν επίθεση στη Ρομπότινε, σε ζώνη της Ζαπορίζια εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
23:58 19/02/2024

Τεχνητή νοημοσύνη: Ρομπότ φτιάχνει καφέ και φέρνει επανάσταση στη ρομποτική

lykavitos.gr
Ένα βίντεο δημοσίευσε μια εταιρεία ρομποτικής που δείχνει ένα ανθρωποειδές ρομπότ να φτιάχνει ένα φλιτζάνι καφέ, έχοντας πρώτα δει ανθρώπους να το κάνουν.
05:17 25/01/2024

Ρομπότ επιτέθηκε σε εργαζόμενο της Tesla!

autogreeknews.gr
Σε ένα σενάριο βγαλμένο από ταινία δυστοπικού μέλλοντος για την ανθρωπότητα, ένα ρομπότ σε γραμμή παραγωγής της Tesla επιτέθηκε σε εργαζόμενο που το συντηρούσε! Κι όπως αναφέρουν οι συνάδελφοί του, δεν είναι το πρώτο περιστατικό. Ο οιωνός της «Εξέγερσης των Μηχανών» έγινε πραγματικότητα στο Gigafactory του Τέξας, κατά τη διάρκεια συντήρησης ρομπότ συναρμολόγησης. Ο άτυχος […] The post Ρομπότ επιτέθηκε σε εργαζόμενο της Tesla! appeared first on AutoGreekNews.
10:53 28/12/2023

Ουκρανία: Ερευνα για εγκλήματα πολέμου ξεκινά η εισαγγελία

myvolos.net
Newsroom 27.12.2023 • 17:56 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Προκαταρκτική έρευνα για εγκλήματα πολέμου ξεκίνησαν οι δικαστικές αρχές της Ουκρανίας μετά τις πληροφορίες ότι οι ρωσικές δυνάμεις εκτέλεσαν τρεις Ουκρανούς αιχμαλώτους πολέμου, ανακοίνωσε το γραφείο του γενικού εισαγγελέα. Σύμφωνα με το Κίεβο το συμβάν σημειώθηκε αυτόν τον μήνα κοντά στο χωριό Ρομπότινε, στην περιφέρεια της Ζαπορίζια. Πλάνα […]
18:46 27/12/2023

Ο Σάκης έτοιμος για… EURO 2024!

sportime.gr
Ντούα Λίπα, Καρυάτιδες, Σκούπες Ρομπότ και EURO 2024 περνούν από το κόσκινο του κυρίου Σάκη στο νέο Sakis Show (video) Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
08:46 25/12/2023

Νότια Κορέα: Ρομπότ σκότωσε εργάτη εργοστασίου – Τον συνέθλιψε στον μεταφορικό ιμάντα

el.gr
Ένας άνδρας φέρεται να καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου από ένα ρομπότ στη Νότια Κορέα, αφού το ρομπότ όπως αναφέρετε δεν κατάφερε να τον ξεχωρίσει από ένα κουτί με λαχανικά. Το άρθρο Νότια Κορέα: Ρομπότ σκότωσε εργάτη εργοστασίου – Τον συνέθλιψε στον μεταφορικό ιμάντα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
19:09 08/11/2023

Νότια Κορέα: Ρομπότ συνέθλιψε υπάλληλο σε εργοστάσιο επειδή τον μπέρδεψε με κούτα

neolaia.gr
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο άνδρας, ένας υπάλληλος εταιρείας ρομποτικής περίπου 40 ετών, επιθεωρούσε το ρομπότ.
16:46 08/11/2023

Ρομπότ κρατούν συντροφιά σε ηλικιωμένους και τους δίνουν τα φάρμακά τους

iatropedia.gr
Τα ρομπότ συντροφιάς συμβάλλουν στην κοινωνικοποίηση των ηλικιωμένων και καταπολεμούν την κατάθλιψη. The post Ρομπότ κρατούν συντροφιά σε ηλικιωμένους και τους δίνουν τα φάρμακά τους appeared first on Iatropedia.
13:09 29/10/2023

Ουκρανία: Η ανακατάληψη του Ρομπότινε «ανοίγει τον δρόμο» στην αντεπίθεση ως την Κριμαία

onalert.gr
Η ανακατάληψη του οικισμού Ρομπότινε ανοίγει τον δρόμο στην ουκρανική αντεπίθεση προς την κατεχόμενη νότια Ουκρανία και την Κριμαία. The post Ουκρανία: Η ανακατάληψη του Ρομπότινε «ανοίγει τον δρόμο» στην αντεπίθεση ως την Κριμαία appeared first on OnAlert.
22:28 30/08/2023

Ανοίγει ο δρόμος στην ουκρανική αντεπίθεση έως την Κριμαία σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών

news.gr
«Η γκρίζα ζώνη Ρομπότινε-Βερμπόβε θα γίνει μαζικός τάφος για τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας» δήλωσε Ρώσος αξιωματούχος
21:37 30/08/2023

Η Ουκρανία ανακοινώνει ότι οι δυνάμεις της προελαύνουν στο νότιο μέτωπο κοντά στο Ρομπότινε

sofokleousin.gr
Η Ουκρανία ανακοινώνει ότι οι δυνάμεις της προελαύνουν στο νότιο μέτωπο κοντά στο Ρομπότινεnvlaxos Tue, 29/08/2023 - 13:09
13:28 29/08/2023

Ουκρανία: Ο στρατός απελευθέρωσε το Ρομπότινε – Τι είπε ο Ζελένσκι για την διεξαγωγή εκλογών [pics]

onalert.gr
Η Ουκρανία ανακοίνωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις της απελευθέρωσαν τον οικισμό Ρομπότινε στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας. The post Ουκρανία: Ο στρατός απελευθέρωσε το Ρομπότινε – Τι είπε ο Ζελένσκι για την διεξαγωγή εκλογών [pics] appeared first on OnAlert.
11:28 28/08/2023

Ουκρανία: Η ουκρανική σημαία υψώθηκε στο απελευθερωμένο χωριό Ρομπότινε της περιφέρειας Ζαπορίζια

onalert.gr
Στρατιώτες ύψωσαν την ουκρανική σημαία στο χωριό Ρομπότινε της περιφέρειας Ζαπορίζια (νότια), καθώς η Ουκρανία συνεχίζει την αντεπίθεση. The post Ουκρανία: Η ουκρανική σημαία υψώθηκε στο απελευθερωμένο χωριό Ρομπότινε της περιφέρειας Ζαπορίζια appeared first on OnAlert.
22:28 23/08/2023

Κίνα: Ρομπότ που... δύσκολα ξεχωρίζουν από άνθρωπο στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Πεκίνου

lykavitos.gr
Μια επίδειξη από «ζωντανά» ανθρωοειδή ρομπότ με αναβαθμισμένες λειτουργίες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ρομπότ 2023, που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Κίνας, το Πεκίνο ω τις 22 Αυγούστου.
12:17 19/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load