#Σακίρα

H Σακίρα είπε ότι η ταινία Barbie τους «ευνούχισε» τους γιους της

monopoli.gr
Σε συνέντευξη που έδωσε στο Allure, η τραγουδίστρια που ήδη έχει προβληματικές απόψεις περί γυναικείας αλληλεγγύης, δήλωσε ότι τα παιδιά της μίσησαν την ταινία. Και η ίδια συμφωνεί.
16:53 03/04/2024

«Οι γιοι μου την μίσησαν»: Η Σακίρα υποστηρίζει ότι η ταινία Barbie είναι «ευνουχιστική»

in.gr
Η Κολομβιανή ποπ σταρ - και μητέρα δύο αγοριών - αποδοκίμασε το παγκόσμιο blockbuster, λέγοντας ότι το μήνυμα της ταινίας στερεί από τους άνδρες την ευκαιρία να «προστατεύουν και να παρέχουν».
22:00 02/04/2024

Άραβας σπίκερ τραγουδούσε μετά την πρόκριση της Νοτίου Αφρικής!

onsports.gr
Το «waka-waka» της Σακίρα θυμήθηκε ένας Άραβας σπίκερ που μετέδιδε…
17:17 05/02/2024

Σακίρα: Έγινε άγαλμα ύψους 6,5 μέτρων στην γενέτειρά της

thebest.gr
Η πόλη Μπαρρανκίγια της Κολομβίας τίμησε τη Σακίρα. Με μία ανάρτησή της στο Instagram η σταρ αποκάλυψε ότι τοποθετήθηκε στη γενέτειρά της, ένα χάλκινο άγαλμα δια χειρός Yino Márques.
03:00 29/12/2023

Σακίρα: Έγινε άγαλμα 6 μέτρων στην πατρίδα της, Κολομβία

empisteutiko.gr
Οι φωτογραφίες με τους γονείς της και τον δήμαρχο, μπροστά από το άγαλμά της Η γενέτειρα της Σακίρα, Μπαρρανκίγια, την τίμησε με ένα άγαλμα ύψους 6 μέτρων. Ο καλλιτέχνης Yino Márques το δημιούργησε έτσι ώστε να παραπέμπει στην πιο δημοφιλή χορευτική κίνησή της, μέσα από το βίντεο κλιπ του «Hips Don’t Lie», του 2005. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες με τους γονείς […] The post Σακίρα: Έγινε άγαλμα 6 μέτρων στην πατρίδα της, Κολομβία appeared first on Empisteutiko.gr.
17:58 27/12/2023

Λονδίνο: Βασανιστικός θάνατος για 35χρονη – Της συμπεριφέρονταν σαν «σκλάβα» και την τάιζαν μόνο με κέτσαπ

in.gr
Η 35χρονη Σακίρα Σπένσερ υπέφερε από φρικτά βασανιστήρια στα χέρια τριών ατόμων που θεωρούσε φίλους της και στο τέλος της ζωής ήταν αποστεωμένη είχε μείνει ουσιαστικά μόνο «σάρκα με κόκκαλα»
00:00 12/12/2023

Όλα στη φόρα από τη Σακίρα: Αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ σε στιλ ριάλιτι μιας σούπερ σταρ της latin

Παραπολιτικά
Η Σακίρα διατεθειμένη να μιλήσει στο ντικιμαντέρ για τους έρωτές της, την προδοσία, την προστασία των παιδιών της, αλλά και τη φορολογική της περιπέτεια
08:00 07/12/2023

Γλίτωσε τη φυλακή η Σακίρα – Το πρόστιμο που θα πληρώσει

in.gr
Η Σακίρα κατέληξε σε συμφωνία με τις αρχές και αποφεύγει τη φυλάκιση με ένα υψηλό πρόστιμο για φοροδιαφυγή.
13:00 20/11/2023

Latin Grammy Awards 2023: Οι εντυπωσιακές παρουσίες στο κόκκινο χαλί στη Σεβίλλη

okmag.gr
Η Σακίρα πόζαρε στο κόκκινο χαλί ενώ έφτασε στα βραβεία Latin Grammy 2023 την Πέμπτη (16 Νοεμβρίου) στη Σεβίλλη της Ισπανίας. Η Σεβίλλη φιλοξένησε τα 24α Latin Grammy Awards, τα οποία αναγνωρίζουν την καλλιτεχνική και τεχνική υπεροχή στην ιβηροαμερικανική μουσική. Είναι η πρώτη φορά από το 2000 που τα Latin Grammy Awards πραγματοποιήθηκαν εκτός των […] The post Latin Grammy Awards 2023: Οι εντυπωσιακές παρουσίες στο κόκκινο χαλί στη Σεβίλλη appeared first on OK! Magazine.
10:58 17/11/2023

Fame Story: Ο Φειδίας ο πρώτος σπουδαστής της Ακαδημίας που ηχογράφησε το πρώτο του τραγούδι

okmag.gr
Ο Φειδίας ήταν ο νικητής στην ψηφοφορία των σπουδαστών για τη καλύτερη εμφάνιση το προηγούμενο live του Fame Story  και το έπαθλο που κέρδισε ήταν ιδιαίτερο. Λίγο μετά το τέλος της εμφάνισής του στο αποψινό live όπου και τραγούδησε το Whenever, Wherever της Σακίρα, ο Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε πιο ήταν το έπαθλο που κέρδισε. Το […] The post Fame Story: Ο Φειδίας ο πρώτος σπουδαστής της Ακαδημίας που ηχογράφησε το πρώτο του τραγούδι appeared first on OK! Magazine.
01:58 04/11/2023

Viral η επική τούμπα του Πικέ μπροστά στις κάμερες – «Κάρμα» λένε οι φανς της Σακίρα

sportime.gr
Γκρεμοτσακίστηκε ο Ζεράρ Πικέ σε προσπάθειά του να δώσει αυτόγραφο με τους φίλους της Σακίρα να τον κοροιδεύουν. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
03:46 27/10/2023

Ξέσπασε η Σακίρα για τον χωρισμό με τον Πικέ: «Αφήστε με ήσυχη όλοι» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Η Σακίρα μίλησε για το πώς ένιωθε μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ. Η Σακίρα εξέπληξε τους παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στα «Billboard Latin Music Awards 2023». Ξέσπασε η Σακίρα για τον χωρισμό με τον Πικέ: «Αφήστε με ήσυχη όλοι» Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η ομάδα της προσπάθησε να την πείσει να […] Το άρθρο Ξέσπασε η Σακίρα για τον χωρισμό με τον Πικέ: «Αφήστε με ήσυχη όλοι» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:00 09/10/2023

Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το σόου αλά Σακίρα: "Τα μαχαίρια ήταν ψεύτικα" (Βίντεο)

Παραπολιτικά
«Προσπαθώ να μιμηθώ μια από τις αγαπημένες μου ερμηνεύτριες τη Σακίρα», εξήγησε η τραγουδίστρια
11:00 29/09/2023

MTV VMA’s 2023: Oι σέξι εμφανίσεις της Σακίρα στα κορυφαία μουσικά βραβεία

okmag.gr
Tην Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου απονεμήθηκαν τα φετινά μουσικά βραβεία MTV στο Prudential Center στοΝιούαρκ της Νέας Υόρκης. Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν και η Σακίρα, η οποίατραγούδησε και χόρεψε στη σκηνή των αμερικανικών βραβείων. «Η λάτιν μουσική δεν θα αποτελούσε παγκόσμια δύναμη χωρίς τη Σακίρα» τόνισε ο ράπερ Wyclef Jean παρουσιάζοντας το βραβείο […] The post MTV VMA’s 2023: Oι σέξι εμφανίσεις της Σακίρα στα κορυφαία μουσικά βραβεία appeared first on OK! Magazine.
08:58 24/09/2023

«Κολλημένη» με τον Πικέ η Σακίρα – «Πίστεψα ότι θα μας χωρίσει ο …θάνατος» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Η Σακίρα πίστευε ότι ο πρώην σύντροφός της, Ζεράρ Πικέ ήταν το άλλο της μισό, πριν από τη φημολογούμενη απιστία του. Η τραγουδίστρια του «Hips Don’t Lie», η οποία ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή τον Ιούνιο του 2022 μίλησε με ειλικρίνεια για το τέλος της 11χρονης σχέσης τους κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης […] Το άρθρο «Κολλημένη» με τον Πικέ η Σακίρα – «Πίστεψα ότι θα μας χωρίσει ο …θάνατος» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 23/09/2023

Σακίρα για Πικέ: «Είχα πιστέψει στο... μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος»

onsports.gr
Η Σακίρα πίστευε στο «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος…
06:17 23/09/2023

MTV VMAs 2023: Μεγάλη πρωταγωνίστρια η Τέιλορ Σουίφτ – Τιμήθηκε με το κορυφαίο βραβείο η Σακίρα

in.gr
Η 33χρονη ποπ σταρ έφυγε με επτά βραβεία, Μεταξύ άλλων, πήρε το κορυφαίο βίντεο της χρονιάς για το κομμάτι της «Anti-Hero», το καλλιτέχνης της χρονιάς και το τραγούδι της χρονιάς.
17:00 13/09/2023

Η Taylor Swift «φούντωσε» βλέποντας το twerking των Cardi B και Megan Thee Stallion – «Είναι καυτή» είπε για την Σακίρα με τα… μαχαίρια της

Newsbeast.gr
Η Cardi B και η Megan Thee Stallion ξεσήκωσαν το κοινό στα MTV Video Music Awards με τον σέξι χορό τους και παράλληλα «φούντωσαν» την Taylor Swift στην οποία άρεσε πολύ το θέαμα που έβλεπε. Οι δύο ράπερ παρουσίασαν για πρώτη φορά ζωντανά το νέο τους single με τίτλο «Bongos» (το οποίο σε κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα κυκλοφορίας έχει δεκάδες εκατομμύρια θεάσεις στο youtube και ακροάσεις στις streaming πλατφόρμες), ένα ρυθμικό, χορευτικό κομμάτι που προκάλεσε… ντελίριο στους φανς, αλλά και στους άλλους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο Prudential Center του Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Τόσο η Cardi B όσο και η Megan Thee Stallion που εντυπωσίασαν με τις σέξι εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί έκαν
06:00 13/09/2023

Σακίρα: Δείχνει πόσο ευλύγιστη είναι - «Μαντέψτε από ποιο τραγούδι είναι αυτή η πόζα;»

NewsBomb
Η Σακίρα μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα στα οποία δείχνει την ευλυγισία της Περισσότερα...
15:00 11/09/2023

Σακίρα – Χάμιλτον: «Κάτι περισσότερο από φίλοι»

zappit.gr
Μπορεί οι δύο τους να μην έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι, ωστόσο οι πολλές κοινές […] The post Σακίρα – Χάμιλτον: «Κάτι περισσότερο από φίλοι» appeared first on Zappit.
16:00 14/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load