#Σέρρες

Super League νέα (24/4): Αυτόν θέλει ο Αστέρας Τρίπολης – Ξεκάθαρος ο ΠΑΣ Γιάννινα για τους καλύτερους παίκτες του και ο επόμενος φευγάτος του Πανσερραϊκού

sportime.gr
Ποιον παίκτη έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Αστέρας Τρίπολης και ποιος σκέφτεται τον εαυτό του μακριά από τις Σέρρες. Τι ισχύει με αυτούς που ξεχωρίζουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Όλα τα νέα της ημέρας (24/4) στη Stoiximan Super League. Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.
20:47 24/04/2024

Φυλακές Νιγρίτας: Αποφυλακίζονται σωφρονιστικοί υπάλληλοι που καταδικάστηκαν για διάθεση κινητών σε φυλακές

empisteutiko.gr
Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής της ποινής τους μέχρι να δικαστούν σε δεύτερο βαθμό Βγαίνουν από τη φυλακή δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι που καταδικάστηκαν τον περασμένο Οκτώβριο για διάθεση κινητών τηλεφώνων έναντι αμοιβής σε κρατούμενους των φυλακών Νιγρίτας, στις Σέρρες. Η αίτηση αναστολής της ποινής τους μέχρι να δικαστούν σε δεύτερο βαθμό έγινε δεκτή από το […] The post Φυλακές Νιγρίτας: Αποφυλακίζονται σωφρονιστικοί υπάλληλοι που καταδικάστηκαν για διάθεση κινητών σε φυλακές appeared first on Empisteutiko.gr.
16:59 23/04/2024

Μετωπική σύγκρουση οχημάτων σε επαρχιακή οδό στις Σέρρες, ένας νεκρός

euro2day.gr
Το τροχαίο έλαβε χώρα σήμερα, Τρίτη, το πρωί όταν όχημα που οδηγούσε 66χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 85χρονος. Σε εξέλιξη έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.
13:11 23/04/2024

Τροχαίο δυστύχημα στις Σέρρες – Ένας νεκρός σε μετωπική ΙΧ

empisteutiko.gr
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί έξω από την Μαυροθάλασσα του Δήμου Βισαλτίας. Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (23/4) στις Σέρρες. Ένας άνδρας σκοτώθηκε και άλλος ένας μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί έξω από την Μαυροθάλασσα του Δήμου Βισαλτίας στον επαρχιακό δρόμο προς τη Νιγρίτα στις Σέρρες όταν δύο ΙΧ […] The post Τροχαίο δυστύχημα στις Σέρρες – Ένας νεκρός σε μετωπική ΙΧ appeared first on Empisteutiko.gr.
11:58 23/04/2024

Θανατηφόρο τροχαίο στις Σέρρες με ένα νεκρό και έναν τραυματία από μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων

Newsit
Το τροχαίο στις Σέρρες προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατο του ενός οδηγού. Ο δεύτερος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο της πόλης… Το πρωινό θανατηφόρο τροχαίο στις Σέρρες, μεγάλωσε τον αριθμό στη «μαύρη λίστα» των θυμάτων της ασφάλτου. Ένας άντρας σκοτώθηκε και άλλος ένας μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο. Τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν συγκρούστηκαν μετωπικά κάτω από συνθήκες που ... Περισσότερα To άρθρο Θανατηφόρο τροχαίο στις Σέρρες με ένα νεκρό και έναν τραυματία από μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:02 23/04/2024

Διασφάλισε την παραμονή ο Πανσερραϊκός: Νίκησε τον ήδη υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα

blueskytv.gr
Ο Πανσερραϊκός έδωσε συνέχεια στην εφετινή καλή πορεία του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς επικράτησε με 2-1 στις Σέρρες του ήδη υποβιβασμένου ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή τους ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ταυτόχρονα διασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του. Σε ένα παιχνίδι ελεύθερο η […] Διασφάλισε την παραμονή ο Πανσερραϊκός: Νίκησε τον ήδη υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα on BLUE SKY.
19:46 22/04/2024

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει ένα σκασμό λεφτά τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Newside.gr
Έλληνας υδραυλικός του Σεν Μόριτζ: Πρόκειται για έναν Σερραίο, ο οποίος δουλεύει στο Σεν Μόριτζ. Το όνομά του είναι Ανανίας Φεστέρης. Ο Ανανίας είναι ένας από τους πιο ικανούς υδραυλικούς στο κορυφαίο χειμερινό θέρετρο της Ευρώπης. Μάλιστα, το μεροκάματο που βγάζει ο ίδιος «αγγίζει» τις 3.000 ευρώ. Έλληνας υδραυλικός του Σεν Μόριτζ – Χρήσιμες πληροφορίες: [...] Το άρθρο Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει ένα σκασμό λεφτά τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
13:02 22/04/2024

Διασφάλισε την παραμονή ο Πανσερραϊκός – 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

eleftherostypos.gr
Ο Πανσερραϊκός έδωσε συνέχεια στην εφετινή καλή πορεία του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς επικράτησε με 2-1 στις Σέρρες του υποβιβασμένου από χθες ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή τους ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ταυτόχρονα διασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του. Σε ένα παιχνίδι ελεύθερο […] Το άρθρο Διασφάλισε την παραμονή ο Πανσερραϊκός – 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:00 21/04/2024

Παραμονή με τρόπο Πανσερραϊκό (vids)

thessports.gr
Ο Πανσερραϊκός έδωσε συνέχεια στην εφετινή καλή πορεία του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς επικράτησε με 2-1 στις Σέρρες του υποβιβασμένου από χθες ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ και δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή τους ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ταυτόχρονα διασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του. Σε ένα παιχνίδι ελεύθερο […]
17:53 21/04/2024

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

lykavitos.gr
Το τελευταίο χαρτί του για να μείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία παίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα που, για την 5η αγωνιστική των Play Out της Super League, κοντράρεται στις Σέρρες με τον τοπικό Πανσερραϊκό.
15:17 20/04/2024

Σέρρες: Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης – Απέσπασαν 305.789 ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς, 9 συλλήψεις

eleftherostypos.gr
Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης που έγιναν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας το πρώτο τρίμηνο του 2022. Μετά από σχετική έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών συνελήφθησαν οκτώ άντρες και μία γυναίκα, που μαζί με άγνωστους συνεργούς τους είχαν συστήσει/ενταχθεί σε εγκληματική οργάνωση, με στόχο τη συστηματική εξαπάτηση ανυποψίαστων πολιτών και την απόσπαση χρημάτων από τους τραπεζικούς […] Το άρθρο Σέρρες: Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης – Απέσπασαν 305.789 ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς, 9 συλλήψεις εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 20/04/2024

Σέρρες: “Άνοιξε” κατάστημα αλλά έφυγε με άδεια χέρια – Άρπαξε κέρματα από άλλο κατάστημα αλλά συνελήφθη

empisteutiko.gr
Στη σύλληψη ενός 25χρονου προχώρησαν χθες τα ξημερώματα στις Σέρρες, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών. Όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα είχε διαρρήξει κατάστημα, απ’ όπου ωστόσο δεν αφαίρεσε κάτι. Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, προέκυψε ότι προηγουμένως είχε διαρρήξει ακόμη ένα κατάστημα […] The post Σέρρες: “Άνοιξε” κατάστημα αλλά έφυγε με άδεια χέρια – Άρπαξε κέρματα από άλλο κατάστημα αλλά συνελήφθη appeared first on Empisteutiko.gr.
16:58 19/04/2024

Τραγωδία στις Σέρρες: Σήμερα η κηδεία του 24χρονου Στέργιος Ζέττας

empisteutiko.gr
Θρήνος στις Σέρρες για τον 24χρονο Στέργιο Ζέττα που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα χθες μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων στις Σέρρες Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 και ώρα 17.00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικήτα Σερρών. Η σορός θα μεταφερθεί στο σπίτι του, Μεραρχίας 96, το πρωί […] The post Τραγωδία στις Σέρρες: Σήμερα η κηδεία του 24χρονου Στέργιος Ζέττας appeared first on Empisteutiko.gr.
10:58 18/04/2024

Σέρρες: Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας σε τροχαίο με μοτοσικλέτα

matrix24.gr
Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις Σέρρες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος, υπό συνθήκες που ερευνώνται, ξέφυγε από την πορεία της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο [...]
14:46 17/04/2024

Σέρρες: Επιχείρηση εξουδετέρωσης βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

empisteutiko.gr
Επιχείρηση εξουδετέρωσης βόμβας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στις Σέρρες. Κάτοικος της Οινούσσας βρήκε σε ρέμα στο δρόμο προς το Χιονοχώρι μια βόμβα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και το μεσημέρι πυροτεχνουργοί θα προχωρήσουν σε επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας με ελεγχόμενη έκρηξη, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Πηγή: thestival.gr The post Σέρρες: Επιχείρηση εξουδετέρωσης βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου appeared first on Empisteutiko.gr.
13:58 17/04/2024

Νέο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 24χρονο στις Σέρρες

euro2day.gr
Μοτοσικλέτα ανατράπηκε για άγνωστο ακόμη λόγο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του συνεπιβάτη του δικύκλου και τον τραυματισμό του οδηγού.
12:09 17/04/2024

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρός 24χρονος συνεπιβάτης μοτοσικλέτας που ανετράπη- Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός

empisteutiko.gr
Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, αυτή τη φορά στην πόλη των Σερρών. Στις 12:17 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος στην οποία επέβαινε συνομήλικός του, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, στην οδό Εξοχών, στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων. Τα δύο νεαρά αγόρια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 24χρονου συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και η κατάσταση […] The post Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρός 24χρονος συνεπιβάτης μοτοσικλέτας που ανετράπη- Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός appeared first on Empisteutiko.gr.
10:58 17/04/2024

Σέρρες: Διεύθυνση σχολείου επιβεβαιώνει τον ξυλοδαρμό 15χρονης μαθήτριας, ανέβηκε το βίντεο στο Instagram

empisteutiko.gr
Ακόμα ένα επεισόδιο έξω από σχολείο, αυτή τη φορά στις Σέρρες, με μια 15χρονη μαθήτρια να δέχεται επίθεση και να τραυματίζεται. Ο ξυλοδαρμός της καταγράφηκε σε βίντεο που ανέβηκε στο Instagram και πολύ γρήγορα άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το ανήλικο θύμα περικυκλώθηκε από δύο συμμαθήτριές της. Η μία άρχισε να την χτυπάει […] The post Σέρρες: Διεύθυνση σχολείου επιβεβαιώνει τον ξυλοδαρμό 15χρονης μαθήτριας, ανέβηκε το βίντεο στο Instagram appeared first on Empisteutiko.gr.
11:58 15/04/2024

«Χορταστική» και βολική ισοπαλία για Πανσερραϊκό και ΟΦΗ στις Σέρρες

blueskytv.gr
Από έναν πολύτιμο βαθμό που ουσιαστικά τους εξασφαλίζει την παραμονή τους στη Super League, πήραν Πανσερραϊκός και ΟΦΗ, καθώς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Out οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Δύο φορές προηγήθηκε το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία, με τους Κόστα Άλεξιτς (22’) και Χέφτε Μπετανκόρ […] «Χορταστική» και βολική ισοπαλία για Πανσερραϊκό και ΟΦΗ στις Σέρρες on BLUE SKY.
10:46 14/04/2024

«Όρθιος» ο ΟΦΗ στις Σέρρες... ελέω Μπάκιτς

real.gr
Από έναν πολύτιμο βαθμό που ουσιαστικά τους εξασφαλίζει την παραμονή τους στη Super League, πήραν Πανσερραϊκός και ΟΦΗ, καθώς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Out οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.  ...
20:09 13/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load