#Σίσσυ Φειδά

Σίσσυ Φειδά: «Δυσαρεστήθηκε ο ιδιοκτήτης με την ανακαίνιση, ο σκηνοθέτης βγήκε από τα ρούχα του»

zappit.gr
Η Σίσσυ Φειδά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, όπου μίλησε για το επάγγελμά της, τις […] The post Σίσσυ Φειδά: «Δυσαρεστήθηκε ο ιδιοκτήτης με την ανακαίνιση, ο σκηνοθέτης βγήκε από τα ρούχα του» appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Σίσσυ Φειδά: Έμεινα «στήλη άλατος» από δυσαρεστημένους ιδιοκτήτες με τις ανακαινίσεις

Newsit
Προτάσεις που της έγιναν για την παρουσίαση παιχνιδιού αλλά και για πρωινή εκπομπή αποκάλυψε ότι απέρριψε η Σίσσυ Φειδά.  Η γνωστή διακοσμήτρια είπε πως δεν της λείπει η τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε και κάποια σκηνικά που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν σε εκπομπές που συμμετείχε. «Δεν μου λείπει η τηλεόραση, θα είχε ενδιαφέρον αν υπήρχε ένα project ... Περισσότερα To άρθρο Σίσσυ Φειδά: Έμεινα «στήλη άλατος» από δυσαρεστημένους ιδιοκτήτες με τις ανακαινίσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:01 23/04/2024

Σίσσυ Φειδά: «Η κόρη μου με ρώτησε πώς γίνονται τα παιδιά και προσπάθησα να είμαι περιγραφική»

tlife.gr
Η Σίσσυ Φειδά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα. Η γνωστή To άρθρο Σίσσυ Φειδά: «Η κόρη μου με ρώτησε πώς γίνονται τα παιδιά και προσπάθησα να είμαι περιγραφική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 23/04/2024

Σίσσυ Φειδά: "Δεν μου λείπει η τηλεόραση"

Παραπολιτικά
«Υπήρξαν προτάσεις που απέρριψα, ήταν για παιχνίδι που παίζεται τώρα στην τηλεόραση, για shows και για πρωινή εκπομπή άλλα δεν ήθελα» δήλωσε η Σίσσυ Φειδά - Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε η γνωστή διακοσμήτρια
14:01 23/04/2024

Σίσσυ Φειδά: «Η κόρη μου είπε ότι στο σχολείο έμαθαν για τις διαφορετικές οικογένειες και ξαφνιάστηκα»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε η Σίσσυ Φειδά. Η γνώστη interior To άρθρο Σίσσυ Φειδά: «Η κόρη μου είπε ότι στο σχολείο έμαθαν για τις διαφορετικές οικογένειες και ξαφνιάστηκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 22/01/2024

Σίσσυ Φειδά: Είπαν στο σχολείο της κόρης μου για δύο μπαμπάδες και δύο μαμάδες

Newsit
«Η κόρη μου είπε ότι στο σχολείο έμαθαν για τις διαφορετικές οικογένειες και ξαφνιάστηκα», δήλωσε η Σίσσυ Φειδά. Η γνωστή διακοσμήτρια έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, η Σίσσυ Φειδά αναφέρει πως η ζωή της άλλαξε όταν γεννήθηκε η κόρη ... Περισσότερα To άρθρο Σίσσυ Φειδά: Είπαν στο σχολείο της κόρης μου για δύο μπαμπάδες και δύο μαμάδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 22/01/2024

Σίσσυ Φειδά: «Κυριευμένη από αγάπη» - Η φωτογραφία με τη Διώνη

mothersblog.gr
Η Σίσσυ Φειδά έχει αδυναμία στη μοναχοκόρη της και δεν το κρύβει.Περισσότερα...
16:04 28/05/2023

Σίσσυ Φειδά: Διακοπές σε εξωτικό προορισμό με την κόρη της

mothersblog.gr
H Σίσσυ Φειδά και η Διώνη απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα σε εξωτικό προορισμό.Περισσότερα...
08:34 23/04/2023

Σίσσυ Φειδά: Η Διώνη είπε αντίο στο πρώτο της δοντάκι

NewsBomb
« Μπάι μπάι στο πρώτο μας δοντάκι !!! Yupiii!!!», σχολίασε σε ποστ της η Σίσσυ Φειδά. Περισσότερα...
16:12 15/03/2023

Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της μεγάλωσε και αλλάζει δόντια

mothersblog.gr
« Μπάι μπάι στο πρώτο μας δοντάκι !!! Yupiii!!!», σχολίασε σε ποστ της η Σίσσυ Φειδά. Περισσότερα...
10:06 15/03/2023

Δέσποινα Μοιραράκη: Δες φωτογραφία με σιελογαλαζοθαλασσί μαγιό παρέα με τη Σίσσυ Φειδά από τη Μύκονο

koolnews.gr
Την Δέσποινα Μοιραράκη την ξέρουμε πολλά χρόνια. Την έχουμε δει με βραδινά εντυπωσιακά ρούχα και με ανάλαφρο look, αλλά τώρα ήρθε η σειρά να την δούμε αδυνατισμένη, ανανεωμένη και με… μαγιό. Φέτος δοκίμασε για πρώτη φορά στη ζωή της να γίνει και παρουσιάστρια σε σόου, παρουσιάζοντας στο Star channel το cash or trash και σίγουρα […]
15:58 05/03/2023

Σίσσυ Φειδά: «Λόγω του φύλου μου αντιμετώπισα προσβλητικές και αγενείς συμπεριφορές»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Σίσσυ Φειδά, η οποία μίλησε για την κόρη της, αλλά […] The post Σίσσυ Φειδά: «Λόγω του φύλου μου αντιμετώπισα προσβλητικές και αγενείς συμπεριφορές» appeared first on Zappit.
14:48 25/01/2023

Σίσσυ Φειδά: Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά ερωτική

Newsit
Η Σίσσυ Φειδά μίλησε για την «ερωτική σχέση» που έχει με την κόρη της και παραδέχεται ότι ο γάμος μοιραία έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα, αφού της αφιερώνει πολύ χρόνο. «Δεν είναι εύκολο να είσαι μητέρα, σύζυγος και γυναίκα καριέρας», ανέφερε η Σίσσυ Φειδά. Η ίδια έφερε στον κόσμο την κόρη της σε μεγαλύτερη ηλικία, ... Περισσότερα To άρθρο Σίσσυ Φειδά: Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά ερωτική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:42 25/01/2023

Σίσσυ Φειδά: «Δεν με άγχωσε η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου» – Η μητρότητα και το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού

tlife.gr
Για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία μίλησε η Σίσσυ Φειδά στο «Mega Καλημέρα». «Πάντα ήθελα To άρθρο Σίσσυ Φειδά: «Δεν με άγχωσε η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου» – Η μητρότητα και το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:20 19/12/2022

Σίσσυ Φειδά:Το στολισμένο σαλόνι της είναι βγαλμένο από παραμύθι

queen.gr
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» η Σίσσυ Φειδά αλλά είδαμε και το εντυπωσιακό σαλόνι της που ήταν στολισμένο σε κάθε γωνιά και μείναμε άφωνοι!Περισσότερα...
13:12 19/12/2022

Σίσσυ Φειδά: «Αφού έκανα πράξη την διαφορά ηλικίας, μίλησα για αυτό»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ξανθίππη Βουτσαλά έδωσε η Σίσσυ Φειδά, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την […] The post Σίσσυ Φειδά: «Αφού έκανα πράξη την διαφορά ηλικίας, μίλησα για αυτό» appeared first on Zappit.
10:28 19/12/2022

Σίσσυ Φειδά: Φροντίζω τον εαυτό μου με διακριτικά πράγματα, δεν μου αρέσει η παραμόρφωση

Newsit
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» η γνωστή interior designer Σίσσυ Φειδά. Όπως αποκάλυψε η ίδια, όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει πλαστικός χειρουργός και σχεδιάστρια μόδας.«Φροντίζω τον εαυτό μου με διακριτικά πράγματα, δεν μου αρέσει η παραμόρφωση. Είμαι όπως όλες οι γυναίκες, κάποιες στιγμές έχω ανασφάλειες, άλλες νιώθουμε καλά», δήλωσε. Από μικρή ήθελε ... Περισσότερα To άρθρο Σίσσυ Φειδά: Φροντίζω τον εαυτό μου με διακριτικά πράγματα, δεν μου αρέσει η παραμόρφωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:52 19/12/2022

Σίσσυ Φειδά: Έτσι έδωσε στο κλασικό λεοπάρ παλτό της έναν athleisure «αέρα»

okmag.gr
Μια νέα εμφάνιση έκανε η Σίσσυ Σκορδά. Η interior designer βρέθηκε για shoipping σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα θέλησε να κάνει τις αγορές για να βρει δώρα για αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Πάντα προσεγμένη αυτή τη φορά έκανε μια casual chic εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Φειδά επέλεξε ένα […] The post Σίσσυ Φειδά: Έτσι έδωσε στο κλασικό λεοπάρ παλτό της έναν athleisure «αέρα» appeared first on OK! Magazine.
15:38 17/12/2022

Σίσσυ Φειδά: Η νέα premium σειρά της για το σπίτι

govastileto.gr
  H Σίσσυ Φειδά εμπνέεται από τον ελληνικό πολιτισμό και δημιουργεί την πρώτη της premium συλλογή διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων που...
17:10 24/09/2022

Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της Διώνη, κάνει για πρώτη φορά θαλάσσιο σκι (vid)

mothersblog.gr
Η μικρή Διώνη κατάφερε να σταθεί στα πέδιλά της και η Σίσσυ Φειδά, δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το νέο επίτευγμα της μικρής.Περισσότερα...
08:06 24/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load