#Σόφη Πασχάλη

Τι 30 τι 40 τι Σόφη Πασχάλη: Με πράσινο μαγιό και το καλλίγραμμο σώμα της ξετρελαίνει τους διαδικτυακούς της φίλους

koolnews.gr
Η Σόφη Πασχάλη έκλεψε τις εντυπώσεις με τις πρόσφατες φωτογραφίες της από τη Μύκονο, φορώντας ένα πράσινο πλεκτό μπικίνι. Παρά τα 50 της χρόνια, η Σόφη διαθέτει μια εκπληκτικά γυμνασμένη σιλουέτα, ενώ οι κοιλιακοί της αντιστοιχούν σε μια γυναίκα 25 ετών, και μάλιστα πρωταθλήτρια. “Η Σόφη Πασχάλη στα 50 της καταρρίπτει τα στερεότυπα της ηλικίας […] The post Τι 30 τι 40 τι Σόφη Πασχάλη: Με πράσινο μαγιό και το καλλίγραμμο σώμα της ξετρελαίνει τους διαδικτυακούς της φίλους appeared first on Koolnews.gr.
12:58 06/06/2023

Σόφη Πασχάλη: «Στο σημείο της ελάχιστης αντίστασης βρίσκεται…»

okmag.gr
Όλα είναι σχετικά. Έτσι θα ξεκινήσω το σημερινό άρθρο. Αν και το πώς ξεκινάει το κείμενο με το πώς καταλήγει δεν είναι και τόσο σχετικό. Ή και είναι. Ωστόσο, να σου δώσω μια ιδέα, για το πού καταλήγει, καθώς ενδέχεται και να μην σε ενδιαφέρει: στις δίδυμες φλόγες. Ένα επίπεδο σχέσεων. Αρκετά τα επίπεδα σχέσεων, […] The post Σόφη Πασχάλη: «Στο σημείο της ελάχιστης αντίστασης βρίσκεται…» appeared first on OK! Magazine.
09:30 21/05/2023

Σόφη Πασχάλη: «Εγκαταλείποντας τα πρέπει»

okmag.gr
Η λέξη γαλήνη ακούγεται στις επιθυμίες των ανθρώπων συχνά. Πόσο εύκολη είναι η κατάκτησή της άραγε; Στη ζωή τα πάντα είναι θέμα επιλογής, όσο κι αν ακούγεται ουτοπικό. Το κυριότερο στοιχείο που φέρνει στον άνθρωπο ταραχή είναι οι διαπληκτισμοί. Για να ζουμε διαπληκτισμούς σημαίνει ότι υπάρχουν μέσα μας. Με κάτι που κάνουμε, δεν συμφωνούμε. Οποτε […] The post Σόφη Πασχάλη: «Εγκαταλείποντας τα πρέπει» appeared first on OK! Magazine.
10:00 07/05/2023

Σόφη Πασχάλη: Έκανε Πάσχα στην Κούβα πιο ανανεωμένη από ποτέ

queen.gr
Η Σόφη Πασχάλη πέρασε το φετινό Πάσχα στην Κούβα και δεν σταμάτησε να ποστάρει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Περισσότερα...
18:48 19/04/2023

Σόφη Πασχάλη: Δείτε πώς είναι σήμερα!

NewsBomb
Η Σόφη Πασχάλη πέρασε το φετινό Πάσχα στην Κούβα και δεν σταμάτησε να ποστάρει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο…Περισσότερα...
18:32 19/04/2023

Σόφη Πασχάλη: Όταν εμπειρία και γνώση συνταξιδεύουν μέσα από την αγάπη

okmag.gr
Θα ξεκινήσω με αυτό που έχει πει ο Patanjali ο οποίος έχει γράψει τις sutras (κανόνες) της γιόγκα: Αν δεν κάνουμε εμείς το πρώτο βήμα προς την έμπνευση δεν θα μπορέσουμε να ξυπνήσουμε τις κοιμισμένες μας δυνάμεις. Όταν μάθουμε να εστιάζουμε σε ιδιότητες και ταλέντα, αυτά ζωντανεύουν, με αποτέλεσμα να ενεργοποιούνται δυνάμεις μέσα στο σύμπαν […] The post Σόφη Πασχάλη: Όταν εμπειρία και γνώση συνταξιδεύουν μέσα από την αγάπη appeared first on OK! Magazine.
10:30 26/03/2023

Σόφη Πασχάλη: «Όταν αφήνεις χώρο στο καινούργιο»

okmag.gr
Ο νους προτιμά το σίγουρο από το νέο, καθώς το σίγουρο είναι η συνήθεια, δηλαδή ο δρόμος της ελάχιστης ενέργειας. Ωστόσο, ο νους έχει κβαντικό δυναμικό. Μπορεί να αλλάξει τα πάντα και να εξελιχθεί σε οτιδήποτε θέλει χωρίς να περιορίζεται από το παρελθόν. Όσο πιο γειωμένος ένας άνθρωπος, δηλαδή έχει κατανοήσει ποιος είναι, ποιος είναι […] The post Σόφη Πασχάλη: «Όταν αφήνεις χώρο στο καινούργιο» appeared first on OK! Magazine.
11:04 12/03/2023

Σόφη Πασχάλη: Το σώμα έχει τη δική του νοημοσύνη. Μην την υποτιμάς!

okmag.gr
Τις πρώτες στιγμές που συναντάμε κάποιο άτομο, ζυγίζουμε υποσυνείδητα αν τον εμπιστευόμαστε ή όχι, αξιολογώντας αν εμπιστευόμαστε το σώμα του. Αναζητάμε ανοιχτή γλώσσα σώματος, σταθερή οπτική επαφή, έκφραση, αυθεντικό τόνο φωνής. Υποσυνείδητα πάλι διαβάζουμε τη συναισθηματική του κατάσταση από τον τρόπο που στέκεται και αναπνέει. Αν έχει ένταση, π.χ. στο πρόσωπο του, θα τον εμπιστευτούμε […] The post Σόφη Πασχάλη: Το σώμα έχει τη δική του νοημοσύνη. Μην την υποτιμάς! appeared first on OK! Magazine.
09:00 26/02/2023

5 χρόνια μετά το Survivor, η Σόφη Πασχάλη παραμένει το απόλυτο κορμί- Οι #bodygoals φωτογραφίες της

queen.gr
Η 45χρονη φημίζεται για τις ακομπλεξάριστες δηλώσεις της και οι πόζες της στο Instagram θα σε εμπνεύσουν να γυμναστείς. Περισσότερα...
11:06 24/02/2023

Σόφη Πασχάλη: Η αλήθεια δεν λανθάνει της προσοχής μας!

okmag.gr
Πολλά τα γυμναστήρια σώματος, λιγοστά τα γυμναστήρια ψυχής. Με χαρά σήμερα σας παρουσιάζω εκγύμναση ψυχής! Αφύπνιση θα έλεγα μιας κοιμισμένης δυναμικής. Τι αφυπνίζεται; Η αλήθεια. Τι σημαίνει αλήθεια; Πώς την καταλαβαίνεις; Δεν λανθάνει της προσοχής μας! Ποια είναι αυτή η τεχνική λοιπόν; Η συστημική θεραπεία- αναπαράσταση! Τι είναι συστημική θεραπεία; Το σύνολο στοιχείων που βρίσκονται […] The post Σόφη Πασχάλη: Η αλήθεια δεν λανθάνει της προσοχής μας! appeared first on OK! Magazine Greece.
11:14 04/12/2022

Σόφη Πασχάλη: Αποκαλύπτει για το Survivor και τα προβλήματα υγείας που την ακολουθούν ακόμα και σήμερα

govastileto.gr
Η Σόφη Πασχάλη πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο Survivor μιλά για τις αλλαγές στη ζωή της, το πρόβλημα και τις διαταραχές της υγείας της, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει στην κάμερα την πραγματική της ηλικία. «Σε αυτή την χρονική στιγμή όχι, δεν μου είχε γίνει πρόταση για το Survivor All Star. To Survivor […]
23:06 30/11/2022

Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει την ηλικία της

zappit.gr
Η Σόφη Πασχάλη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο την Πέμπτη στο OPEN. […] The post Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει την ηλικία της appeared first on Zappit.
15:42 30/11/2022

Survivor: «Καίει» το ριάλιτι επιβίωσης η Σόφη Πασχάλη – «Μου έμεινε και το… παντρεύτηκα, δεν μπορώ να φάω» [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Survivor-Πασχάλη: Η Σόφη Πασχάλη, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, πέντε χρόνια μετά, μιλά για τις αλλαγές στη ζωή της, αλλά και το πρόβλημα με την υγεία της. «Σε αυτή την χρονική στιγμή όχι, δεν μου είχε γίνει πρόταση για το Survivor All Star. To Survivor είναι κάτι το οποίο […] Το άρθρο Survivor: «Καίει» το ριάλιτι επιβίωσης η Σόφη Πασχάλη – «Μου έμεινε και το… παντρεύτηκα, δεν μπορώ να φάω» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:16 30/11/2022

Σόφη Πασχάλη: Μετά το Survivor έχω ακόμα παλινδρόμηση στο στομάχι, δεν μπορώ να φάω ορισμένες τροφές

Newsit
Η Σόφη Πασχάλη, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, πέντε χρόνια μετά, μιλά για τις αλλαγές στη ζωή της, αλλά και το πρόβλημα με την υγεία της. «Σε αυτή την χρονική στιγμή όχι, δεν μου είχε γίνει πρόταση για το Survivor All Star. To Survivor είναι κάτι το οποίο το ... Περισσότερα To άρθρο Σόφη Πασχάλη: Μετά το Survivor έχω ακόμα παλινδρόμηση στο στομάχι, δεν μπορώ να φάω ορισμένες τροφές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:32 30/11/2022

Σόφη Πασχάλη: Η ηλικία, οι αισθητικές παρεμβάσεις και το πρόβλημα υγείας μετά το Survivor

tlife.gr
Η Σόφη Πασχάλη πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο Survivor μιλά για τις αλλαγές στη To άρθρο Σόφη Πασχάλη: Η ηλικία, οι αισθητικές παρεμβάσεις και το πρόβλημα υγείας μετά το Survivor δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:00 30/11/2022

Σόφη Πασχάλη: Πώς να μετουσιώνω την αδυναμία, σε δύναμη

okmag.gr
Σήμερα θα μιλήσω για τις άτυπες συμφωνίες που κάνουμε και στη συνέχεια πώς να δημιουργήσουμε τη ζωή μας κάνοντας τις ωφέλιμες. Η πρώτη άτυπη συμφωνία που κάνουμε οι άνθρωποι είναι να αρέσουμε. Συμφωνία – παγίδα! Θέλουμε να αρέσουμε. Αρχικά, σαν παιδί να αρέσω στους γονείς μου, να αρέσω στο σχολείο, στις παρέες, να αρέσω στους […] The post Σόφη Πασχάλη: Πώς να μετουσιώνω την αδυναμία, σε δύναμη appeared first on OK.
10:00 27/11/2022

Σόφη Πασχάλη: «Πόσο εύκολος είναι ο αποχαιρετισμός από το παρελθόν;»

okmag.gr
Σήμερα σας προτείνω μια λύση να εξετάσετε, αν σας κάνει. Όλοι μας κουβαλάμε μια σύνδεση από κάτι που μας έχει συμβεί στη παιδική μας ηλικία και μας έχει στιγματίσει. Κάτι από το οικογενειακό μας σύστημα. Αυτό το συναίσθημα όσο μεγαλώνουμε, μεγαλώνει μαζί μας.   Και ο λόγος γιατί δεν γνωρίζαμε τη ζημιά που έγινε τότε, κάτι […] The post Σόφη Πασχάλη: «Πόσο εύκολος είναι ο αποχαιρετισμός από το παρελθόν;» appeared first on OK.
14:24 20/11/2022

Σόφη Πασχάλη: «Αντίσταση. Τι συμβαίνει με την αντίσταση. Πόσο πίσω πάει;»

okmag.gr
Το σημερινό άρθρο αφορά την οικογένεια, τα παιδιά, το οικογενειακό σύστημα. Πριν ξεκινήσω θα σου δώσω λίγες επιπλέον πληροφορίες για μένα για να κατανοήσεις αρχικά γιατί γράφω το συγκεκριμένο κείμενο, από ποια θέση, αλλά και για να δώσεις τη δική σου ερμηνεία ως προς την αλήθεια μου και το γιατί έγινα energy coach. Μεγάλωσα σε […] The post Σόφη Πασχάλη: «Αντίσταση. Τι συμβαίνει με την αντίσταση. Πόσο πίσω πάει;» appeared first on OK.
10:16 13/11/2022

Σόφη Πασχάλη: Πώς μπορείς να είσαι ευτυχισμένος και συνάμα πετυχημένος;

okmag.gr
Ένα μείζων θέμα στις μέρες μας είναι η «ευτυχία» που βλέπουμε στα social media. Τι εννοώ; Καταπληκτικές φωτογραφίες, ερωτευμένα ζευγάρια, ονειρεμένα τοπία. Εξαιρετικά! Πίσω από τη φωτογραφία ωστόσο βρίσκεται η πραγματικότητα,(δεν θα αναλύσω αυτή). Αν εσύ λοιπόν δεν βρίσκεσαι στο κέντρο σου για να μπορείς να δεις απλά τις εικόνες χωρίς να δημιουργηθούν μέσα σου […] The post Σόφη Πασχάλη: Πώς μπορείς να είσαι ευτυχισμένος και συνάμα πετυχημένος; appeared first on OK.
10:30 06/11/2022

Σόφη Πασχάλη: Πως να ενισχύσεις την εμπιστοσύνη στις σχέσεις σου

okmag.gr
Η εμπιστοσύνη είναι κ αυτή ατομική υπόθεση! Για να σε εμπιστευτούν χρειάζεται να σε έχεις εμπιστευτεί. Αν σου ζήταγα να ζωγραφίσεις την εμπιστοσύνη πως θα την σχεδίαζες; Προσωπικά, στο σήμερα μου θα την σχεδίαζα στιβαρή, ίσως να σχεδίαζα έναν βράχο! Βρες το δικό σου σχέδιο για να δεις τι σημαίνει εμπιστοσύνη για εσένα. Πρώτα ζωγράφισε […] The post Σόφη Πασχάλη: Πως να ενισχύσεις την εμπιστοσύνη στις σχέσεις σου appeared first on OK.
10:06 30/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load