#Σοφία Παυλίδου

Σοφία Παυλίδου: «Είχα γίνει σαν τέρας στην εγκυμοσύνη μου, ήμουν άλλος άνθρωπος»

tlife.gr
Η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά, μιλώντας για τους δίδυμους To άρθρο Σοφία Παυλίδου: «Είχα γίνει σαν τέρας στην εγκυμοσύνη μου, ήμουν άλλος άνθρωπος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 10/03/2024

Famagusta – Παυλίδου: «Ο ρόλος μου ολοκληρώνεται νωρίτερα»

youfly.com
Η Σοφία Παυλίδου, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό MyTv και αποκάλυψε ότι ο ρόλος της Κατερίνας που υποδύεται θα ολοκληρωθεί νωρίτερα. The post Famagusta – Παυλίδου: «Ο ρόλος μου ολοκληρώνεται νωρίτερα» appeared first on Youfly.
00:58 29/02/2024

Μια οικογενειακή ιστορία: Η Σοφία Παυλίδου μας συστήνει στον γιο της Δημήτρη και η ομοιότητα είναι εκπληκτική!

Newside.gr
Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος ήταν παντρεμένοι για πολλά χρόνια, με την οικογενειακή τους ευτυχία να ολοκληρώνεται από τον ερχομό των δίδυμων παιδιών τους, Δημήτρη και Κωνσταντίνο. Τα δύο αγόρια είναι πια 20 ετών και είναι και οι δύο φοιτητές, με την ηθοποιό να έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πόσο πολύ της [...] Το άρθρο Μια οικογενειακή ιστορία: Η Σοφία Παυλίδου μας συστήνει στον γιο της Δημήτρη και η ομοιότητα είναι εκπληκτική! εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
10:00 20/02/2024

Famagusta: Η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου τη μέρα της τραγωδίας της Κύπρου ζωντανεύει απόψε στη σειρά

lamianow.gr
Το πέμπτο επεισόδιο της μεγάλης παραγωγής του MEGA, «Famagusta», φωτίζει τα ιστορικά γεγονότα του ’74, ενώ ξεδιπλώνει τις ιστορίες των ηρώων της σειράς σήμερα, απόψε στις 21:00. Οι αγωνιώδεις ώρες της απόπειρας πραξικοπήματος στην Κύπρο το ’74, αλλά και η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη. Την ίδια ώρα, η έρευνα για τη διαλεύκανση της δολοφονίας της Ελένης στο παρόν, φέρνει ακόμη πιο κοντά τη θετή και τη βιολογική μητέρα του Μάικλ. Ο Μάικλ προσπαθεί να πείσει τη Σιμώνη πως δεν σκότωσε εκείνος την αδερφή της. Η Ιφιγένεια επιστρέφει στο σπίτι με τον Παύλο και τον Αντρίκο, κάτι που προκαλεί την αντίδραση του Αντρέα και της Χριστίνας. Οι υποψίες της Σοφίας για τ
18:37 18/02/2024

Χρηστός Φερεντίνος – Σοφία Παυλίδου: Δημόσια έκκληση στα social media – «Φέρτε μας σε επαφή με τη γυναίκα αυτή»

tlife.gr
Σοφία Παυλίδου και Χρήστος Φερεντίνος κάνουν έκκληση μέσα από τις σελίδες τους στο Instagram. Το πρώην To άρθρο Χρηστός Φερεντίνος – Σοφία Παυλίδου: Δημόσια έκκληση στα social media – «Φέρτε μας σε επαφή με τη γυναίκα αυτή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 09/02/2024

Famagusta Spoiler: Έρχεται κρίση στην σχέση Κατερίνας-Μάικλ

youfly.com
Η Σοφία Παυλίδου μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, αποκάλυψε ένα spoiler για την σχέση της Κατερίνας και του Μάικλ. The post Famagusta Spoiler: Έρχεται κρίση στην σχέση Κατερίνας-Μάικλ appeared first on Youfly.
19:58 05/02/2024

Η Σοφία Παυλίδου κάνει spoiler για τo Famagusta: Έρχεται η κρίση στη σχέση Μάικλ – Κατερίνας

Newsit
Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου. Η γνωστή ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο της Κατερίνας Σεφερτζή, στη συγκλονιστική σειρά του MEGA, «Famagusta». «Όταν πήρα τα σενάρια για το Famagusta έκλαιγα», αποκάλυψε η Σοφία Παυλίδου, η οποία ενσαρκώνει τον ρόλο της Κατερίνας Σεφερτζή, της συνεργάτιδας του Μάικλ (Χρήστος Λούλης), στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του ... Περισσότερα To άρθρο Η Σοφία Παυλίδου κάνει spoiler για τo Famagusta: Έρχεται η κρίση στη σχέση Μάικλ – Κατερίνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 05/02/2024

Η Σοφία Παυλίδου αποκαλύπτει πώς αντέδρασαν οι γιοι της στο περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη

govastileto.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν η Σοφία Παυλίδου, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στο Famagusta, τους γιους της, αλλά και την αντίδρασή τους για το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη. «Όταν πήρα τα σενάρια για το Famagusta, έκλαιγα. Όταν είδα ότι θα είμαι μαζί με τον Χρήστο Λούλη και θα παίρνουμε συνεντεύξεις, […]
15:00 05/02/2024

Σοφία Παυλίδου: «Νομίζω ότι έχουν καλυτερέψει τα πράγματα στον χώρο μας μετά το MeToo – Πλέον βάζω τα όριά μου»

neolaia.gr
Η Σοφία Παυλίδου μιλάει για την εικόνα του καλλιτεχνικού χώρου μετά το #metoo και τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε η ίδια μετά το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη.
12:46 04/02/2024

Σοφία Παυλίδου: Ο ρόλος στο Famagusta και οι σχέσεις με τον Χρήστο Φερεντίνο μετά το διαζύγιο

tlife.gr
Με αφορμή τον ρόλο της στη νέα σειρά του Mega, «Famagusta» που κάνει πρεμιέρα απόψε το To άρθρο Σοφία Παυλίδου: Ο ρόλος στο Famagusta και οι σχέσεις με τον Χρήστο Φερεντίνο μετά το διαζύγιο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 21/01/2024

Σοφία Παυλίδου για Χρήστο Φερεντίνο: «Είχαμε μεγάλο δέσιμο αυτά τα 18 χρόνια που ήμασταν μαζί»

zappit.gr
Τη Σοφία Παυλίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και ο ρεπόρτερ Οδυσσέας Μητσόπουλος. Η γνωστή ηθοποιός, λίγες […] The post Σοφία Παυλίδου για Χρήστο Φερεντίνο: «Είχαμε μεγάλο δέσιμο αυτά τα 18 χρόνια που ήμασταν μαζί» appeared first on Zappit.
14:00 21/01/2024

Χρήστος Φερεντίνος για το διαζύγιό του με την Σοφία Παυλίδου: “Δεν φταίει μόνο ένας σε έναν χωρισμό” | Zappit

sinidisi.gr
Ο Χρήστος Φερεντίνος καλεσμένος στο «Γειά σου» μίλησε για την καλή σχέση με την πρώην σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου και τα λάθη που οδήγησαν στο χωρισμό. «Ήταν βελούδινο διαζύγιο. Αυτό φαίνεται. Κρατήσαμε ωραία σχέση με...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Χρήστος Φερεντίνος για το διαζύγιό του με την Σοφία Παυλίδου: “Δεν φταίει μόνο ένας σε έναν χωρισμό” | Zappit
22:09 13/01/2024

Σοφία Παυλίδου: «Εμμονικοί θαυμαστές μού στέλνουν emails από τότε που χώρισα»

tlife.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Παυλίδου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον To άρθρο Σοφία Παυλίδου: «Εμμονικοί θαυμαστές μού στέλνουν emails από τότε που χώρισα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 09/01/2024

Σοφία Παυλίδου: Η νέα σελίδα στη ζωή της

onsports.gr
Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στο MEGA Καλημέρα για τη νέα…
12:17 08/01/2024

Σοφία Παυλίδου: «Ο γάμος είναι χάσιμο χρόνου και πολλά έξοδα»

thecaller.gr
Η Σοφία Παυλίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή.Η Σοφία Παυλίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή.Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε και για το θεσμό του γάμου. «Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρα ήταν ο ερχομός των γιων μου. Το πιο ερωτικό ταξίδι μας με τον Χρήστο Φερεντίνο ήταν στην Αυστρία. Ο Χρήστος ντυνόταν Άη Βασίλης, άλλα τα παιδιά […]
11:00 08/01/2024

Η Σοφία Παυλίδου πριν γίνει πιο ξανθιά από ποτέ, δοκίμασε (σχεδόν) κάθε πιθανό hair look

queen.gr
Πάντως, όπως έχει πει και η Ελένη Μενεγάκη, το ξανθό την «φωτίζει» και την κάνει να δείχνει πιο μικρή. Περισσότερα...
14:09 06/01/2024

Famagusta: Αυτός είναι ο ρόλος της Κατερίνας που θα συζητηθεί

sportime.gr
Η Σοφία Παυλίδου πρωταγωνιστεί στη σειρά «Famagusta» και αποκαλύπτει πράγματα για τον ρόλο της «Κατερίνας» τον οποίο υποδύεται. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
23:46 30/12/2023

Η Σοφία Παυλίδου έχει το τέλειο διαζύγιο με τον Χρήστο Φερεντίνο και το πιο cozy σπίτι στο κέντρο

queen.gr
«Αν δεν βρίσκουμε παρέα πηγαίνουμε μαζί σινεμά» δήλωσε χθες η Σοφία Παυλίδου για τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των δίδυμων παιδιών τους, Χρήστο Φερεντίνο. Περισσότερα...
07:17 15/09/2023

Παυλίδου: Το απίθανο φυσικό δαχτυλίδι που βρήκε στην παραλία

queen.gr
Η Σοφία Παυλίδου απολαμβάνει και φέτος το καλοκαίρι τις διακοπές της και περνά ξέγνοιαστες στιγμές.Περισσότερα...
13:17 24/08/2023

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη και πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης»

okmag.gr
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι… #yes» και μίλησε μεταξύ άλλων για το #metoo αλλά και τα περιστατικά bullying στον χώρο του θεάτρου. «Ήμουν και μάρτυρας στο περιστατικό με την Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη αλλά οκ… Αυτά είναι πλημμελήματα» είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης και πρόσθεσε: «Ήμουν […] The post Σωτήρης Καλυβάτσης: «Ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη και πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης» appeared first on OK! Magazine.
20:58 13/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load