#Σοφία Χαρμαντά

Σοφία Χαρμαντά: Η Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ. Από τη Φαίη Σκορδά στη σχέση με τον Τζέραρντ Μπάτλερ

koolnews.gr
Η Σοφία Χαρμαντά είναι μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες και κάνει καριέρα και στο εξωτερικό. Το εντυπωσιακό μοντέλο μένει μόνιμα στην Αμερική και ασχολείται με το μόντελινγκ. Αρκετοί την παρομοιάζουν με το supermodel των nineties Cindy Crawford Έχει συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας και είναι γνωστή για την ομορφιά της και το εντυπωσιακό της στυλ. […] The post Σοφία Χαρμαντά: Η Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ. Από τη Φαίη Σκορδά στη σχέση με τον Τζέραρντ Μπάτλερ appeared first on Koolnews.gr.
09:56 21/05/2023

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε στα καλλιστεία αλλά οι fans έβγαλαν εκείνη νικήτρια & αυτός είναι ο λόγος

queen.gr
Ακολούθησαν οι Σοφία Χαρμαντά και Χριστιάνα Μπέτα, κατά τους χρήστες των social media. Περισσότερα...
13:34 21/11/2022

Η Σοφία Χαρμαντά εξηγεί γιατί δεν «λειτούργησε» με τον Gerard Butler

queen.gr
Όσα αποκάλυψε η 26χρονη καλλονή που πολλοί παρομοιάζουν με τη Cindy Crawford. Ποια η σχέση της με τις αισθητικές επεμβάσεις;Περισσότερα...
18:04 19/08/2022

Σοφία Χαρμαντά για Τζέραρντ Μπάτλερ: Ήταν μια σχέση με απόσταση και τις περισσότερες φορές αυτό δεν λειτουργεί

Newsit
“Θεωρώ ότι μια σχέση χτίζεται μέρα με τη μέρα, δηλαδή είναι καλό να είσαι κοντά με τον άνθρωπό σου” δήλωσε η Σοφία Χαρμαντά. Η Σοφία Χαρμαντά έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στην Φανή Πλατσατούρα και μίλησε για το λόγο που χώρισε από τον χολιγουντιανό ηθοποιό, Τζέραρντ Μπάτλερ. Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών γνωστών σε ... Περισσότερα To άρθρο Σοφία Χαρμαντά για Τζέραρντ Μπάτλερ: Ήταν μια σχέση με απόσταση και τις περισσότερες φορές αυτό δεν λειτουργεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:34 19/08/2022

Η Σοφία Χαρμαντά απαντά για το χωρισμό της από τον Τζέραρντ Μπάτλερ

zappit.gr
Για την αιτία που οδηγήθηκαν σε χωριστούς δρόμους με τον χολιγουντιανό ηθοποιό, Τζέραρντ Μπάτλερ, μίλησε η Σοφία Χαρμαντά στο ΟΚ! […] The post Η Σοφία Χαρμαντά απαντά για το χωρισμό της από τον Τζέραρντ Μπάτλερ appeared first on Zappit.
13:38 18/08/2022

Σοφία Χαρμαντά: Με ποια σταρ έτυχε να κάνει γυμναστική στο Λονδίνο

okmag.gr
Η Σοφία Χαρμαντά ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό. Μάλιστα, έχει γνωρίσει πολλούς σταρ. Μια περίοδο, όπως αποκαλύπτει στο ΟΚ!, πήγαινε στο ίδιο γυμναστήριο με την Αντέλ. «Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι γυμναστήριο αλλά με το που μπαίνεις μέσα είναι full set – έχει τα πάντα. Ναι, έτυχε να κάνω γυμναστική και δίπλα μου […] The post Σοφία Χαρμαντά: Με ποια σταρ έτυχε να κάνει γυμναστική στο Λονδίνο appeared first on OK.
16:12 15/08/2022

Σοφία Χαρμαντά: Η «Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ» αποκαλύπτεται

zappit.gr
Η Σοφία Χαρμαντά παραχώρησε συνέντευξη στο ΟΚ! και στην Φανή Πλατσατούρα και μίλησε μεταξύ άλλων για τις αισθητικές επεμβάσεις, το […] The post Σοφία Χαρμαντά: Η «Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ» αποκαλύπτεται appeared first on Zappit.
10:26 14/08/2022

Η Σοφία Χαρμαντά στο ΟΚ!: «Τώρα ζω το δικό μου αμερικανικό όνειρο»

okmag.gr
Συναντιόμαστε πρωί Πέμπτης σε ένα café της Γλυφάδας. Το βράδυ της ίδιας μέρας πετάει για Λονδίνο, όπου έχει προγραμματίσει μια σειρά φωτογραφίσεων. «Από την αρχή της χρονιάς έχω κάνει 45 πτήσεις! Σε μια δεύτερη ζωή θα μπορούσα να γίνω αεροσυνοδός» λέει γελώντας η Σοφία Χαρμαντά και την ίδια στιγμή πίνει μια γουλιά από τον φυσικό […] The post Η Σοφία Χαρμαντά στο ΟΚ!: «Τώρα ζω το δικό μου αμερικανικό όνειρο» appeared first on OK.
10:38 13/08/2022

Σοφία Χαρμαντά: Αποκαλύπτει στο ΟΚ! γιατί την κορόιδευαν στο σχολείο

okmag.gr
Η Σοφία Χαρμαντά μιλάει στο περιοδικό ΟΚ! για την καριέρα της στο μόντελινγκ και όλα όσα γίνονται στα κάστινγκ. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρει για τι την κορόιδευαν οι συμμαθητές της στο σχολείο αλλά και αν θα έκανε πλαστική επέμβαση. Στα κάστινγκ σου έχουν ζητήσει να αλλάξεις κάτι επάνω σου; Δεν έχει τύχει ποτέ να μου […] The post Σοφία Χαρμαντά: Αποκαλύπτει στο ΟΚ! γιατί την κορόιδευαν στο σχολείο appeared first on OK.
21:52 12/08/2022

Σοφία Χαρμαντά: Οι κοινές διακοπές με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο

okmag.gr
Την έχουν χαρακτηρίσει «Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ», στο παρελθόν είχε σχέση με τον Τζέραντ Μπάτλερ, ενώ έχει πάει διακοπές μαζί με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο. Το 26χρονο μοντέλο κάνει αυτό που ονειρεύονται πολλές εγχώριες καλλονές, μια επιτυχημένη καριέρα στο εξωτερικό και μια ζωή δίπλα σε διασημότητες. Για όλα αυτά η Σοφία Χαρμαντά μιλά στο περιοδικό ΟΚ!. […] The post Σοφία Χαρμαντά: Οι κοινές διακοπές με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο appeared first on OK.
07:30 12/08/2022

Νίκος Κοκλώνης: Σε επίσημη βραδιά συνοδευόμενος από την Κατερίνα Καινούργιου – Ποιοι άλλοι celebrities βρέθηκαν εκεί

okmag.gr
Ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου έκαναν μια βραδινή έξοδο. Οι δυο τους φόρεσαν τα καλά τους και παρευρέθηκαν στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια» στον Πειραιά. Εκεί συνάντησαν πολλούς καλούς φίλους τους, ανάμεσα σε αυτούς τον Χάρη Σιανίδη, την Υβόνη Μπόσνιακ, το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αλλά και τον Γιώργο Ντάβλα. Η […] The post Νίκος Κοκλώνης: Σε επίσημη βραδιά συνοδευόμενος από την Κατερίνα Καινούργιου – Ποιοι άλλοι celebrities βρέθηκαν εκεί appeared first on OK.
00:38 08/06/2022

Σοφία Χαρμαντά: Περιγράφει στο okmag το prive πάρτι των Όσκαρ που θέλουν όλοι να πάνε

okmag.gr
Η Σοφία Χαρμαντά βρίσκεται εδώ και τρεις εβδομάδες στο Λος Άντζελες για τις ανάγκες μιας μεγάλης καμπάνιας στην οποία συμμετέχει. Η παραμονή της στην Αμερική συνέπεσε και φέτος -όπως και δύο χρόνια νωρίτερα- με την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Κάπως έτσι βρέθηκε μέσω πολύ καλών της φίλων στο καθιερωμένο πάρτι του Έλτον Τζον που […] The post Σοφία Χαρμαντά: Περιγράφει στο okmag το prive πάρτι των Όσκαρ που θέλουν όλοι να πάνε appeared first on OK.
22:18 01/04/2022

Σοφία Χαρμαντά: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στις Ελβετικές Άλπεις

okmag.gr
Στην Ελβετία και στο χιονισμένο Saint Moritz βρίσκεται το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά. Η Ελληνίδα καλλονή ταξίδεψε στον παραμυθένιο προορισμό με αφορμή τα γενέθλιά τη στις 26 Φεβρουαρίου. Η πρώην του Τζέραλντ Μπάτλερ ανέβασε μάλιστα φωτογραφίες από το ταξίδι της. Με σέξι μαύρο φόρεμα με τιράντες και σαγηνευτικό βλέμμα ποζάρει στην κάμερα. Το χειροποίητο φόρεμα ανήκει […] The post Σοφία Χαρμαντά: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στις Ελβετικές Άλπεις appeared first on OK.
15:04 25/02/2022

Σοφία Χαρμαντά: Η κοινή φωτογραφία με την καλή της φίλη, Χριστιάνα Μπέτα

okmag.gr
Μια κοινή φωτογραφία με την καλή της φίλη, Χριστιάνα Μπέτα δημοσίευσε στο Instagram η Σοφία Χαρμαντά. Το γνωστό μοντέλο που ζει πια μόνιμα στο Λονδίνο κάνει καλή παρέα με τη μεγάλη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει κοινή τους φωτογραφία στα social media. Και οι δυο τους μένουν αυτό […] The post Σοφία Χαρμαντά: Η κοινή φωτογραφία με την καλή της φίλη, Χριστιάνα Μπέτα appeared first on OK.
16:24 31/01/2022

Σοφία Χαρμαντά: Όσα αποκάλυψε για τη σχέση της με τον χολιγουντιανό σταρ, Τζεράρντ Μπάτλερ

tlife.gr
Η Σοφία Χαρμαντά βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση της με To άρθρο Σοφία Χαρμαντά: Όσα αποκάλυψε για τη σχέση της με τον χολιγουντιανό σταρ, Τζεράρντ Μπάτλερ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:24 05/11/2021

Σοφία Χαρμαντά: Το πρώην κορίτσι του Χολιγουντιανού Τζέραρντ Μπάτλερ είναι κόλαση [φωτογραφίες]

eleftherostypos.gr
Ελληνίδα θεά, που διαπρέπει στο εξωτερικό ως μοντέλο, τραβά τα φώτα της δημοσιότητας όχι μόνο για τη δουλειά της αλλά και για την προσωπική της ζωή. Η Σοφία Χαρμαντά και ο Τζέραρντ Μπάτλερ ήταν ζευγάρι για 1,5 χρόνο, αλλά πλέον δεν είναι μαζί, με την καλλονή να απασχολεί ιδιαίτερα. «Έχουμε πολύ... The post Σοφία Χαρμαντά: Το πρώην κορίτσι του Χολιγουντιανού Τζέραρντ Μπάτλερ είναι κόλαση [φωτογραφίες] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:26 05/11/2021

Σόφια Χαρμαντά: Δεν είναι πιά μαζί με τον Τζέραρντ Μπάτλερ

neolaia.gr
Η Σοφία Χαρμαντά δήλωσε στην εκπομπή Happy Day ότι δεν είναι πιά ζευγάρι με τον Τζέραρντ Μπάτλερ.
17:58 03/11/2021

Τζέραρντ Μπάτλερ- Σοφία Χαρμαντά: Τίτλοι τέλους στην σχέση τους

topontiki.gr
Σε φινάλε οδηγήθηκε η σχέση της Σοφίας Χαρμαντά και του διάσημου ηθοποιού του Χόλυγουντ Τζέραρντ Μπάτλερ μετά από 1,5 χρόνο που ήταν μαζί
15:56 03/11/2021

Σοφία Χαρμαντά – Με τον Τζεράρντ Μπάτλερ δεν είμαστε πια μαζί

in.gr
«Κρατάμε επαφές. Ξέρει πώς να φέρεται σε μια γυναίκα», αποκαλύπτει η Σοφία Χαρμαντά που μιλά για τη σχέση της με τον γνωστό Χολυγουντιανό ηθοποιό, Τζεράρντ Μπάτλερ
09:30 03/11/2021

Σοφία Χαρμαντά: Χώρισε με τον Gerard Butler

tlife.gr
Η Σοφία Χαρμαντά και ο Gerard Butler διατηρούσαν σχέση πριν από περίπου 1,5 χρόνο, ωστόσο πλέον To άρθρο Σοφία Χαρμαντά: Χώρισε με τον Gerard Butler δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:44 03/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load