#Σπύρος Πούλης

Κώστας Αποστολάκης: Η εξομολόγηση για την κόρη του – «Αισθάνθηκα ότι την αδίκησα»

tlife.gr
Ο Κώστας Αποστολάκης και ο Σπύρος Πούλης παραχώρησαν μια από κοινού συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και To άρθρο Κώστας Αποστολάκης: Η εξομολόγηση για την κόρη του – «Αισθάνθηκα ότι την αδίκησα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 24/04/2024

Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»

zappit.gr
Ο Κώστας Αποστολάκης και ο Σπύρος Πούλης έδωσαν κοινή συνέντευξη στην «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν […] The post Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά» appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Σπύρος Πούλης – Κώστας Αποστολάκης: Τα τρυφερά λόγια για τις κόρες τους και την πατρότητα

Newsit
«Η πατρότητα και η μητρότητα είναι Μαραθώνιος, το σημαντικό είναι αυτά που ξέρει η κόρη μου ότι έχω κάνει», είπε ο Κώστας Αποστολάκης, ενώ με τη σειρά του ο Σπύρος Πούλης αποκάλυψε πως τα παιδιά του τον «εμπιστεύονται πιο πολύ και από τη μητέρα τους». Οι 2 ηθοποιοί μίλησαν στην κάμερα του Mega με τρυφερά ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Πούλης – Κώστας Αποστολάκης: Τα τρυφερά λόγια για τις κόρες τους και την πατρότητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:01 23/04/2024

Ξεσπά ο Σπύρος Πούλης: «Να κυνηγά μπεκάτσες και αγριογούρουνα, θα τον βάλουν τώρα να γίνει ηθοποιός;

thecaller.gr
Ο Σπύρος Πούλης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και μίλησε για το πως χειρίζεται τα social media. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή του για όσος έχουν πολλούς followers και τελικά ασχολούνται με την υποκριτική. Ο Σπύρος Πούλης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και μίλησε για το πως χειρίζεται τα social media. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή του για όσος έχουν πολλούς followers και τελικά ασχολούνται με την υποκριτική. Έχεις καλή σχέση με τα social; Έχω, αλλά όχι να βγάζω σε αυτά στιγμές από την προσωπική μου ζωή και να […]
23:00 26/02/2024

Σπύρος Πούλης για Γιώργο Λαμπάτο: «Κακώς άφησε τον εαυτό του να φτάσει σε αυτό το σημείο»

zappit.gr
Ο Σπύρος Πούλης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα το μεσημέρι του Σαββάτου στον […] The post Σπύρος Πούλης για Γιώργο Λαμπάτο: «Κακώς άφησε τον εαυτό του να φτάσει σε αυτό το σημείο» appeared first on Zappit.
21:00 10/02/2024

Σπύρος Πούλης: «Αυτό με πειράζει πολύ, καμιά φορά όταν ρωτούν την ηλικία μου λέω 2-3 χρόνια πιο λίγα»

zappit.gr
Ο Σπύρος Πούλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για το πέρασμα των χρόνων και […] The post Σπύρος Πούλης: «Αυτό με πειράζει πολύ, καμιά φορά όταν ρωτούν την ηλικία μου λέω 2-3 χρόνια πιο λίγα» appeared first on Zappit.
09:00 12/11/2023

Στα σύνορα: Αυτοί είναι οι (12) ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Star

happytv.gr
Υρώ Μανέ, Κώστας Κόκλας, Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Βαλέρια Κουρούπη, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου είναι οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του Star "Στα σύνορα". Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Στα σύνορα: Αυτοί είναι οι (12) ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Star
12:37 14/08/2023

Ξεσπά ο Σπύρος Πούλης: «Είναι και άδικο και κουλό και παράλογο και τρελό και ηλίθιο»

zappit.gr
Με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία και πρωταγωνιστεί, ο Σπύρος Πούλης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό […] The post Ξεσπά ο Σπύρος Πούλης: «Είναι και άδικο και κουλό και παράλογο και τρελό και ηλίθιο» appeared first on Zappit.
20:36 11/04/2023

Σπύρος Πούλης: Οι αναμνήσεις από τους Δυο Ξένους και οι σχέσεις σήμερα με την Άβα Γαλανοπούλου

zappit.gr
Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σπύρος Πούλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Ο γνωστός […] The post Σπύρος Πούλης: Οι αναμνήσεις από τους Δυο Ξένους και οι σχέσεις σήμερα με την Άβα Γαλανοπούλου appeared first on Zappit.
11:38 08/04/2023

Σπύρος Πούλης: «Παγώσαμε όλοι, δεν ήταν πολύ καλά και ανέβηκε πάνω στη σκηνή»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Πούλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή την […] The post Σπύρος Πούλης: «Παγώσαμε όλοι, δεν ήταν πολύ καλά και ανέβηκε πάνω στη σκηνή» appeared first on Zappit.
21:02 05/04/2023

Σπύρος Πούλης: «Λέω εδώ θα κάνουμε γύρισμα; Δεν μπορώ, πρέπει να φύγω, πνίγομαι»

zappit.gr
Καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινάτικα βρέθηκε ο ηθοποιός Σπύρος Πούλης και μίλησε για την κλειστοφοβία που έχει περιγράφοντας κάποια περιστατικά. […] The post Σπύρος Πούλης: «Λέω εδώ θα κάνουμε γύρισμα; Δεν μπορώ, πρέπει να φύγω, πνίγομαι» appeared first on Zappit.
20:38 07/03/2023

Σπύρος Πούλης: Κάποια παιδιά είναι εντελώς ουρανοκατέβατα στο θέατρο

Newsit
“Σαν να έπεσαν με το αλεξίπτωτο και τους λένε να παίξουν” εξηγεί ο Σπύρος Πούλης. Ιδιαιτέρως αιχμηρός εμφανίστηκε ο Σπύρος Πούλης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα, όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για το κομμάτι των ανθρώπων που χωρίς να έχουν φοιτήσει σε μια δραματική σχολή έρχονται στον χώρο της υποκριτικής. ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Πούλης: Κάποια παιδιά είναι εντελώς ουρανοκατέβατα στο θέατρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:34 06/03/2023

Ξεσπά ο Σπύρος Πούλης: «Πάνε στη ζούγκλα με τον Ταρζάν και έρχονται να γίνουν ηθοποιοί»

zappit.gr
Με αφορμή την κωμική σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη του MEGA, όπου είναι σύζυγος της Κατερίνας Ζαρίφη, ο Σπύρος Πούλης παραχώρησε μια […] The post Ξεσπά ο Σπύρος Πούλης: «Πάνε στη ζούγκλα με τον Ταρζάν και έρχονται να γίνουν ηθοποιοί» appeared first on Zappit.
20:52 05/03/2023

Σπύρος Πούλης: «Επιδίωξα να είμαι σε αυτήν την κατάσταση»

zappit.gr
Ο Σπύρος Πούλης έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για το μυστικό του δικού […] The post Σπύρος Πούλης: «Επιδίωξα να είμαι σε αυτήν την κατάσταση» appeared first on Zappit.
17:44 01/03/2023

Σπύρος Πούλης: «Ο χώρος του θεάτρου είναι βιτρίνα, γνώριζα τι γίνεται»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Πούλης, με αφορμή τη σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» του MEGA, στο […] The post Σπύρος Πούλης: «Ο χώρος του θεάτρου είναι βιτρίνα, γνώριζα τι γίνεται» appeared first on Zappit.
21:10 23/02/2023

Σπύρος Πούλης: «Η μητέρα μου βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης και με παίρνει από το χωριό να μου τα πει»

tlife.gr
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το βράδυ της Τετάρτης 4/1 ο Σπύρος Πούλης, ο οποίος βρέθηκε στην To άρθρο Σπύρος Πούλης: «Η μητέρα μου βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης και με παίρνει από το χωριό να μου τα πει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:00 05/01/2023

Σπύρος Πούλης: Έτσι τον έσωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης από πνιγμό

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή Fishy βρέθηκε ο Σπύρος Πούλης. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υποδέχθηκε τον γνωστό συνάδελφό του και μαζί ψάρεψαν, έφαγαν […] The post Σπύρος Πούλης: Έτσι τον έσωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης από πνιγμό appeared first on Zappit.
17:08 17/12/2022

«Fishy»: Η Μιμή Ντενίση και ο Σπύρος Πούλης ξεναγούνται σε όμορφα σημεία της χώρας

in.gr
Σε δύο μαγικούς παραθαλάσσιους προορισμούς μάς ταξιδεύει το «Fishy» αυτό το Σαββατοκύριακο!
17:10 15/12/2022

Σπύρος Πούλης: «Με πιάνει φοβία σε κλειστούς χώρους, κόντεψα να κατέβω από το αεροπλάνο»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και την Εβελίνα Νύκτα έδωσε ο Σπύρος Πούλης. Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μάλιστα, και ποια […] The post Σπύρος Πούλης: «Με πιάνει φοβία σε κλειστούς χώρους, κόντεψα να κατέβω από το αεροπλάνο» appeared first on Zappit.
14:16 12/12/2022

Πηνελόπη Πιτσούλη σε Ελένη Μενεγάκη: «Γιατί αδυνάτισες τόσο πολύ;»

zappit.gr
Η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Σπύρος Πούλης από τη σειρά του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» ήταν καλεσμένοι στην Ελένη Μενεγάκη […] The post Πηνελόπη Πιτσούλη σε Ελένη Μενεγάκη: «Γιατί αδυνάτισες τόσο πολύ;» appeared first on Zappit.
15:18 09/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load