#Στάθης Σταυρόπουλος

«Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα και τον κόσμο σήμερα»-Εκδήλωση από το ΕΠΑΜ στην ΕΣΗΕΑ

militaire.gr
Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση οργανώνει το ΕΠΑΜ στις 11:30 την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην ΕΣΗΕΑ. Συζήτηση με θέμα «Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα και τον κόσμο σήμερα». Τα ελληνικά δεδομένα έχουν καταγραφεί και δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τη χώρα μας. Ο έλεγχος της ενημέρωσης είναι καθεστωτικός και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την ΕΕ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Εισαγωγή- Χαιρετισμός: Δημήτρης Καζάκης, πρόεδρος του ΕΠΑΜ Ομιλητές: -Γιώργος Βούλγαρης, δημοσιογράφος «Στο κόκκινο» 105,5 FM «O ρόλος των ΜΜΕ στην Ελλάδα» -Πάρις Καρβουνόπουλος, Δημοσιογράφος, Διαχειριστής του militaire.gr “MME: Καθεστώς λογοκρισίας και αυτο-λογοκρισίας” -Αντώνης Κοκορίκος, Δημοσιογράφος “ Η Δημοκρατία στα
22:00 24/02/2024

«Η σήψη μας»…Ο Στάθης Σταυρόπουλος για το έγκλημα στον Πειραιά…

militaire.gr
Τα όσα έγιναν στον Πειραιά ,στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη...Για πόσο; Πως έχουμε φθάσει στο σημείο, πολλά να μας συγκλονίζουν, να μας θυμώνουν, αλλά πολύ γρήγορα να τα βάζουμε στην άκρη περιμένονας το επόμενο δράμα; Έχουμε δικαιολογίες; Ο Στάθης Σταυρόπουλος μίλησε στον Γιώργο Σαχίνη στο ραδιόφωνο του 9,84 της Κρήτης και είπε όσα πρέπει να ακούσουμε, όσο κι αν δεν μας αρέσουν... Όπως σημειώνει ο Στάθης, η σήψη και παρακμή που από την πολιτική τάξη και τα κρατικά επιτελεία, διαβρώνει πλέον και το σώμα της κοινωνίας, είναι μια υπόθεση προαναγγελθείσα εδώ και 30 χρόνια, από την επικράτηση ενός άκρατου αγοραίου νεοφιλελευθερισμού, όπου σημασία δεν
14:00 06/09/2023

«Ο Μάϊος μας έφθασε μαζί με εκλογές»-Κωνσταντίνος Φράγκος και Διαξιφισμοί

militaire.gr
Φωτογραφία Eurokinissi Κων. Φράγκος Διαξιφισμοί  Ο Μάϊος μας έφθασε μαζί με εκλογές • Εκλογές: Το τι μας περιμένει μας παρουσιάζει τόσο υπέροχα ο καλός μας φίλος υπέροχος σκιτσογράφος και φιλόσοφος κ. Στάθης Σταυρόπουλος (ΣΣ μου έχει σκιτσάρει – διακοσμήσει όλα μου τα βιβλία). • Οι ψευδολογίες ξεπέρασαν κάθε όριο… • Οι Αρχηγοί αφήνιασαν… Ο κ. […] The post «Ο Μάϊος μας έφθασε μαζί με εκλογές»-Κωνσταντίνος Φράγκος και Διαξιφισμοί appeared first on Militaire.gr.
06:16 28/04/2023

Μακραίνει ο κατάλογος των προγραφών Ελλήνων από Ουκρανούς! Βίντεο

militaire.gr
Ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής Βασίλης Χατζηλάμπρου, οι πρώην δήμαρχοι Νέας Φιλαδέλφειας Άρης Βασιλόπουλος και Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός, οι δημοσιογράφοι Άρης Χατζηστεφάνου, Νικόλας Μπαρδούνιας και Πάβελ Ονόικο, ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος, ο επικεφαλής του Πανελλήνιου Κινήματος Ελληνορωσικής Φιλίας Γιάννης Κοτσαηλίδης, ο υποπτέραρχος εν αποστρατεία Παύλος Χρήστου και […] The post Μακραίνει ο κατάλογος των προγραφών Ελλήνων από Ουκρανούς! Βίντεο appeared first on Militaire.gr.
06:16 02/01/2023

«Ένα το δόγμα μας προς Τουρκία: δεν υπάρχουν θερμά επεισόδια, μόνο ολοκληρωτικός πόλεμος»-Στ.Σταυρόπουλος

militaire.gr
Ο Στάθης Σταυρόπουλος ο γνωστός ΣΤΑΘΗΣ αναλύει την γεωπολιτική, οικονομική, πολιτική κατάσταση ίσως καλύτερα κι απ ΄ ότι την σκιτσάρει!  Στη συνέντευξη του στο militaire.gr σχολιάζει και αναλύει την κατάσταση με ρεαλισμό . Για τον πόλεμο: «Μας κυβερνούν λύκοι που οδηγούν τον πλανήτη στην καταστροφή…Κανένας τους δεν θέλει να ηττηθεί και γι ΄ αυτό όλοι […] The post «Ένα το δόγμα μας προς Τουρκία: δεν υπάρχουν θερμά επεισόδια, μόνο ολοκληρωτικός πόλεμος»-Στ.Σταυρόπουλος appeared first on Militaire.gr.
06:36 03/09/2022

«Η ελληνική ταυτότητα υπονομεύθηκε κι έρχεται η ώρα του λογαριασμού»-Στάθης Σταυρόπουλος

militaire.gr
«Η Ελλάδα δυστυχώς έχει παραιτηθεί από την υψηλή στρατηγική…Δείχνει να μην έχει φιλοδοξίες. Μοιάζει με σκορποχώρι που πότε πάει από εδώ και πότε από εκεί». Ο Στάθης Σταυρόπουλος, ο γνωστός από τα σκίτσα και την αρθρογραφία του ΣΤΑΘΗΣ μιλά στο Militaire.gr,  ξεκινώντας από το δράμα που εκτυλίσσεται με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας και φθάνοντας στην Ελλάδα […] The post «Η ελληνική ταυτότητα υπονομεύθηκε κι έρχεται η ώρα του λογαριασμού»-Στάθης Σταυρόπουλος appeared first on Militaire.gr.
06:36 10/04/2022

Στα Παραπολιτικά ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος

Παραπολιτικά
Θα παρουσιάζει ένα δισέλιδο στο ένθετο «Secret», με τον τίτλο «Κόκκινος Πειρατής»
18:10 24/01/2022

Στα «Παραπολιτικά» ο Στάθης Σταυρόπουλος

topontiki.gr
Είναι πιθανόν να κάνει εκπομπή στο ραδιοσταθμό του ομίλου
11:14 13/01/2022

ΣΤΑΘΗΣ: «Ο λαϊκός κόσμος θέλει από την ψυχή του ένα Έθνος κυρίαρχο κι όχι ένα προτεκτοράτο»

militaire.gr
Ο Στάθης Σταυρόπουλος, ο γνωστός σ΄ όλους ΣΤΑΘΗΣ, μιλά στο militaire με αφορμή την έκδοση του νέου του λευκώματος. Τίτλος του; «ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, σκίτσα γιά ἓναν ἀδικοχαμένο καιρό». Με το ΣΤΑΘΗ μιλάμε γι΄ αυτόν τον αδικοχαμένο καιρό. Για τα χρόνια που μας «έκλεψαν» με τις αλεπάλληλες κρίσεις. Δεν είναι λίγα… Ο ΣΤΑΘΗΣ μιλά για όσα […] The post ΣΤΑΘΗΣ: «Ο λαϊκός κόσμος θέλει από την ψυχή του ένα Έθνος κυρίαρχο κι όχι ένα προτεκτοράτο» appeared first on Militaire.gr.
06:26 01/01/2022

Λευκορωσία: Ποιος είναι ο “δημοσιογράφος” που έκανε άνω κάτω τη Δύση; Ο ΣΤΑΘΗΣ μας εξηγεί για να μην “παραμυθιαζόμαστε”

militaire.gr
Ποιος είναι ο Ραμάν Προτάσεβιτς, για τον οποίο από χθες το απόγευμα όλη η Δύση έχει γίνει άνω κάτω και η Ελλάδα περιέργως πρωτοστατεί στις αντιδράσεις; Ο Στάθης Σταυρόπουλος ,ο γνωστός σκιτσογράφος, δημοσιογράφος και αρθρογράφος μας θυμίζει για ποιον γίνεται τόση φασαρία. Ραμαν Προτάσεβιτς.Εγνωσμενος νεοναζί και …φανερός πράκτωρ ,υπό δοραν δημοσιογράφου.Αναστατωνεται για χάρη του η […] The post Λευκορωσία: Ποιος είναι ο “δημοσιογράφος” που έκανε άνω κάτω τη Δύση; Ο ΣΤΑΘΗΣ μας εξηγεί για να μην “παραμυθιαζόμαστε” appeared first on Militaire.gr.
11:26 24/05/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load