#Σταύρος Μαυρίδης

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Ο Γεράσιμος νιώθει ενοχές για την δολοφονία του Σταύρου

logiastarata.gr
Μεγάλο σοκ περιμένει τους τηλεθεατές της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 στα επόμενα επεισόδια. Ο εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης εξαπολύει κυνηγητό για να βρει το δολοφόνο του Γιώργου. Δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε από τη μια μέρα στην άλλη ο πλέον έμπιστος συνεργάτης του. Ο Σταύρος στη προσπάθεια του αυτή ζητά τη βοήθεια του Γεράσιμου ο […] The post ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Ο Γεράσιμος νιώθει ενοχές για την δολοφονία του Σταύρου appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:00 15/04/2024

Σταύρος Μαυρίδης: «Έχασα τον έλεγχο με το αλκοόλ, έβλεπα ότι με πλησιάζει ο θάνατος»

tlife.gr
Για τον εθισμό του στο αλκοόλ και το πως κατάφερε να ξεφύγει από αυτό, μίλησε ο To άρθρο Σταύρος Μαυρίδης: «Έχασα τον έλεγχο με το αλκοόλ, έβλεπα ότι με πλησιάζει ο θάνατος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 14/04/2024

Ο Σταύρος Μαυρίδης εξομολογείται με δάκρυα: “Έμεινα 40 μέρες στο ψυχιατρείο, ο Θεός με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ”

sinidisi.gr
“Ήταν εισαγγελική παρέμβαση η εισαγωγή μου στο ψυχιατρείο. Η πίστη μου στον Θεό μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ και πάλι στα πόδια μου”. Δηλώσεις…
19:09 14/03/2024

Πώς είναι σήμερα ο «Φώτης» από τα «Εγκλήματα» – «Έμεινα στο ψυχιατρείο για 40 ημέρες»

irafina.gr
Ο Σταύρος Μαυρίδης, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τον χαρακτηριστικό ρόλο του «Φώτη» στα «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1, εμφανίστηκε τηλεοπτικά για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια. Ο Σταύρος Μαυρίδης μίλησε στη δημοσιογράφο, Ελισάβετ Οικονόμου και στην εκπομπή Super Κατερίνα και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 40 ημέρες στο ψυχιατρείο. «Έχω να […]
14:46 14/03/2024

Παγιδευμένοι: Ο Μαυρίδης τρολάρει τον Δημήτρη και στο Twitter ξεκαρδίζονται

youfly.com
Ο εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης στη σειρά «Παγιδευμένοι» έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, ενώ οι ατάκες του προς τον Μαρκέτο δίνουν τροφή στο Twitter για πολύ γέλιο. The post Παγιδευμένοι: Ο Μαυρίδης τρολάρει τον Δημήτρη και στο Twitter ξεκαρδίζονται appeared first on Youfly.
08:40 18/04/2023

«Παγιδευμένοι»: Ποιος πρωταγωνιστής παίζει σε τηλεοπτική σειρά στην Αμερική;

okmag.gr
Φέτος πρέπει να είναι η χρονιά του! Ο λόγος για ένας από τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς του ΑNT1, «Παγιδευεμένοι». Ο γοητευτικός εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης, δηλαδή ο ταλαντούχος ηθοποιός Κίμων Κουρής, άνοιξε τα φτερά του και στο εξωτερικό αφού θα συμμετέχει στην αμερικανική μίνι σειρά «Daisy Jones & the six» που μεταδίδεται από την πλατφόρμα […] The post «Παγιδευμένοι»: Ποιος πρωταγωνιστής παίζει σε τηλεοπτική σειρά στην Αμερική; appeared first on OK! Magazine.
17:34 20/03/2023

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Ανατροπή! Κοινό μέτωπο Δημήτρη – Σταύρου

logiastarata.gr
Συγκλονιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ Για τους fans του ζεύγους Δημήτρη – Άννας, ο εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης ήταν κόκκινο πανί στα προηγούμενα επεισόδια των «Παγιδευμένων». Οι χειρισμοί του στην υπόθεση του φόνου της Μυρτώς, όπου όλα τα στοιχεία ήταν εναντίον του Θοδωρή, δεν ικανοποίησαν τους τηλεθεατές, οι οποίοι υποψιάζονταν ότι το κίνητρό πίσω […] The post ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Ανατροπή! Κοινό μέτωπο Δημήτρη – Σταύρου appeared first on Λόγια-Σταράτα.
21:16 16/02/2023

Κίμων Κουρής στο Newsbomb.gr: «Αν με δεις σε μπαρ δεν θα με εμπιστευτείς»

NewsBomb
Κίμων Κουρής: Ο εισαγγελέας «Σταύρος Μαυρίδης» νιώθει «Παγιδευμένος» και τελικά... «σπάει» στην ανάκριση του Newsbomb.gr.Περισσότερα...
14:28 03/02/2023

Ηθοποιός από τα «Εγκλήματα»: «Μοιράζω φυλλάδια»

Newside.gr
Ο ηθοποιός που χάρισε το γέλιο μέσα από τον ρόλο του «Φώτη Κουτσούμπα» στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, αποκαλύπτει ότι μοιράζει φυλλάδια για να ζήσει. Ο «Φώτης Κουτσούμπας» που χάρισε στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές, στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Εγκλήματα», αποκαλύπτει ότι μοιράζει φυλλάδια για να ζήσει. Ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης, που έγινε γνωστός στο […] The post Ηθοποιός από τα «Εγκλήματα»: «Μοιράζω φυλλάδια» appeared first on NewSide.gr.
19:48 07/11/2022

Η ζωή είναι τόσο άδικη που ο Φωτάρας από τα Εγκλήματα μοιράζει φυλλάδια για να επιβιώσει

Newside.gr
Είναι γνωστό πως η ζωή είναι άπονη. Εκτός από άπονη όμως είναι και άδικη, καθώς βρέθηκε να πετάει στου δρόμου την άκρη τον χωρίς καμιά ειρωνεία  αξιαγάπητο «Τριπολιτσιώτη Φώτη Κουτσούμπα» από τα εγκλήματα, που στην κανονική του ζωή ονομάζεται Σταύρος Μαυρίδης. Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» όπου εξομολογήθηκε πως οι οικονομικές του δυσκολίες […] The post Η ζωή είναι τόσο άδικη που ο Φωτάρας από τα Εγκλήματα μοιράζει φυλλάδια για να επιβιώσει appeared first on NewSide.gr.
12:08 04/10/2022

Παγιδευμένοι – Σταύρος Μαυρίδης: Εξαίρετος και τίμιος εισαγγελέας που δεν αντέχει να χάνει

happytv.gr
Οι «Παγιδευμένοι» έρχονται στον ΑΝΤ1 αυτήν την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 22:00. Ας γνωρίσουμε τον Σταύρο Μαυρίδη, Εισαγγελέα και πρώην κουνιάδο του Δημήτρη τον οποίο υποδύεται ο Κίμων Κουρής. Δείτε στο www.happytv.gr την περιγραφή του ρόλου του: ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ (Εισαγγελέας) – ΚΙΜΩΝ ΚΟΥΡΗΣ. Ο Σταύρος είναι Εισαγγελέας […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Παγιδευμένοι – Σταύρος Μαυρίδης: Εξαίρετος και τίμιος εισαγγελέας που δεν αντέχει να χάνει
10:02 16/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load