#Στέλιος Ρόκκος

Λελέ Γκόφα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος

govastileto.gr
Η Λελέ Γκόφα έκανε μία νέα εμφάνιση. Η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Posidonio όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος τραγουδιστής. Η Λελέ Γκόφα έσβησε τα κεράκια στην τούρτα με στυλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέλιος Ρόκκος έκανε το Σάββατο 30/3 μία guest εμφάνιση στο J2US. O Στέλιος Ρόκκος ανέβηκε στη σκηνή […]
18:00 01/04/2024

Σταμάτης Γονίδης – Στέλιος Ρόκκος: Λαμπερή πρεμιέρα στο Posidonio με διάσημες παρουσιές

govastileto.gr
Μια συνεργασία που ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα της Αθηναϊκής νύχτας έκανε πρεμιέρα στο “ναό” της νυχτερινής διασκέδασης, το Posidonio Music Hall. Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Στέλιος Ρόκκος, σε ένα σχήμα που ήδη έχει συζητηθεί όσο κανένα άλλο, ένωσαν τις φωνές τους στη σκηνή και παρουσίασαν ένα μοναδικό θέαμα στο απόλυτο meeting point […]
00:00 14/03/2024

Posidonio Music Hall: Σταμάτης Γονίδης και Στέλιος Ρόκκος έκαναν πρεμιέρα, επισφραγίζοντας την πιο ανατρεπτική συνεργασία της χρονιάς!

happytv.gr
Μια συνεργασία που ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα της Αθηναϊκής νύχτας έκανε πρεμιέρα στο “ναό” της νυχτερινής διασκέδασης, το Posidonio Music Hall. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Posidonio Music Hall: Σταμάτης Γονίδης και Στέλιος Ρόκκος έκαναν πρεμιέρα, επισφραγίζοντας την πιο ανατρεπτική συνεργασία της χρονιάς!
19:37 12/03/2024

Στέλιος Ρόκκος: Η ερώτηση δημοσιογράφου που τον ενόχλησε

real.gr
Ο Στέλιος Ρόκκος, με αφορμή την συνεργασία του με τον Σταμάτη Γονίδη, μίλησε στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών.
20:09 09/03/2024

Στέλιος Ρόκκος: Ξανά στην πίστα μετά τον θάνατο του αδελφού του – Βίντεο

tlife.gr
Πρεμιέρα σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο έκανε το βράδυ της Παρασκευής ο Στέλιος Ρόκκος μαζί με τον To άρθρο Στέλιος Ρόκκος: Ξανά στην πίστα μετά τον θάνατο του αδελφού του – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 09/03/2024

Στέλιος Ρόκκος για Θεοδωρίδου: «Δεν πέρασα καλά, αργήσαμε να συνεννοηθούμε στη συνεργασία μας»

govastileto.gr
Ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για συνεργασίες που έχει κάνει όλο αυτά τα χρόνια. «Δύο από τις συνεργασίες που έχω κάνει και πέρασα καλύτερα, ήταν αυτή με τον Σάκη Ρουβά και τον Αντώνη Ρέμο. Είναι καταπληκτικά παιδιά […]
09:00 05/03/2024

Η αλλαγή του Στέλιου Ρόκκου μετά την απώλεια του αδελφού του και η ακραία (αλλά αναγκαία) απόφαση

queen.gr
«Έχω πονέσει πολύ. Τίποτε δεν είναι το ίδιο». Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για πρώτη φορά για την απώλεια του αδελφού του και το πόσο τον επηρέασε η αγάπη του κόσμου. Περισσότερα...
22:09 04/03/2024

Στέλιος Ρόκκος: Επιστρέφει στις νυχτερινές πίστες, δυόμιση μήνες μετά την οικογενειακή τραγωδία

Παραπολιτικά
Δυόμιση μήνες πέρασαν από την τραγωδία που έζησε ο Στέλιος Ρόκκος και η οικογένειά του, όταν ο αδελφός του Νίκος βρέθηκε νεκρός στην θάλασσα. Ήρθε η ώρα που ο τραγουδιστής επιστρέφει στις νυχτερινές πίστες μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη
10:00 20/02/2024

Συγκινημένος επέστρεψε στη σκηνή ο Στέλιος Ρόκκος – Τα λόγια του τραγουδιστή

instyle.gr
Ο Στέλιος Ρόκκος επέστρεψε στη σκηνή το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου, για πρώτη φορά μετά την τραγωδία με τον αδελφό του. Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε συγκινημένος στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης και ευχαρίστησε το κοινό για το θερμό χειροκρότημα που του επεφύλασσε. Διασκέδασε τους θαυμαστές του με τις επιτυχίες του, χαρίζοντάς του ένα ωραίο μουσικό […] The post Συγκινημένος επέστρεψε στη σκηνή ο Στέλιος Ρόκκος – Τα λόγια του τραγουδιστή appeared first on InStyle.
12:46 14/01/2024

Στέλιος Ρόκκος: Ξανά στη σκηνή, δύο βδομάδες μετά τον θάνατο του αδελφού του – «Αυτό χρειαζόμουν»

tlife.gr
Με περίσσια δύναμη, ο Στέλιος Ρόκκος κατάφερε το βράδυ του Σαββάτου να επιστρέψει στη σκηνή του To άρθρο Στέλιος Ρόκκος: Ξανά στη σκηνή, δύο βδομάδες μετά τον θάνατο του αδελφού του – «Αυτό χρειαζόμουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 14/01/2024

Στέλιος Ρόκκος: Επιστρέφει στο νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη για μια τελευταία εμφάνιση, μετά τον θάνατο του αδελφού του

tlife.gr
Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο Στέλιος Ρόκκος και η οικογένειά του, καθώς πριν δέκα ημέρες To άρθρο Στέλιος Ρόκκος: Επιστρέφει στο νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη για μια τελευταία εμφάνιση, μετά τον θάνατο του αδελφού του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 09/01/2024

Στο νοσοκομείο η μητέρα του Στέλιου Ρόκκου μετά την κηδεία του αδερφού του

in.gr
Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Στέλιος Ρόκκος και η οικογένειά του μετά την ξαφνική απώλεια του αδελφού του τραγουδιστή Νίκου.
10:00 05/01/2024

Στέλιος Ρόκκος: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό η μητέρα του

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά Στο νοσοκομείο με κορονοϊό νοσηλεύεται η μητέρα του  Στέλιου Ρόκκου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η μητέρα του τραγουδιστή αμέσως μετά την κηδεία του γιου της, Νίκου, ένιωθε καταβεβλημένη. Στην αρχή οι περισσότεροι πίστεψαν ότι αυτό προήλθε από την θλίψη, την πίεση και την κούραση από τον θάνατο του γιου της, Νίκου. Ωστόσο, όσο […] Το άρθρο Στέλιος Ρόκκος: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό η μητέρα του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:00 04/01/2024

Στέλιος Ρόκκος – Όσα ανέφερε η θεία του για τον θάνατο του αδελφού του: «Η μάνα τράβαγε τα μαλλιά της, δεν ήθελε να το πιστέψει»

zappit.gr
Συντετριμμένος παραμένει ο Στέλιος Ρόκκος και οι οικείοι του, μετά τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού του, Νίκου. Ο 50χρονος αδερφός του […] The post Στέλιος Ρόκκος – Όσα ανέφερε η θεία του για τον θάνατο του αδελφού του: «Η μάνα τράβαγε τα μαλλιά της, δεν ήθελε να το πιστέψει» appeared first on Zappit.
19:00 03/01/2024

Συντετριμμένοι o Στέλιος Ρόκκος και η Λελέ Γκόφα στην κηδεία του Νίκου Ρόκκου

govastileto.gr
Το τελευταίο αντίο λένε αυτή τη στιγμή φίλοι, συγγενείς και γνωστοί στον Νίκο Ρόκκο, ο οποίος έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο 30/12. Ο Νίκος Ρόκκος αγνοούνταν και τελικά βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα, ενώ η κηδεία τελείται στο χωριό του, την Καλλιόπη στη Λήμνο. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε εκεί. Συντετριμμένοι έφτασαν […]
12:00 03/01/2024

Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Συντετριμμένοι στην κηδεία του Νίκου Ρόκκου – Η ενόχληση της Καινούργιου με το πλάνο τους

tlife.gr
Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται το τελευταίο αντίο στον Νίκο Ρόκκο, ο οποίος έχασε τη ζωή του To άρθρο Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Συντετριμμένοι στην κηδεία του Νίκου Ρόκκου – Η ενόχληση της Καινούργιου με το πλάνο τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 03/01/2024

Νίκος Ρόκκος: Συγκλονίζει η θεία του – «Είμαι πολύ λυπημένη, δεν ξέρω τι να πω»

govastileto.gr
Ο Στέλιος Ρόκκος και η οικογένειά του βιώνουν τραγικές στιγμές, καθώς το βράδυ του Σαββάτου 30/12 έφυγε από την ζωή ο αδελφός του Νίκος Ρόκκος. Στα τοπικά μέσα της Λήμνου από νωρίς το Σάββατο υπήρχαν δημοσιεύματα για έναν αγνοούμενο ψαρά που χάθηκε στη θάλασσα. Λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε η δυσάρεστη είδηση. Το άψυχο σώμα του […]
21:00 02/01/2024

Νίκος Ρόκκος: Συντετριμμένη η θεία του – «Ήξερε καλά τη θάλασσα, ήταν εκεί το γραμμένο του»

tlife.gr
Τραγικές στιγμές βιώνει ο Στέλιος Ρόκκος, καθώς όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου 30/12 πέθανε To άρθρο Νίκος Ρόκκος: Συντετριμμένη η θεία του – «Ήξερε καλά τη θάλασσα, ήταν εκεί το γραμμένο του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 02/01/2024

Στέλιος Ρόκκος – Συγκλονίζει η σύζυγός του Λελέ Γκόφα για τον θάνατο του αδερφού του: «Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο»

zappit.gr
Βαρύ πένθος βιώνει τις τελευταίες ημέρες ο Στέλιος Ρόκκος, καθώς ο αδερφός του Νίκος Ρόκκος, που ήταν ψαράς, πνίγηκε σε […] The post Στέλιος Ρόκκος – Συγκλονίζει η σύζυγός του Λελέ Γκόφα για τον θάνατο του αδερφού του: «Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο» appeared first on Zappit.
11:00 01/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load