#Στέλλα Γεωργιάδου

Στέλλα Γεωργιάδου: «Νομίζω έχω απατηθεί, δεν χρειάζεται να ψάξω κινητό, το νιώθω»

tlife.gr
Για την πορεία της στο τραγούδι και τις έντονες στιγμές της ζωής της μίλησε η Στέλλα To άρθρο Στέλλα Γεωργιάδου: «Νομίζω έχω απατηθεί, δεν χρειάζεται να ψάξω κινητό, το νιώθω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 05/04/2024

Η αποκάλυψη της Στέλλας Γεωργιάδου για τον Γιώργο Λάνθιμο και τη συνεργασία τους

paraskhnio.gr
Η Στέλλα Γεωργιάδου το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και αποκάλυψε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο αλλά και την απόφασή της να εγκαταλείψει την Ελλάδα για να κάνει επιχείρηση με τον αδερφό της στην Κύπρο. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Η αποκάλυψη της Στέλλας Γεωργιάδου για τον Γιώργο Λάνθιμο και τη συνεργασία τους εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
09:28 19/03/2024

Στέλλα Γεωργιάδου για Γιώργο Λάνθιμο: «Αυτός σκηνοθέτησε το Τώρα Μου Μιλάει αλλά δεν έβαλε το όνομά του»

zappit.gr
Τη Στέλλα Γεωργιάδου υποδέχθηκε τα μεσάνυχτα της Καθαράς Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της […] The post Στέλλα Γεωργιάδου για Γιώργο Λάνθιμο: «Αυτός σκηνοθέτησε το Τώρα Μου Μιλάει αλλά δεν έβαλε το όνομά του» appeared first on Zappit.
02:00 19/03/2024

Στέλλα Γεωργιάδου: «Έγραφαν κάποτε ότι παραμορφώθηκα από τις πλαστικές»

thecaller.gr
Η Στέλλα Γεωργιάδου έδωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή.Η Στέλλα Γεωργιάδου έδωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή.Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς για την εμφάνισή της απάντησε «Έφυγα από την Αθήνα και πήγα στην Κύπρο για να φτιάξω με την οικογένειά μου την όμορφη φάρμα με τα γαϊδουράκια. Στα 90s ήμασταν περισσότερο στο […]
10:00 18/03/2024

Στέλλα Γεωργιάδου: Η μάχη για την αφίσα με τον Νίκο Μακρόπουλο και το φλερτ από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις, στο φλερτ από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τη μάχη για την αφίσα με τον Νίκο Μακρόπουλο. «Η δουλειά του Γιώργου Λιάγκα είναι να είναι καυστικός για να συζητιέται. Είτε έκανα αισθητικές επεμβάσεις είτε όχι, πάλι θα με σχολίαζαν. Δικό […]
17:00 25/01/2024

Τόλης Σκουλαριώτης: Η Στέλλα Γεωργιάδου έκλαιγε πάνω από το πτώμα του

irafina.gr
Θλίψη στον χώρο της μόδας και όχι μόνο σκόρπισε η είδηση πως «έφυγε» από τη ζωή ο Τόλης Σκουλαριώτης, μόλις στα 52 του χρόνια. Για τον γνωστό σχεδιαστή και αγαπημένο τους φίλο, μίλησαν στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» η Στέλλα Γεωργιάδου και η Μαίρη Μηλιαρέση. Ο δημοφιλής σχεδιαστής Τόλης Σκουλαριώτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι […]
22:46 17/12/2023

Σοκάρουν Γεωργιάδου και Μηλιαρέση για τον Τόλη Σκουλαριώτη

NewsBomb
Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είπες τίποτα» μίλησε η Στέλλα Γεωργιάδου και η Μαίρη Μηλιαρέση με αφορμή των θάνατο του Τόλη…Περισσότερα...
19:00 17/12/2023

Συγκλονίζει η Στέλλα Γεωργιάδου για τον Τόλη Σκουλαριώτη: «Την βρήκαν να κλαίει πάνω από το πτώμα του»

thecaller.gr
Θλίψη στον χώρο της μόδας σκόρπισε ο θάνατος του Τόλη Σκουλαριώτη, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.Θλίψη στον χώρο της μόδας σκόρπισε ο θάνατος του Τόλη Σκουλαριώτη, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.«Κι εγώ χθες το έμαθα, ήταν για μένα μεγάλο σοκ. Με τον Τόλη γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια, μας «έντυσε» στο «Τώρα Μου Μιλάει». Είχε μια υπέροχη ψυχή, ήταν φιλάνθρωπος και, επειδή πέρασε δύσκολα σε κάποιες φάσεις […]
16:00 17/12/2023

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Τόλης Σκουλαριώτης: Τον βρήκαν νεκρό σπίτι του

Newsit
Στη θλίψη βύθισε όσους τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του η είδηση ότι ο Τόλης Σκουλαριώτης έφυγε από τη ζωή. Ο σχεδιαστής μόδας είχε συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα του χώρου. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή το απόγευμα του Σαββάτου (16.12.2023). Ο Ηλίας Γκιώνης, η Στέλλα Γεωργιάδου και η Τραϊανα Ανανία ήταν ... Περισσότερα To άρθρο Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Τόλης Σκουλαριώτης: Τον βρήκαν νεκρό σπίτι του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 17/12/2023

Στέλλα Γεωργιάδου: «Δεν με κολακεύει ο φακός, έχω και τα μαγουλάκια και δεν βγαίνω ποτέ καλή»

neolaia.gr
Η Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία συμμετείχε στο «I’m a celebrity get me out of here» μίλησε για όσα έζησε στο παιχνίδι.
17:46 30/10/2023

Celebrity: Εξερράγη «για την πουσ…» και τα έκανε όλα μπάχαλο μετά τη νέα αποχώρηση

zappit.gr
Στον τάκο του Celebrity βρέθηκε η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Νίκος Βαμβακούλας και ο Γιώργος Χειμωνέτος στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το […] The post Celebrity: Εξερράγη «για την πουσ…» και τα έκανε όλα μπάχαλο μετά τη νέα αποχώρηση appeared first on Zappit.
02:00 27/10/2023

Στέλλα Γεωργιάδου: «Στην Ελλάδα και την Κύπρο υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός για τη Eurovision»

zappit.gr
Για την περίοδο που την έκοψαν από τη Eurovision απάντησε η Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία δήλωσε πως στην Ελλάδα και […] The post Στέλλα Γεωργιάδου: «Στην Ελλάδα και την Κύπρο υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός για τη Eurovision» appeared first on Zappit.
08:44 11/05/2023

Η Στέλλα Γεωργιάδου αποκαλύπτει: «Με έκοψαν από τη Eurovision, δεν ήθελαν να στείλουν μία που τραγουδάει στα μπουζούκια»

zappit.gr
Για την άσχημη εμπειρία που είχε με τη Eurovision μίλησε η Στέλλα Γεωργιάδου. Η γνωστή τραγουδίστρια, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία […] The post Η Στέλλα Γεωργιάδου αποκαλύπτει: «Με έκοψαν από τη Eurovision, δεν ήθελαν να στείλουν μία που τραγουδάει στα μπουζούκια» appeared first on Zappit.
19:36 09/05/2023

Η Στέλλα Γεωργιάδου στο TLIFE: Η ζωή στην Κύπρο, η δισκογραφική αποχή και το δυναμικό comeback

tlife.gr
Ένα δυναμικό comeback στη δισκογραφία αποφάσισε να κάνει λίγο πριν τη λήξη του 2022 η Στέλλα To άρθρο Η Στέλλα Γεωργιάδου στο TLIFE: Η ζωή στην Κύπρο, η δισκογραφική αποχή και το δυναμικό comeback δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:44 21/12/2022

Στέλλα Γεωργιάδου: Μας ξεναγεί στη φάρμα της στην Κύπρο

okmag.gr
Στη φάρμα της στην Κύπρο μας ξενάγησε η Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μία μεγάλη στροφή στη ζωή της. «Έχουμε 200 γαϊδουράκια και είναι μια από τις μεγαλύτερες φάρμες στην Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά στη «Super Κατερίνα». Το τραγούδι υπάρχει στη ζωή της αλλά απέχει από τη δισκογραφία. Στην προσωπική της ζωή είναι […] The post Στέλλα Γεωργιάδου: Μας ξεναγεί στη φάρμα της στην Κύπρο appeared first on OK.
16:24 06/09/2022

Σπίτι με το Mega: Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δίνει το σύνθημα για ξέφρενο πάρτι

Παραπολιτικά
Στη σκηνή θα βρεθούν μαζί του η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Κώστας Μπίγαλης, η Ελένη Χατζίδου, οι Kings, ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Μαρία Θεοδότου
13:18 03/06/2022

Στέλλα Γεωργιάδου: «Πηγαίναμε κάτω από δέντρα και ακούγαμε τις βόμβες»

zappit.gr
Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Στέλλα Γεωργιάδου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τον φανατικό […] The post Στέλλα Γεωργιάδου: «Πηγαίναμε κάτω από δέντρα και ακούγαμε τις βόμβες» appeared first on Zappit.
19:04 02/06/2022

Στέλλα Γεωργιάδου: Ο φανατικός θαυμαστής που έγινε… καλός φίλος

in.gr
Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Στέλλα Γεωργιάδου.
12:28 02/06/2022

Κωνσταντίνου Χριστοφόρου σε Βαξεβάνη: «Αρχίστε απελάσεις, να εκταφεί ο Μάριος Τόκας, να φύγει η Βίσση, ο Χατζηγιάννης… εγώ»

thecaller.gr
Γράφει στην ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Αρχίστε απελάσεις. Ενοχλείται ο @KostasVaxevanis! Να εκταφεί ο Μάριος Τόκας πρώτα κ μετά να φύγουν η Βίσση, ο Αλκίνοος, ο Θεοφάνους, η Ευριδίκη, ο Χατζηγιάννης, η Κωνσταντίνα, η Ολυμπίου, η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Τονυ Δημητρίου, η Μαρία Φιλίππου, ο Τάσος Τρύφωνος και εγώ. Φύγετε ρε». Αρχίστε απελάσεις. Ενοχλείται […]
20:24 06/09/2021

Πώς είναι Σήμερα η Στέλλα Γεωργιάδου – Τι θα γίνει

spoilers
Πώς είναι Σήμερα η Στέλλα Γεωργιάδου – Η Στέλλα Γεωργιάδου ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν απασχολήσει πολύ στη δεκαετία του 90′ και όχι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πώς είναι Σήμερα η Στέλλα Γεωργιάδου – Τι θα γίνει
01:22 17/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load