#Στέφανος Τζανάκης

Στέφανος Τζανάκης στο TheCaller: Εκλογές πιθανότατα το Φθινόπωρο

thecaller.gr
Την εκτίμησή του ότι εάν η χώρα έχει επιστρέψει σε συνθήκες «κανονικότητας» τους επόμενους δύο μήνες ο πρωθυπουργός ενδεχομένως να προκηρύξει εκλογές το Φθινόπωρο του 2022 εξέφρασε μιλώντας στο TheCaller WEB TV και την Βούλα Κεχαγιά o σύμβουλος έκδοσης στο «Πρώτο Θέμα», Στέφανος Τζανάκης.
14:48 04/01/2022

Τζανάκης στο TheCaller: Ο ανασχηματισμός γίνεται για εσωτερικούς λόγους – Κάθε αλλαγή εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς

thecaller.gr
H δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά και ο δημοσιογράφος Στέφανος Τζανάκης συζητήσανε σήμερα στο TheCaller WEB TV για την τρέχουσα πολιτική και τον ανασχηματισμό που ανακοίνωσε η κυβέρνηση τη νέα χρονιά. The post Τζανάκης στο TheCaller: Ο ανασχηματισμός γίνεται για εσωτερικούς λόγους – Κάθε αλλαγή εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς appeared first on TheCaller.Gr.
19:06 05/01/2021

Φάρμακα από τον Λευκό Οίκο

eleftherostypos.gr
Από τη νοσηλεία των Αρχιεπισκόπων Αναστασίου και Ιερωνύμου πρέπει να κρατήσουμε το προσωπικό θάρρος που επιδεικνύουν, όσο και την καρτερική στάση τους – και να ξεχάσουμε τις φήμες που θέριεψαν κάποια στιγμή περί χορήγησης σε αυτούς φαρμάκων που τάχα δεν δίνονται σε άλλους… Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης Σε μία κοινωνία όπου... The post Φάρμακα από τον Λευκό Οίκο appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
16:06 26/11/2020

Καλύτερες μέρες

eleftherostypos.gr
Αν εξαιρέσει κανείς τον -γνωστό- Ρουμπινί, όλοι οι άνθρωποι της οικονομίας παγκοσμίως συμφωνούν: έρχονται καλύτερες ημέρες. Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης Βέβαια, οι οικονομολόγοι δεν είναι σαν τους 29 κατασκευαστές πλυντηρίων, που έλεγε εκείνη η παλιά διαφήμιση: αυτοί ξέρουν – αλλά όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές, δεν ξέρουν και πολλά… Τα οικονομετρικά... The post Καλύτερες μέρες appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
16:15 25/11/2020

Και Διχασμού γωνία…

eleftherostypos.gr
Πιάσαμε πάτο; Ή μπορούμε και χειρότερα; Το ερώτημα πλανάται από χθες, μετά από την κοινή ανακοίνωση των κομμάτων της Αριστεράς για την απαγόρευση των πορειών για το Πολυτεχνείο – μία ανακοίνωση που αντικειμενικά οδηγεί στο να βρεθεί κόσμος στον δρόμο εν μέσω lockdown. Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης Θα είναι λίγοι; Θα... The post Και Διχασμού γωνία… appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
17:51 17/11/2020

Οι φυγάδες του lockdown

eleftherostypos.gr
Την Παρασκευή το απόγευμα, τη στιγμή που χιλιάδες κάτοικοι των πόλεων συνωστίζονταν στους εμπορικούς δρόμους λίγες ώρες πριν από την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ανακοινωνόταν ότι οι διασωληνωμένοι έφτασαν τους 196… Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης Είναι δεδομένο ότι, με όριο τη μεθεπόμενη Παρασκευή, θα βιώσουμε το αποτέλεσμα του προαπαγορευτικού ξεφαντώματος. Οπως... The post Οι φυγάδες του lockdown appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
15:15 08/11/2020

Καραντίνα Νο2

eleftherostypos.gr
Την πρώτη φορά τα πράγματα ήταν πιο απλά: μπήκαμε στην «καραντίνα» χωρίς να έχουμε αντιληφθεί το μέγεθος της απειλής – μόνον από τις τηλεοπτικές εικόνες της Βόρειας Ιταλίας παίρναμε μια ιδέα σχετικά με τον κίνδυνο που θα μπορούσε να κρύβει ο εξωτικός κορονοϊός. Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης Σήμερα, οι περισσότεροι αντιλαμβανόμαστε... The post Καραντίνα Νο2 appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
16:06 05/11/2020

Τρύπες στις λεπτομέρειες

eleftherostypos.gr
Η παρέμβαση Βενιζέλου για την έκρηξη της επιδημίας στη Θεσσαλονίκη -και η έκκλησή του για άμεσα, πρόσθετα μέτρα- έγινε αρκετές ώρες πριν από τις κυβερνητικές αποφάσεις. Και όπως έχουμε μάθει πια, ακόμα και οι ώρες παίζουν ρόλο στη μεγάλη περιπέτεια με τον κορονοϊό. Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης Σε κάθε περίπτωση, αυτό... The post Τρύπες στις λεπτομέρειες appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
16:06 03/11/2020

Ζητείται σοκ

eleftherostypos.gr
Ανεξήγητη είναι η παθητικότητα που δείχνει η κυβέρνηση μπροστά στη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού: την ημέρα που για πρώτη φορά ο αριθμός τους έφτασε τα 865, ανακοινώθηκε ότι νέα, αυστηρότερα μέτρα θα ισχύσουν σε συγκεκριμένες -και μόνον- περιοχές. Και μάλιστα, σε 36 ώρες… Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης Δεν αρκεί να... The post Ζητείται σοκ appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
16:15 22/10/2020

Η χελώνα του Αισώπου

eleftherostypos.gr
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δεν έκαναν κανέναν σοφότερο: ποιος χρειάζεται γκάλοπ αυτή την εποχή για να αντιληφθεί ότι και η κυβέρνηση δεν έχει την αποδοχή των περασμένων μηνών, αλλά και ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν «τραβάει»; Μόνον οι φανατικοί των δύο πλευρών – κι αυτοί για εσωτερική κατανάλωση… Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης... The post Η χελώνα του Αισώπου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
15:12 18/10/2020

Κάτι κινείται

eleftherostypos.gr
Η Ελλάδα περνά δύσκολες ώρες με τον κορονοϊό -τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες το πιστοποιούν – αλλά επιτέλους κάτι κινείται: από το μετρό και την Αττική Οδό ως τα έργα στο παραλιακό μέτωπο, που μπαίνουν σε φάση έντονης κινητικότητας… Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης Το σήμερα παραμένει θολό, αλλά το αύριο αρχίζει... The post Κάτι κινείται appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
16:18 07/10/2020

Το ξέφωτο δεν είναι μακριά…

eleftherostypos.gr
Η πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας είναι λίγο πριν από την αυγή: Μπορεί η χώρα μας να έχει μπει χωρίς πυξίδα στο δάσος της αβεβαιότητας, αλλά το ξέφωτο δεν είναι μακριά… Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης Η αλήθεια είναι ότι πολλοί είχαν μεγάλες προσδοκίες για αυτό το φθινόπωρο, βασισμένοι στην καλή επιδημιολογική... The post Το ξέφωτο δεν είναι μακριά… appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
15:03 27/09/2020

Η αδυναμία της συνήθειας

eleftherostypos.gr
Κάποτε, όταν στην Ελλάδα κυκλοφορούσαν λίγα αυτοκίνητα – λόγω της βαρύτατης φορολόγησης – τα δυστυχήματα ήταν λίγα και οι πάντες ασχολούνταν με αυτά: από τα μέσα ενημέρωσης ως την κοινωνία ολόκληρη. Σήμερα, αν δεν είναι πολύνεκρο το τροχαίο, σχεδόν κανείς δεν ασχολείται. Το συνηθίσαμε… Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης Κάτι ανάλογο ισχύει... The post Η αδυναμία της συνήθειας appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
18:54 25/09/2020

Η επόμενη μέρα μίας αποτυχίας

eleftherostypos.gr
Η μεγάλη καταστροφή στη Θεσσαλία δημιουργεί μία σειρά ερωτηματικών -αλλά επίσης φέρνει στο προσκήνιο νέα προβλήματα, που δημιουργούν νέες ανάγκες: κατ’ αρχάς, το ζήτημα της πρόβλεψης τέτοιων έντονων φαινομένων και, βεβαίως, το ζήτημα των υποδομών. Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης Σε ό,τι αφορά την πρόβλεψη της εντονότατης βροχόπτωσης στα βουνά της Πίνδου,... The post Η επόμενη μέρα μίας αποτυχίας appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
16:00 21/09/2020

Οταν μιλά το παρελθόν

eleftherostypos.gr
Οι χάρτες που παρουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες τα στελέχη του καθεστώτος Ερντογάν, έρχονται να υπενθυμίσουν τις τουρκικές απαιτήσεις στο Αιγαίο: νησιά όπως η Λέσβος και η Χίος εμφανίζονται περικυκλωμένα από… τουρκική υφαλοκρηπίδα. Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης Για όποιον το είχε ξεχάσει -μιας και το τελευταίο διάστημα βρέθηκε το Καστελλόριζο στην κορυφή... The post Οταν μιλά το παρελθόν appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:48 20/09/2020

Στα χέρια του Χρυσοχοΐδη

eleftherostypos.gr
Ο πρόεδρος ενός κόμματος δεν έχει την υποχρέωση να καλύπτει τα στελέχη του σε όλη τη βεντάλια των εκφράσεών τους: για παράδειγμα, ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί και να μη συμφωνεί με τις τηλεοπτικές προτιμήσεις του Νίκου Καρανίκα. Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης Μπορεί να διαφωνεί με τις καπνιστικές συνήθειες του Παύλου Πολάκη... The post Στα χέρια του Χρυσοχοΐδη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
16:00 18/09/2020

Πίσω από τη μάσκα

eleftherostypos.gr
«Παιδιά, τα πράγματα είναι σοβαρά…» – τον θυμάστε τον Σπύρο Παπαδόπουλο σε εκείνο το σποτάκι της πρώτης φάσης της επιδημίας; Ολοι τον θυμόμαστε – απλώς τα πράγματα είναι ξανά σοβαρά και δεν μπορούμε «να μείνουμε σπίτι»… Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης Βεβαίως, υπάρχουν και εκείνοι που δεν πιστεύουν ότι τα πράγματα είναι... The post Πίσω από τη μάσκα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
16:24 16/09/2020

Δύσκολος διάλογος

eleftherostypos.gr
H κίνηση «απόσυρσης» του ερευνητικού σκάφους από την πλευρά της Αγκυρας δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς: αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στις τουρκικές πρακτικές, είναι μάλλον ο προάγγελος ενός διαλόγου, που ενδέχεται να αποδειχθεί πιο δύσκολος για τη δική μας πλευρά, παρά για τον κ. Ερντογάν. Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης Η πίεση... The post Δύσκολος διάλογος appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
16:03 15/09/2020

Επιδημία χαρακτηρισμών

eleftherostypos.gr
Η επιδημία -που δείχνει τα δόντια της τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας- επιβαρύνει το υγειονομικό πεδίο, αλλά και την οικονομία: η αβεβαιότητα αυξάνεται – και αυτό βραχυπρόθεσμα θα έχει αρνητικά αποτελέσματα. Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης Για μία κοινωνία που έζησε επί μία δεκαετία τη μιζέρια των Μνημονίων είναι ένα απρόσμενο... The post Επιδημία χαρακτηρισμών appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
15:06 13/09/2020

Καπετάν Φασαρίας

eleftherostypos.gr
Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αποφασίσει ότι δεν έχει σημασία τι λες – αρκεί να κάνεις αρκετή φασαρία. Αν δεν επρόκειτο περί αυτού, τότε ούτε για «τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα» θα είχε μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ούτε «ιστορικά λίγος» θα χαρακτηριζόταν ο πρωθυπουργός… Γράφει ο Στέφανος Τζανάκης Οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης... The post Καπετάν Φασαρίας appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
16:00 10/09/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load